rosenradev80 0 #1 Публикувано 9 Октомври, 2017 Здравейте, Някой захващал ли се е да преобразува AUX в USB? Сервизи майстори?... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #2 Отговорено 10 Октомври, 2017 За какво ти е USB? За зареждачка или за флашка с mp3? Второто няма как да стане лесно и оправадано... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #3 Отговорено 10 Октомври, 2017 Кажи каква е колата, продават се готови интерфейси за целта. И по възможност снимка на заводския касетофон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #4 Отговорено 10 Октомври, 2017 Спомням си че имаше едни устройства които се свързваха с аудиото и УСБ седеше някъде в жабката например. Струваха по 150-200лв. Ама да го преобразувашш..... Май май няма да стане. Все пак едното е просто пренос на звуков сигнал а другото е четец на кякъква дата...... Доста са различни. Малко като да накарш радио приемник да чете CD. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #5 Отговорено 10 Октомври, 2017 Не иска да преобразува човекът, не се хващай за думата. Иска нещо от сорта на Yatour, Grom... Примерно: https://m.aliexpress.com/amp/item/32830824525.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pln 61 #6 Отговорено 16 Октомври, 2017 Ако звука минава през АУХ, което са евтините варианти, ще се влоши. http://www.xcarlink.bg/Honda-CR-V с цифрова връзка към аудиото на колата е най-добрия вариант, и по-скъпичък съответно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 17 Октомври, 2017 Grom беше български производител май и ползваше адски качествени ЦАП-ове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #8 Отговорено 17 Октомври, 2017 https://gromaudio.com/about.html Не е български . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #9 Отговорено 19 Октомври, 2017 Заблудил съм се нещо от форумите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balin 13 #10 Отговорено 27 Октомври, 2017 Мен също ме интересува има ли начин да се изкара USB вход към оригиналния касетофон за да може да се слуша музика директно от флашка ? Става въпрос за Honda CR-V 2008 г. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #11 Отговорено 17 Ноември, 2017 Един YATOUR от 150лв. върши прекрасна работа.Аз лично на 5 ден след като си купих колата и го поставих.Звука е много добър, а и се командва дистанционно от бутоните на волана, т.е има пълна съвместимост с оригиналното стерео. Grom върши същата работа, но е по-скъп вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo68 8 #12 Отговорено 17 Ноември, 2017 Абе най си е добре една мултимедийна навигация с Андроид за 500лв. и си ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #13 Отговорено 18 Ноември, 2017 Зависи какво търсиш от стерео уредбата....лоша динамика,шумящо радио,дисплей с малки ъгли и лош контраст, стерео с припокриване на ляв и десен канал.2 мин зареждане....да, ти си... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogo68 8 #14 Отговорено 18 Ноември, 2017 Markony, при мойта няма нито едно от изброените от теб неща! Има и добри мултимедии, стига човек да знае от къде и каква. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #15 Отговорено 18 Ноември, 2017 И при моята ги нямаше юървите 6 месеца. После започна да цикли, да зарежда, да не работи тъч в краищата (поръчал съм го за 60лв). Звука не е първокласен но става. Дисплея е добър. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове