Jump to content

balin

Фен
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About balin

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте колеги , имам въпрос относно заключването на задната врата на багажника ? Самото дистанционно отваря стъклото ,което е отгоре на вратата, но самата врата не се отключва и заключва, а става единствено с едно бяло палче ,което се намира на долната брава ! Какъв е принципа на работа на заключването на тази задна врата и защо първо се отваря стъклото и след това самата врата ?
 2. Благодаря за отделеното време ! Колата се намира близо до Basildon , на около 25 мили от Лондон !
 3. Здравейте колеги, имам следното запитване към вас като към хора с опит и притежатели на този модел Хонда !! Брат ми живее в Англия и си е харесал да вземе една Honda CR-V 2-ра генерация 2004 г. автоматик, бензин 150 к.с. Най-вероятно в събота ще ходим да я гледаме, но какво основно да гледаме по нея и кои са слабите места, тъй като колата е преминала преди 2 дена тукашния технически преглед наречен MOT , но все пак е на 204,000 мили , което са към 330,000 км. и незнам дали си заслужава да се вземе такъв автомобил на толкова километри и какво може да има по него , за което продавача да не споменава, тъй като той твърди че автоматичните скорости работят идеално, както и двигателят ! Ще съм благодарен за мнения и коментари :)
 4. аларми, парктроници, сервиз Това е сервиз за аларми и авто-електро . Намира се на в кв.Фондови жилища на улицата по която върви трамвая, мисля че Скопие се казваше. Момчетата са много точни и съм много доволен и на двете коли дето ми сложиха аларми и парктроници не са мръднали телефона на единия майстор е : 0876114470 - Боби
 5. Здравейте колеги, при смяната на маслото видях ,че картера ми е пукнат леко и сълзи от там ! Въпроса ми е има ли в София кой да го направи или трябва да търся друг здрав и от къде , че звънях на сума обяви и никой няма картер за Хонда CR-V 2.0 бензин !?
 6. Гледам, че статията за присъединяването им към MANN е от 09/05/2016, тоест преди 3 години, а не 3 месеца
 7. Колеги , гледам филтрите Filtron ,че са на доста ниски цени спрямо други марки и искам да ви питам някой ползвал ли е такива и струва ли си да се вземат такива или да се ползват по-скъпи и реномирани марки ?
 8. Здравейте Чавдар, Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Petro-Canada Supreme Synthetic 5W30 1x4L Стойност на поръчката: 18,95*0,95*1,9675 = 35,42 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - Лично в ТЦ Боила
 9. А каква е разликата между 0W20 ILSAC GF-5 и 0W30 ILSAC GF-5 , тъй като от Petro-Canada има само 0W30 на немския сайт ?
 10. Благодаря ти за изчерпателния отговор ! А какво би казал за Mobil 0W40 ?
 11. Има го по-нагоре написано ,но ето пак : Honda CR-V 2008 г. 2.0 мотор, бензин, автоматик.
×
×
 • Create New...