JHM 1921 #41 Отговорено 15 Ноември, 2017 Имаш го на лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 48 #42 Отговорено 13 Март Здравейте да повдигна темата. На мене също ми се случи преди седмица и веднага се опитах да го раздвижа апарата ,но нещо не ставаше(имам специалният инструмент)Накрая му теглих една майна и го махнах целия апарат (заден ляв) и махнах буталото и се чудех да поръчам само бутало или целия апарат (рециклиран) и взех целия апарат.Дойде и го смених + спирачна течност и течност на съединителя и заспа всичко. Като сменях спирачната течност явно имаше въздух и се наложи обезвъздушаване и почнах от предния лява,после предна двата ,после задна дясна и задна лява. Иначе си мислех ,че е от най далечната гума към най близката обезвъздушаване ама може и да грешат и да съм имал късмет. Малко снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 48 #43 Отговорено 13 Март За жалост нещо не мога да кача снимките ,ще пробвам от компа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1535 #44 Отговорено 14 Март Да от най далечната гума се започва, задна дясна, задна лява, предна дясна и последна предна лява и те така. Аз след месец обезвъдуших още един път и тогава вече се усети най голямата разлика, педала не дава да го пипнеш, първият път ръчно с педала вторият път машинно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 50 #45 Отговорено 14 Март (Редактирано) На тази схема от ръководство реда е друг. Това е за 7 генерация , но не мисля да има разлика. Редактирано 14 Март от gecata1059 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 80 #46 Отговорено 14 Март Интересна самоделка за смяната на спирачната течност. Би помагнала когато няма помощник на близо. https://jumpshare.com/share/1Hg2eAdTGTwB3AZAsd5z ПП: Изненадан съм че се започва от най - лизкото колело вместо от най далечното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1614 #47 Отговорено 14 Март Това също е вариянт когато си сам. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 48 #48 Отговорено 14 Март Аз си купих машинка за обезвъздушаване тези класическите Помпени под налягане,но за жалост самия отвор на казанчето на Хонда е много голямо и не стана и трябва нов накрайник да купя. За това по класическия стил с помпени на спирачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3273 #49 Отговорено 15 Март Има много варианти на пазара. Въпрос на личен избор. https://www.onlinemashini.bg/cat/346/avtoprinadlejnosti/729/obezvazdu6avane-na-spira4ki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове