Д.Методиев 8 #1 Posted April 4, 2017 Здравейте колеги от доста време се каня да снимам колата и да я кача. Ето я и синята перла . От както я взех съм правил по нея следните неща: Ново СД с блутут. Един калъф за волана . Сменяни накладки предни + задни. Боядисах джантите. полирах фаровете плюс гредата над вратите и задния калник. Смених всички крушки с лед освен дългите + една лед ледна в централата конзола( ако намеря време вечер ще снимам). 3 Share this post Link to post Share on other sites
romborak 165 #2 Posted April 5, 2017 Честито, колега! Много безаварийни и да те слуша дълги години. Би ли споделил какви LED крушки сложи? Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #3 Posted April 5, 2017 Благодаря колега led фаровете ги езех от ебей http://m.ebay.com/itm/H7-72W-7600LM-COB-LED-Headlight-Kit-6000K-Light-Bulbs-headlight-High-Power-C6A-/262649963355?nav=SEARCH светят найстин много добре Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #4 Posted April 5, 2017 ледки Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #5 Posted April 5, 2017 Малко история: след като я купих я занесах на един непознат майстор да я обслужи. Майстора си остави ръцете с два зъба назад.Това го оправихме но почна да капе масло..... излезе една семеринга на единият вал и О пръстен на делкото. Делкото го оправихме но вала беше надран. Вече всичко е ок и колицата е добре. Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
crown_bg 446 #6 Posted April 5, 2017 Много яко синьо! Като цяло изглежда поддържана кола. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7476 #7 Posted April 6, 2017 Честито и безаварийно. Имах подобна (от подписа ми) и 11 г. ми служи вярно. 1 Share this post Link to post Share on other sites
bobchoo 139 #8 Posted April 6, 2017 Браво, много ми харесва! Със здраве да си я караш 1 Share this post Link to post Share on other sites
Knoxville 151 #9 Posted April 6, 2017 Честито колега! Виждам обаче, че и при теб са започнали да горят крушките на копчетата за управление на климатроника също както и при мен, мен лично ме дразни, но не ми се занимава да разглобявам цялото табло заради тях С железните джанти ли я караш или има и алуминиеви? Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #10 Posted April 6, 2017 Благодаря колеги. Тея крушчици ще ги сменям с ледки.Тази която не свети се вкл от време на време.За сега съм с тези от снимката в търсене съм на 16 ки лети джанти. Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7476 #11 Posted April 6, 2017 Относно джантите: Зимните гуми карах с 15" -стоманени, летните с 15" -алуминиеви, и двата вида оригиналните за модела. Съветвам и теб същото, понеже съм чувал че при по-големи и особено при "по-изхвръкнали" навън (тоест с по-малък офсет) се натоварват и заминават лагерите. Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #12 Posted April 6, 2017 Да колега беше коментирал в една друга тема но искам по широки и по големи гуми тея 15 много се губят на това голямото купе. Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
bobchoo 139 #13 Posted April 6, 2017 Да, но внимавай! Аз смених на три от колелата лагер и главините и все пак след 180к км. и 17ки. джанти по дупките е нормално. Share this post Link to post Share on other sites
asdasdsadas 37 #14 Posted April 11, 2017 (edited) Blue Atlantic Pearl..да ти е честита, много да те радва и да се грижиш добре за нея! Edited April 11, 2017 by Gasmonkey 1 Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #15 Posted April 28, 2017 Синята перла има пробле спря да пали....Предполагам че е от бензиновата помпа защото не се чува нищо от към багажника. Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
aleksandur 297 #16 Posted April 28, 2017 Колега ,може преди това да хвърлите един поглед на главното реле . 1 Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #17 Posted April 28, 2017 Да бях ги прегледал на бързо но след обяд ссе хвнах да прегледам всички бушони и релета в колата . Излезе бушон на алтернатора..... Изпратено от моят HUAWEI VNS-L21 с помощта на Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #18 Posted November 23, 2017 Малко уточнение по проблема с изгорелия бушон. Както по-горе можете да видите имам лед лента (синята). Та тя е хваната за копчето на фара за мъгла и минава покрай таблото. При вдигане на волана някъде нещо е окъсявало и колата спира да пали О_о . Сега всичко е наместено и нямам проблем. Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #20 Posted April 17, 2018 Честито.... Някой глупак ме е закачил на паринга на работа... Share this post Link to post Share on other sites
BlueDream4 86 #21 Posted April 20, 2018 Току виж и нарочно го е направил, ПЪЛНО С НЕЩАСНИЦИ! Колелото се върти да знаеш и на него няма да прости! Ще я оправиш, сега и от мене нещо ( близнаци ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Д.Методиев 8 #22 Posted May 21, 2018 Джантата . И аз исках да постигна такава визия , НО ми идва малка с бебешката количка и я продавам Share this post Link to post Share on other sites