hahy 39 #41 Отговорено 28 Март, 2018 Аз съм с хилядите и огромни благодарности - всичко вече е прекрасно от към светлина. Ама то като си е карък - карък си е. Сега на прибиране от бачкане светна чека - без никакви индикации за проблеми. Просто изпищя, светна и така ... угаси я, след 2мин я запалих - пак си продължи да свети. (Пробвах така, че на другата кола ми пали чека от ламбдата и като я угася и запаля след малко спира) Тук утре ще я закача на ЕЛМ-а да видя дали ще ми проговори какво е ... Сега само ако може да ми посочите за OBD-то ... пак ли си е под волана? ПС. По мотора няма бог знае колко много сложнотии, скоростите ако бяха щеше да влезе в авариен режим - не ми е много притеснено, ама сега ще го мисля цяла нощ. Може да препоръчате някой дето ги усеща и чете - да го посетя. щото тоя елм ме съмнява колко ще види нещата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #42 Отговорено 29 Март, 2018 Преди 8 часа, hahy написа: Аз съм с хилядите и огромни благодарности - всичко вече е прекрасно от към светлина. Ама то като си е карък - карък си е. Сега на прибиране от бачкане светна чека - без никакви индикации за проблеми. Просто изпищя, светна и така ... угаси я, след 2мин я запалих - пак си продължи да свети. (Пробвах така, че на другата кола ми пали чека от ламбдата и като я угася и запаля след малко спира) Тук утре ще я закача на ЕЛМ-а да видя дали ще ми проговори какво е ... Сега само ако може да ми посочите за OBD-то ... пак ли си е под волана? ПС. По мотора няма бог знае колко много сложнотии, скоростите ако бяха щеше да влезе в авариен режим - не ми е много притеснено, ама сега ще го мисля цяла нощ. Може да препоръчате някой дето ги усеща и чете - да го посетя. щото тоя елм ме съмнява колко ще види нещата... Да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #43 Отговорено 29 Март, 2018 Ей го на - прочетох, изчистих... ама какво ще рече... ламбда сонда 1 (тази дето е най-отгоре на изпускателя?) ще я дебна днес дали ще светне пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #44 Отговорено 29 Март, 2018 Този код е за втората сонда. С газ ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #45 Отговорено 29 Март, 2018 Няма газ, изчистена е вече - не светка за сега 20км градско в задръстване и врътнах - ок си е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #46 Отговорено 29 Март, 2018 (Редактирано) Един съвет,карай 1000 км само с 95 октана,ако не светне от горивото е 100% Дълго ми е да го обяснявам,но ако се наложи.... . Редактирано 29 Март, 2018 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #47 Отговорено 29 Март, 2018 Аз с такова я карам, 50км вече няма проблеми никакви. Близките 2 седмици няма да и сложа газ, та минимум 1000 на бензин я чакат Днеска светна слънце, цък студено - йок студено, климатика не реагира изобщо ... явно тва ще е недостатъка до този момент... Компресора неще да мъцне, явно системата е празна на нула Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #48 Отговорено 29 Март, 2018 преди 32 минути, hahy написа: Аз с такова я карам, 50км вече няма проблеми никакви. Близките 2 седмици няма да и сложа газ, та минимум 1000 на бензин я чакат Днеска светна слънце, цък студено - йок студено, климатика не реагира изобщо ... явно тва ще е недостатъка до този момент... Компресора неще да мъцне, явно системата е празна на нула Не се знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #49 Отговорено 29 Март, 2018 Ще си покаже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #50 Отговорено 30 Март, 2018 Преди 17 часа, hahy написа: Аз с такова я карам, 50км вече няма проблеми никакви. Близките 2 седмици няма да и сложа газ, та минимум 1000 на бензин я чакат Днеска светна слънце, цък студено - йок студено, климатика не реагира изобщо ... явно тва ще е недостатъка до този момент... Компресора неще да мъцне, явно системата е празна на нула @hahy Провери си релето на компресора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #51 Отговорено 30 Март, 2018 И аз бих започнал проверката от релето. Намира се в черната кутия в двигателния отсек, точно пред шофьора. Мисля, че на капака на кутията беше написано кое е релето. На мен ми го направи този номер на път и понеже единственото което можех да направя е да сваля релето и да го посъветвам с умерени удари, то пък взе че се оправи. И така вече почти 4 години си работи, явно нещо е било клеясало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 292 #52 Отговорено 30 Март, 2018 Чета ви от от известно време... как от регулиране на фарове стигнахте до тук...? п.п. извинявам се за off-a. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #53 Отговорено 30 Април, 2018 Да върна малко темата: Оказа се, че модулът, който е на задният мост, за регулиране на фарвете ми, е счупен. Или по-точно биалетката, с която е хванат, е счупена (самият модул нямам идея дали работи, предполагам работи). Някой има ли идея какъв е part. No. на този модул ? Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko vtec 38 #54 Отговорено 5 Септември, 2018 И аз видях че съм със същия проблем. Биелетка или не знам как се казва е счупено на две. Някакви идеи как да се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #55 Отговорено 8 Септември, 2018 При 7-ма поне трябва нова, не знам дали от такава с девен волан ще стане, попитай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saSlim 8 #56 Отговорено 8 Септември, 2018 И аз издирвам въпросната част. По схемите ми излиза 33146-TA0-003, което е със сензора и стойката. Гледам в разни руски сайтове излизат някакви самоделки Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #57 Отговорено 27 Септември, 2018 Браво. Това щях да пиша и аз. Или крушката не е поставена добре, или е крива самата крушка или има проблем с фара, защото както някой спомена, височината на къси/ дълги се регулира паралелно от дупката с двете стрелки отстрани. (За ксенон, за нормални има копче за нивото вътре в колата, но мисля, че и те могат И от дупката. Помня приятел сменя такъв и имаше болт за регулиране на самия фар, който попада във въпросната дупка ) От софтуера не съм гледал за настройки но ще погледна като я вържа. Явно кантарите ми работят, защото фаровете ми са много силни и при натоварен до горе багажник, никой не ми е светкал, че заслепявам, а с тези philips extreme vision d2s gen2 със сигурност щяха да ми светкат, че светят поне два пъти по- силно от фабричните. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimitar iliev 0 #58 Отговорено 7 Ноември, 2018 Здравейте. Някой знае ли как се сменят крушките на халогените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #59 Отговорено 7 Ноември, 2018 В Мануела е описано детайлно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #60 Отговорено 24 Ноември, 2018 Извинявам се за невежеството, но коя е Мануела? 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове