crown_bg 446 #1 Публикувано 28 Юни, 2016 Здравейте колеги, Някой да знае къде правят, или идеи къде мога да попитам да ми направят стелки по поръчка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 29 Юни, 2016 Ако не говориш за стелки за обувки - просто издебни в ebay.co.uk оригинални. Под 100лв комплект нови. В Бултрако по спомен са малко над 100лв. Неоригинални, но специално направени за модела има по 50лв като гледам (това е първия резултат от гугъл, но ако потърсиш за "стелки хонда акорд 2003" излизат 5-6 алтернативи още на първа страница): http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=5440 Дори да има някой, който прави стелки по поръчка - едва ли ще са по-качествени или по-евтини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #3 Отговорено 29 Юни, 2016 Оригиналните в Бултрако са отвратителни, а се водят елеганс, направиха ми отстъпка за 140лв. комплекта. 1:1 с Петекс като качество. В ЮК са за десен волан, там има много сайтове за поръчкови, с надписи и без, с плаки и без, и т.н. В САЩ също има, но при долар 1.77лв. цената е абсурдна, говорим за над 300лв. Мналата годин бях намерил Габровска фирма, з 200лв. щяха да ми ги направят, но изгубих координати и сега не мога да ги намеря. Не знам защо, оригиалните ми стелки, които са елеганс, нямат нищо общо с продаваните в Бултрако, вчера бях там и ги видях. Моите са антрацитни, техните бяха по-светли, а и мокета на моите е по-плътен и космест. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #4 Отговорено 29 Юни, 2016 (Редактирано) Преди време се загледах в едни стелки... тогава се чудех каква е разликата.. http://www.ebay.com/itm/Honda-Accord-2003-08-MK7-FLOOR-MAT-CARPET-Genuine-Elegance-LHD-08P15-SEA-611-OEM-/131712517309?hash=item1eaaad84bd:g:TcIAAOSwnLdWqIyZ Тези изглеждат плътни и дебели, а долните изглеждат обикновени мокетени. http://www.ebay.com/itm/Honda-Accord-2003-08-FLOOR-MAT-CARPET-STANDARD-BLACK-GENUINE-LHD-08P14-SEA-611-/141888501976?hash=item210936b8d8:g:xWcAAOSwP~tW4KGi Цената на дебелите с доставката идва към 180лв, но ми се сториха прекалено много .. Имат и минимална разлика в парт номера, което явно ги отличава. Редактирано 29 Юни, 2016 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6040 #5 Отговорено 29 Юни, 2016 Като взех комбито имаше само предни (оригинални с лого, плака за педалите и отвори за куките). Разгледах предложенията и реших че тая няма да я бъде. Направих си шаблон от картон за задните, отидох в магазин за мокети, харесах си цвят и материал който не се разбрида и ми изрязаха 2 бр = 8лв общо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #6 Отговорено 29 Юни, 2016 (Редактирано) Като взех комбито имаше само предни (оригинални с лого, плака за педалите и отвори за куките). Разгледах предложенията и реших че тая няма да я бъде. Направих си шаблон от картон за задните, отидох в магазин за мокети, харесах си цвят и материал който не се разбрида и ми изрязаха 2 бр = 8лв общо. В големите магазини за мокети и предлагат обшиване на мокети. (за домко-то знам) Взимат 1.50-2лв на л/м. Така може да станат и нацяло довършени. Редактирано 29 Юни, 2016 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #7 Отговорено 29 Юни, 2016 (Редактирано) Аз съм със стелки на Петекс. Неоригинални, но специално направени за модела. Качеството според мен е МНОГО добро. Вече близо 3 години ги ползвам, като не слагам други/гумени стелки през зимата. Няма надпис "Accord", от какъвто аз нямам нужда. И за да не пропусна да съм малко "офтопик". Честито, crown_bg, ти си най-бързия във форума до 1000 мнения! Редактирано 29 Юни, 2016 от Чавдар K 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #8 Отговорено 29 Юни, 2016 Малеее, ама изобщо не съм забелязал, и сега аз ли черпя или вие мен .... От Петекса съм доволен, 1 година съм с тях и няма мърдане, предвид че понякога се перат 2 пъти в месеца стелките. Относно стелките в ибей, да моите старите са тези първите, в Бултрако за моят модел ми показаха Елеганс долните, които са Стандарт всъщност, да не говорим че на живо като ги видях нямаха разлика с тези на Петекс като цвят, обшивка и плътност. Останах разочарован. Днес успях да намеря стелки по поръчка, 120лв. със супер плътен и дебел мокет, но не се знае кога ще имат от материала, понеже го поръчват през 3-та фирма , 20лв. взимат за надпис на стелка. Ще пиша като има някакво развитие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedyalkov 13 #9 Отговорено 29 Юни, 2016 Аз си купих за моята кола от магазина на stelki.bg преди малко над 2 години имат няколко варианта, взех си от по-скъпият вариант гумени тип "леген" за 60 лв. и бих казал, че съм доволен. Пасват добре и като гледам ще изкарат поне още 2 години и то най-вече заради шофьорската, която се трие най-много. http://www.stelki.bg/category/341/gumeni-stelki-za-honda-accord.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #10 Отговорено 26 Ноември, 2017 (Редактирано) Някой ползвал ли е тези стелки https://stelkite.com/frogum-stelki-guma-honda-accord-vii-cl-7-8-9-2002 Гледам същия модел са от 70лв до 47лв и не знам има ли някаква разлика освен цената. Редактирано 26 Ноември, 2017 от Nikito82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #11 Отговорено 4 Декември, 2017 Със тези съм от 2 седмици.Като качество са мн.добри,тежки,дебел е ластичен каучук без миризма.Не се пързалят.Купих ги за 45лв. ,като единственият минус е ,че междуцентровото разстояние на отворите за закрепяне се разминава с моите куки.Незнам може на префейслифта да съвпада..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #12 Отговорено 4 Декември, 2017 И аз ги взех харедаха ми. Не само се рязминава ами то и няма такива. Те тия отворчетата са си дето са захванали стелките една към друга. Аз ги взех за 60лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #13 Отговорено 5 Декември, 2017 Аз преди 2 месеца си взех ей тези http://www.stelki.bg/product/2042/moketni-stelki-za-accord-model-ot-2003-do-2008-godina-material-elagant.html нямат снимка, но са страхотни. Куките не съвпадат, но пък изобщо не помръдват, все едно залепват за пода. Пасват идеално и са доста подсилени на педала за газта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #14 Отговорено 5 Декември, 2017 Може ли да им направиш няколко снимки. Аз се оглеждам от доста време за мокетени, но все не харесвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #15 Отговорено 6 Декември, 2017 Дано не забравя днес да снимам и да пусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #16 Отговорено 6 Декември, 2017 и моите били Petex. извадих да ги снимам и се оказаха такива, нещо съм забравил какво съм взимал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #17 Отговорено 8 Декември, 2017 Това ли са стелките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #18 Отговорено 8 Декември, 2017 преди 22 минути, JHM написа: Това ли са стелките? Тоест ето тези: https://stelkite.com/petex-honda-accord-01-2003-05-2008-accord-04-2003-08-2008-4-b012u-rex ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #19 Отговорено 15 Декември, 2017 Същите са. тази цена даже е по добра отколото аз дадох. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове