Maximus 11 #1 Публикувано 25 Март, 2016 Здравейте, искам да си направя LED осветление в купето, габаритите и номера. Въпросите ми са дали борда ще даде грешка или дали някой го е правил. Гледам в eBay, че продават цели сетове LED осветление за Акорд 8, обаче ми се струва, че не са пълни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 344 #2 Отговорено 25 Март, 2016 Действай смело, няма да даде грешка. Аз на моята на плафоните в купето, на вратите, предните габарити и на номера съм сменил обикновенните крушки със светодиоди и няма никакви грижи. Само гледай да са някои по-качествени, че тези в купето три пъти ги сменях докато уцелих такива които да не изгарят за няколко дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g0sh 87 #3 Отговорено 26 Март, 2016 Аз съм сменил тия на вратите и задните плафони на номера. Никакви проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #4 Отговорено 28 Март, 2016 Благодаря. Скоро ще ги сменя всичките. Само да си намеря качествени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #5 Отговорено 29 Март, 2016 Как се сваля плафоните в купето? Не смея да напъна да не се счупят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #6 Отговорено 5 Ноември, 2016 Здравейте, много внимавайте с тези крушки. Алуминиевият профил, служещ за охлаждане на диода, може да окъси + и -. Това ще ви доведе до непредвидени неприятности. Не знам за Акорда, но на Леджънта плафона е с полупроводниково управлвние с SMD монтаж. При една такава грешка ми изгоря транзистор RSS065N03. Смяната му е кофти. Няма грешки при монтажа на Лед светлини. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #7 Отговорено 7 Ноември, 2016 Здравейте, много внимавайте с тези крушки. Алуминиевият профил, служещ за охлаждане на диода, може да окъси + и -. Това ще ви доведе до непредвидени неприятности. Не знам за Акорда, но на Леджънта плафона е с полупроводниково управлвние с SMD монтаж. При една такава грешка ми изгоря транзистор RSS065N03. Смяната му е кофти. Няма грешки при монтажа на Лед светлини. Успех. Благодаря за инфото, колега. Аз лично все още не съм се занимавал, но ще го имам в предвид. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #8 Отговорено 9 Ноември, 2016 Аз съм с тези-Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/131697600459 Светят силно, за разлика от предлаганите подобни варианти тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #9 Отговорено 28 Юли, 2017 Здравейте, малко да раздвижим темата (може да е полезна на някой). Взех си плочки за предния плафон. Досега не бях виждал подобни. Станаха много добре и са супер силни. Освен тях замених и останалите крушки в купето. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #10 Отговорено 28 Юли, 2017 Би било чудесно ако има подобни, но на степени, или някак регулируеми като интензитет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #11 Отговорено 6 Август, 2017 Би било чудесно ако има подобни, но на степени, или някак регулируеми като интензитет. Има, но не можах да открия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #12 Отговорено 19 Август, 2017 Здравейте Дайте малко препоръки. Търся и аз да сложа ледове, но с китайските имам лош опит. Много се нагряват и направо се разпадат а може и да прегорят цокъла или рефлектора/плафона. На старата ми кола едната изгоря и падна във фара. Какъв модел сте сложили? Светят ли силно и как са като греене/живот? Maximus - дай линк за тези плочки. Габаритите на фаровете са T10, знаете ли другите крушки какви цокли са? Най вече искам да сменя тези в багажника че са ми слаби. Ще сменя дългите с бели крушки - не лед че ги ползвам на 30% за дневни и са ми грозни жълти. Те са HB3. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #13 Отговорено 19 Август, 2017 С тези съм вече доста време на плафоните и багажника и няма проблем! Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/161917890944 А тези съм сложил на вратите и габаритите- High Bright W5W T10 LED Waterproof Canbus Car Wedge Light SMD 5050 Automobile Clearance Lights Signal Lamp 12V DC http://s.aliexpress.com/vimQN7vA (from AliExpress Android) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #14 Отговорено 19 Август, 2017 Мерси за инфото. А колко милиметра са тези на плафоните? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #15 Отговорено 19 Август, 2017 (Редактирано) 31мм.Май се повтарям от по горе!☺ Редактирано 19 Август, 2017 от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #16 Отговорено 19 Август, 2017 Да видях сега на първия ти линк, но на втория, който си пуснал за плафоните има за избор на размер и не се разбира кой е. Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #17 Отговорено 21 Август, 2017 Здравейте Дайте малко препоръки. Търся и аз да сложа ледове, но с китайските имам лош опит. Много се нагряват и направо се разпадат а може и да прегорят цокъла или рефлектора/плафона. На старата ми кола едната изгоря и падна във фара. Какъв модел сте сложили? Светят ли силно и как са като греене/живот? Maximus - дай линк за тези плочки. Габаритите на фаровете са T10, знаете ли другите крушки какви цокли са? Най вече искам да сменя тези в багажника че са ми слаби. Ще сменя дългите с бели крушки - не лед че ги ползвам на 30% за дневни и са ми грозни жълти. Те са HB3. Благодаря предварително. Здравей, това са плочките: http://www.ebay.co.uk/itm/LED-5050-Interior-lights-lamp-Bulbs-Honda-Accord-2008-2010-Visor-Dome/311691531389?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 В багажника, в купето (с изключение на плафоните в тавана) и гарабитите крушките са едни и същи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mcd 27 #18 Отговорено 4 Септември, 2017 Здравейте Сложих ледове - супер светят и силно, но бялата светлина не ми харесва. Ако някой ги иска да ми пише - за 10 лв ще ги дам 4 броя - с новите 4014 SMD са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #19 Отговорено 7 Февруари, 2018 Имат ли Акорд 8-ма генерация фабрични дневни за да не се светва ксенона или трябва с такъв модул на дългите светлини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #20 Отговорено 7 Февруари, 2018 Не, но препоръчвам следното (след 1 сбълсък с катаджия), сложи на халогените ксенон, и карай на халогени за дневни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #21 Отговорено 8 Февруари, 2018 Аз съм с модул. Какво е искал катаджията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #22 Отговорено 8 Февруари, 2018 Сподели, че ако не е халогенна грушка (на халогените) може да се приеме като не-нарушение т.е. все едно си на дневни/къси включени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dzrasd 104 #23 Отговорено 8 Февруари, 2018 За какви халогени става дума ? За дългите ли говорим ? За фаровете за мъгла, за габарити ? Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #24 Отговорено 8 Февруари, 2018 Фаровете за мъгла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #25 Отговорено 8 Февруари, 2018 По-доброто решение е лед крушки на халогените. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #26 Отговорено 8 Февруари, 2018 Аз сложих такива h11 цокъл,но светят в бяло,а мисля че за мъгла,трябва да са жълти.Инъче се усеща че дърпат по малко ток от халогенните h11.С тях стрелката на оборотомера, беше с някъде 70-80 оборота в повече от сегашните лед h11. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове