Jump to content
Sign in to follow this  
Mladen.Mladenov

Спойлер за багажник на седанов Акорд 7 ген.

Recommended Posts

Здравейте,

Искам да отворя тема, в която да коментираме какъв спойлер подхожда на седанов Акорд 7-ца. От дълго време се замислям да сложа някакъв, защото задницата ми изглежда незавършена без спойлер. За момента съм харесал визуално как изглежда монтиран спойлер от Акорд Тайп Р на Акорд 7-ца линк Естествено с радост бих обсъдил и мненията на колегите.

Благодаря.

На мен този ми е адски грозен, прилича ми на пейка някаква :D (лично мнение). 

Далеч повече ми харесват тези: 

1. 04.jpg                            2.05.jpg

Първия повече ми допада, доста повече ми харесва, как се "вписва/свързва" с линиите на автомобила   :yes:

Иначе, аз съм с втория, малкия. Но така си беше колата, предишния собственик го е избрал, като я е поръчвал. Все пак, не е лош, добре изглежда. Повече ми харесва отколкото "гол" багажник. 

Edited by mitaka_t
  • Upvote 1

+1 За липа от снимка №2

Все се заглеждам по вирнати спойлери, някак като че ли по отварят колата. Е тази от линка ми със заводаките 16-КИ джанти не е най добрия пример, но като се сложи 17-ка или 18-ка друга кола изглежда.

49404_thumb.jpg

:) майтапа настрана, но сега ще кача снимка на един Accord Euro R с високо антикрило

Edited by ВесКо
  • Haha 1

Ха, е за това говоря Веско - на последните снимки. Само не мога да водя този спойлер муген ли е или нещо друго.

Към теб Веско понеже си със спойлер - като отваряш багажника натискайки бутона до шофьорската седалка багажника надига ли се отново сам. Има ли вариант жилото което го отваря да се регулира?

Сивия е изключително грозен, черния акорд като цяло изглежда по-добре, но това не е заслуга на пейката - също много зле.

Като цяло, важното е на теб да ти харесва, но според мен ще дадеш една купчина пари за да загрозиш автомобила си...значително.

• Upvote 1

Без спойлер ми е някак безхарактерна тази кола. Сивия акорд изглежда добре, но спойлера само допълва задницата. Високия някак я прави с характер :)

Но като цяло си прав всичко зависи от вкусовете на собственика.

Останалата визия откъм стойка и хубави джанти ще я докарам :)

Edited by Mladen.Mladenov

Ей така си я представям моята хондела, само че джантите ми са оксиджън - наподобява еленовия рог, цвета на купето е този. https://www.drive2.ru/r/honda/881933/

Edited by Mladen.Mladenov

Братушките имат както много добре направени коли така и много "копанарски" ама все пак всеки си има вкус.
Лично на мене никое задно крило не ми харесва и аз ще остана или без такова или с онова фино липче от втория пост (2) което единствено ми допада.
Но разгледайте в Drive.ru определено има какво да се види :)

Edited by rollin
  • Upvote 1

Недко има едно липче малко по издължено почти към отвес - то не ти ли допада повече.

дай да го видя.

Голяма държава, много Хонди -особено по селата :) но има и добри. За да е приемлив висок вариант, трябва и прагове/брони да са пипнати културно, за да е всичко в хармония. Ей тея 2-те  https://www.drive2.ru/r/honda/1729382256910325180/  https://www.drive2.ru/r/honda/286416/ на пръв поглед ми хващат окото.

Иначе и по-семплите варианти са красавци: https://www.drive2.ru/r/honda/856756/  https://www.drive2.ru/r/honda/547121/

Edited by ceco_accord

Голяма държава, много Хонди -особено по селата :) но има и добри. За да е приемлив висок вариант, трябва и прагове/брони да са пипнати културно, за да е всичко в хармония. Ей тея 2-те  https://www.drive2.ru/r/honda/1729382256910325180/  https://www.drive2.ru/r/honda/286416/ на пръв поглед ми хващат окото.

Аз съм със заводския спортен пакет - само спойлера й трябва https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453811884792563&set=pb.100004912661148.-2207520000.1454151593.&type=3&theater

Мне не ми допада Младене този вариант.
Иначе това наистина е друга бира като е в комплект с цял пакет.

https://www.drive2.ru/r/honda/1729382256910325180/

Като я взех от Германия беше с пружини H&R и визията й ще е различна, но няма как да караш тук с тях link link

Иначе и със спойлер определено щеше да изглежда по-добре.

Аз съм със заводският пакет. Мисля че спойлер по-висок от този, вече отива да стои грозно и неестетически. Лично мнение! 

Този спойлер ти ли си го слагал колега. Изникна ми и друг въпрос около монтажа на крилото, а именно къде точно се закрепва за задния капак, защото в най-крайните задни части на багажника са двата стопера на вратата на багажника

Ей тази е със същия пакет като моята и това крило и стой прекрасно...само й липсват лайсните на вратите и броните

post-9729-0-36252000-1454158866_thumb.jpg

post-9729-0-32049000-1454158870_thumb.jpg

post-9729-0-91472500-1454158874_thumb.jpg

Тези със захващането по средата не ме грабват нещо, но това си е моето мнение. Интересно ми е къде е разпробит багажника при захващане в двата края

Аз също съм с заден спойлер и ми е много грозна отзад предпочитам да си сложа ЛИП  и да се отърва от тоя грозен спойлер но незнам от къде да си купя??]

Edited by RAVE

моя е разпробит в двата края с по две дупки грозна  работа !!!

...само й липсват лайсните на вратите и броните

Лайсните са практични, но според мен загрозяват.

Абсолютно лайсните загрозяват, без тях в много по добре

И аз съм на мнение, че лайсните загрозяват, но за 5 години със седмицата ми писна от пребоядисване на врати. Редовно има някой дебил да паркира до теб, да си отвори вратата и без да гледа и да ти остави белег. Та не виня хората с коли с лайсни.

Иначе мен много ме кефи фабричния спойлер на 7ма Type S. Взех си заден капак с такъв, но така се случи, че смених колата преди да го сложа и сега даже се продава. Ако се решиш, драсни едно лично :)

Имаш лично колега

Edited by vankasa

За мене лично ОЕМ спойлера на Type S е най-красив ето снимка на моята машина

post-17631-0-09761700-1454563024_thumb.jpg

• Upvote 1

И на мен също ми допадна това крило :

20160201_140350_f8366_31936367.jpg20160201_140336_7b3ae_31936366.jpg

• Upvote 2

Аз също взех такова оригинално крило за type S 7-ма ген. с идеята да го монтирам на акорд купе 6-та ген. но някак си ми се иска оригиналното за моя модел да сложа,та ако намеря това ще излезе на пазара.Най-добре изглеждат 7-миците с него и на 6-та няма да седи зле,та още се чудя,но ако някой много му трябва да ми пише може да се разберем нещо

Edited by Shorty

Крилото е вече на пазара,ако да някой му трябва да ми пише!

На светлия цвят 7-а стоят по един начин оем спойлера а на тъмните по друг някак се губи

Здравейте,

Според мен ОЕМ също стой най-добре(но го има това и за цвета, на светли тича повеч). Някой знае ли от къде можем да се сдобием с оригинален ОЕМ?

Аз видях какъв бих си сложилш :)

gifs-02.gif

• Upvote 2
  • Thanks 1

Мноооооого гот

Здравейте, от къде мога да си закупя?
Благодаря