Jump to content

Dimitar Petrov

Фен
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dimitar Petrov

  1. Много съм доволен от сервиза срещу завод Мизия, зад бензиностанция Еко. Човека е изключително коректен и голям професионалист. С две ръце го препоръчвам.
  2. Моята лятото гореше градско 10-11/100, а извън градско 8-9/100. Сега зимата 12-13/100 градско, не съм я карал извън града.(Варна)D16Y2
  3. Според мен пропан-бутана скочи, щото не издържах и минах на газ и сега за да ме е яд, онез от Лукойл решиха да го вдигнат. Мамицата им.
  4. Пробвайте с даване на контакт два пъти(палите при второто подаване), като на първото изчакайте 2-3 сек. да изключи бензиновата помпа. При мен помага и пали от раз.
  5. И при мен е така, от както махнах катализатора и сложих тръба. Може би и при теб това е причината, ако колата е от скоро твоя.
  6. Извинявам, се че пиша в темата на колегата. И аз забелязах, че от както стана по-студено и при мен мирише много на газ, докато не загрее хубаво колата(докато стрелката не застане на средата).
  7. За Дидовците все хубави неща съм чувал, но за ходова част - Идвайки от терапията, минаваш светофара на Мир, продължаваш към военна болница и на 200м в дясно, казва се ФАВОРИТ. Имат и машина за реглаж на мост, а не като на други майстори дето ти сменят половина ходова част и те пращат да се сучеш по пътищата да си търсиш реглаж, че да те усучат още 50лв.
  8. И аз има същия проблем. Разглобих таблото и залепих пластмасата дето държи жилото до копчето, но след няколко употреби пак се откачи. Накрая взех ръчно да места клапата. Проследяваш къде е закачено жилото(поне при английския сивик е под волана и леко зад централната конзола)има едно метално лостче и се стараеш да го движиш, по направлението на жилото. Успех.
  9. Не съм специалист, ама това е все едно да си купиш телевизор SONY или NEO, с подобни характеристики разликата в цената е по-две. И двата могат да ти служат безотказно 10-15год. ама да се развали NEO-то е малко по вероятно от колкото СОНИ-то.
  10. Здравейте, аз си сложих за 940лв. с тороидална бутилка и зареждане до капачката на резервоара. За сега нямам оплаквания вече към 3000км. Гори ми с 1 на сто повече от на бензин. Системата е PowerGas.
  11. темата е за ключ.Отидоха за реставриряне на една антика.
  12. 2х25лв.=50лв. - задни амортисьори.2х8лв.=16лв. - предни амортисьори(десен блокирал).
  13. Здравейте. Имам предни и задни амортисьори свалени от англичанка.2х30лв.=60лв. - задни амортисьори.2х10лв.=20лв. - предни амортисьори(десен блокирал).Намират се във Варна. тел:0897891767 - Митко
  14. Чистене му е майкат. Това е само зимата, щото от влагада се мокрят. Лятото няма да имаш проблем.
  15. С втора употреба гуми е така. Най-вероятно едната гума е била преди това на кола с изпуснал амортисьор и има неравномерно износване. Смени двете предни гуми местата им и ще видиш.
  16. Здравей колега. Моята Хонда заводски е с 195/55/15. Зимните ми гуми са 195/60/15 и при пълен завой, леко опират в пластмасовата кора от към двигателя, но тя е мека и няма проблеми, сега ще ги слагам за 4-та година. Мисля че размера 195/65/15 ще дойде голям.
  17. Здравейте. И при мен, сутрин върти 2-3 секунди преди да запали. Забелязал съм, че като намалее бензина в резервоара, пали по-трудно. След, като е топла пали без проблем. Май е нормално за колите ни. Успехи
  18. Здравей. Според мен може да е от запушен катализатор, въпреки че тогава проблема трябва да е постоянно. Успех.
  19. Аз зимата карам с 195/60/15, а лятото с оригиналния 195/55/15 и няма никъкви проблеми.
  20. И при мен е скъсан гумения маншон и влиза вода, корозира и започва трудно да се движи. Изкараха го и го минаха с шлайф, сигурно го истаниха половин мм. и много мазгоч , като го сложиха. Сега 1 г. няма проблем
  21. При мен тракането е различно. Успех с разрешаването на проблема.
  22. Здравейте.И аз съм питал, къде ли не. От две места чух за в-тек успокоители(това е за хондите с в-тек). Стрували към 200лв. бройката. Не било проблем и така да се кара, ако не ви дразни. Но зависи от вида тракане, така е при мен.Успехи.
  23. Колега според мен ако ти е изпуснал амортисьора, няма да е клекнала а да е надигната. Амортисьора дърпа колата на долу, а пружината бута нагоре. Пробвай да е натиснеш и пуснеш рязко, колата трябва да се надигне и слезе на нормалното си положение, ако се заклати повече значи ти е изпуснал амортисьора.Успехи.
  24. Здравей колега.И аз имах същия проблем, оказа се че са скъсани маншончетата на водача на спирачния апарат. В резултат, на което влиза вода корозира и почва да задържа. Изкарай и напълни го с някаква смазка.
×
×
  • Създай нов...