Jump to content

Dimitar Petrov

Фен
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dimitar Petrov

 1. Dimitar Petrov

  d16y2 газ разход

  Моята лятото гореше градско 10-11/100, а извън градско 8-9/100. Сега зимата 12-13/100 градско, не съм я карал извън града.(Варна)D16Y2
 2. Според мен пропан-бутана скочи, щото не издържах и минах на газ и сега за да ме е яд, онез от Лукойл решиха да го вдигнат. Мамицата им.
 3. Dimitar Petrov

  Не пали на бензин

  Пробвайте с даване на контакт два пъти(палите при второто подаване), като на първото изчакайте 2-3 сек. да изключи бензиновата помпа. При мен помага и пали от раз.
 4. И при мен е така, от както махнах катализатора и сложих тръба. Може би и при теб това е причината, ако колата е от скоро твоя.
 5. Dimitar Petrov

  Миризма на газ

  Извинявам, се че пиша в темата на колегата. И аз забелязах, че от както стана по-студено и при мен мирише много на газ, докато не загрее хубаво колата(докато стрелката не застане на средата).
 6. За Дидовците все хубави неща съм чувал, но за ходова част - Идвайки от терапията, минаваш светофара на Мир, продължаваш към военна болница и на 200м в дясно, казва се ФАВОРИТ. Имат и машина за реглаж на мост, а не като на други майстори дето ти сменят половина ходова част и те пращат да се сучеш по пътищата да си търсиш реглаж, че да те усучат още 50лв.
 7. И аз има същия проблем. Разглобих таблото и залепих пластмасата дето държи жилото до копчето, но след няколко употреби пак се откачи. Накрая взех ръчно да места клапата. Проследяваш къде е закачено жилото(поне при английския сивик е под волана и леко зад централната конзола)има едно метално лостче и се стараеш да го движиш, по направлението на жилото. Успех.
 8. Не съм специалист, ама това е все едно да си купиш телевизор SONY или NEO, с подобни характеристики разликата в цената е по-две. И двата могат да ти служат безотказно 10-15год. ама да се развали NEO-то е малко по вероятно от колкото СОНИ-то.
 9. Здравейте, аз си сложих за 940лв. с тороидална бутилка и зареждане до капачката на резервоара. За сега нямам оплаквания вече към 3000км. Гори ми с 1 на сто повече от на бензин. Системата е PowerGas.
 10. Здравейте. Имам предни и задни амортисьори свалени от англичанка.2х30лв.=60лв. - задни амортисьори.2х10лв.=20лв. - предни амортисьори(десен блокирал).Намират се във Варна. тел:0897891767 - Митко
 11. темата е за ключ.Отидоха за реставриряне на една антика.
 12. 2х25лв.=50лв. - задни амортисьори.2х8лв.=16лв. - предни амортисьори(десен блокирал).
 13. Чистене му е майкат. Това е само зимата, щото от влагада се мокрят. Лятото няма да имаш проблем.
 14. Здравей колега. Моята Хонда заводски е с 195/55/15. Зимните ми гуми са 195/60/15 и при пълен завой, леко опират в пластмасовата кора от към двигателя, но тя е мека и няма проблеми, сега ще ги слагам за 4-та година. Мисля че размера 195/65/15 ще дойде голям.
 15. Dimitar Petrov

  закъснение при палене

  Здравейте. И при мен, сутрин върти 2-3 секунди преди да запали. Забелязал съм, че като намалее бензина в резервоара, пали по-трудно. След, като е топла пали без проблем. Май е нормално за колите ни. Успехи
 16. Здравей. Според мен може да е от запушен катализатор, въпреки че тогава проблема трябва да е постоянно. Успех.
 17. Dimitar Petrov

  Гуми 195/60 R15 на 6-та?

  Аз зимата карам с 195/60/15, а лятото с оригиналния 195/55/15 и няма никъкви проблеми.
 18. И при мен е скъсан гумения маншон и влиза вода, корозира и започва трудно да се движи. Изкараха го и го минаха с шлайф, сигурно го истаниха половин мм. и много мазгоч , като го сложиха. Сега 1 г. няма проблем
 19. При мен тракането е различно. Успех с разрешаването на проблема.
 20. Здравейте.И аз съм питал, къде ли не. От две места чух за в-тек успокоители(това е за хондите с в-тек). Стрували към 200лв. бройката. Не било проблем и така да се кара, ако не ви дразни. Но зависи от вида тракане, така е при мен.Успехи.
 21. Dimitar Petrov

  амортисьор на англичанка

  Колега според мен ако ти е изпуснал амортисьора, няма да е клекнала а да е надигната. Амортисьора дърпа колата на долу, а пружината бута нагоре. Пробвай да е натиснеш и пуснеш рязко, колата трябва да се надигне и слезе на нормалното си положение, ако се заклати повече значи ти е изпуснал амортисьора.Успехи.
 22. Аз смених изгорелите жички с резистор 1ом 10вата и вече 1 година си работи.
 23. Dimitar Petrov

  Гуми от МЕТРО ?

  здравейте. За гумите от метро ще кажа, че всеки се простира според джоба си. Корморана от метро е същия като корморана от най лъскавия магазин за гуми. Твърдо съм против втора употреба гуми. По-добре нов корморан от колкото втора употреба Мишелин, въпреки че зимния мишелин за мен е най - добрата гума за зимата. Тоз дето я оставил в гумаджийницата и те я продават за втора употреба, го е направил щото обича благотворителноста сигурно
 24. Dimitar Petrov

  Motul с какво масло карате?

  Здравейте. Аз съм с Репсол 5W40 и съм много доволен.
 25. Dimitar Petrov

  Странен мирис на феродо!

  според мен ти мирише на изгорял катализатор. Провери първо него преди да даваш пари за съеденител.
×