Jump to content

jt26

Фен
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

jt26 last won the day on Юни 1 2022

jt26 had the most liked content!

Обществена Репутация

46 Neutral

Относно jt26

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Accord 2.2 iDtec 2010, Citroen Xrara Picasso 2.0 HDI 2004
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Велико Търново

Contact Methods

  • Skype
    няма

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Да ви кажа честно, без да омаловажавам усилията за икономия или да ви поучавам!!!, но не ви разбирам целите и мотивите да прекарвате, поне за мен, излишно време по пътищата. Търново - Истанбул - Търново, с максимално разрешена скорост на всички места, а на някои и над, със 70-80 км. в самия Цариград, и едни десетина километра там първа втора, един час на границата без да се гаси, климатик без да бъде спиран, колата на пълно-пълно показа 5,6 на 100. Какво повече да искам?
  2. jt26

    Виц на деня

    Още от серията интересни факти: Мъж, прибирайки се по-рано от работа установил, че водопроводчиците за да не си цапат гащеризоните работят голи.
  3. jt26

    Виц на деня

    То това е за темата "Интересни факти", но ще го побиликувам тук ... за всеки случай: Ако майката е със силикон, то и дъщерята ще е с малки сиси!
  4. Да не пускам нова тема, дано колега не възразява. Наскоро смених тръбата на ЕГР, няма да обяснявам защо, но след това изчезна хладното наклиматроника. Дали е съвпадание или при смяната, майстора е направил нещо - ударил, пробил, разхлабил? Или самата смяна има нещо общо с тръбите на климатроника? Къде според вас може да е проблема?
  5. Каква култура, какви 5 лева. Прибирам се от Враца до Търново днес. Три пъти до Севлиево трябваше да намаля за да не стане страшен сакатлък. Като двата пъти се наложи да спра колата съвсем, а единия дори да отбия вдясно. И за капак един тир се опита пред очите на десетина коли, изпреварвайки свой колега, буквално да премаже колата насреща. Така се сви в неговото платно, че как не се поднесе ремаркето, физикато още не може да го обяси. Добре, че нямам коса и няма какво да побелява, но ако имах вече можехте да ми викате Снежко ...
  6. Да, подгрева на задното стъкло и на огледалата е на един бутон. Картинката върху бутона е еднозначна.
  7. jt26

    Photos

    Ако картинката е за намиране на разликите - тоя вдясно няма часовник и шапка ...
  8. Колега, усеща ли се тропане при теб в това време? При мен няма нищо - късо ли, дълго ли карена няма значение, не се чува звук.
  9. Говорите за газта - ей ви инфо от тази сутрин за нафтата! Зареждам две коли - събират общо точно 40 л., а съм взел ли малко туби, че пак се очаква повишение. Решил съм да напълня общо 200 л. Започват да ми пълнят тубите и от 6 по 20 л. успяват да напълнят 5 по 20 и под половината на шестата! А не е като да си ги наляли до ръба .... Инса ойл Велико Търново.
  10. Колеги, поради грешно закупени скоби за предна броня ги пускам тук, ако някой си ги хареса. Скобите са две - лява и дясна. Лявата е с 2 щипки по-малко, беше много интересно на детето да човърка. Дясната е здрава и неотваряна. За повече снимки на вайбър. Цена за двете 14 лв. За контакти: *887983172 - Илиян. Изглеждат така:
  11. jt26

    Виц на деня

    - Тате, как мина ДНК теста? - Вече ми викай чичо Митко ...
  12. Колега, били пояснил защо не е добре?
  13. Колеги, по темата: Как мислите, възможно ли е според вас подобно хлопане да е свързано с хидравликата на волана? Когато позагрее течността там и започват някакви зулуми някъде си по системата? Тъй като това се използва основно в населени места, а сякаш когато автомобила е на дълъг път не се получава тракането.
  14. Колегата вероятно е искал да каже, че е проблемна за майсторите - стоят гладни
  15. Не е работа това - преди дни ходих до София температурата на вън не се качи над 22 градуса - колата като нова. Навръщане стопли над 30 и се почна. Какво толкова има да влияе температурата на тези места не го проумявям. Тази сутрин - 30 км. градско температура 18 тишина и спокойствие. Ебаси ...
×
×
  • Създай нов...