Jump to content

Tihobir

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно Tihobir

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 4.07.1990

Profile Information

  • Кара
    Honda HR-V D16W1 4WD 1999
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София/Русе

Contact Methods

  • Skype
    -

Последни посетители

1331 профилни разглеждания
  1. Привет, колеги! Предварително се извинявам, ако темата е дискутирана, но на пръв поглед не намерих нищо във форума. Преди време ми се беше случило пръскалките да не искат да пръскат течност, като дори не се чуваше звук като да се мъчи да върти моторчето - абсолютно нищо, но тогава проблемът се оправи на следващото палене, десетина минути по-късно. Днес същата история - цяла сутрин категорично отказва да работи и сега няколко часа по-късно реши да започне да пръска отново :Д Предполагам, че проблемът е свързан със самото моторче за течността, а не с лостчето, тъй като щом натисна лостчето, светлината на лампите по таблото леко заглъхва, т.е. нещо се случва по веригата. Та от тук два въпроса: 1. Подлежи ли самото моторче на ремонт или директно да търся ново и да го сменям? 2. До колкото знам казанът се намира някъде под левия подкалник. Труден ли е демонтажът му и как точно се случва? Поздрави, Тишо
  2. Е чак пък успешни...🤣🤣🤣
  3. @nikinta И аз преди около месец забелязах същото нещо и при по-детайлно разглеждане се оказа, че се е спукала пластмасата на радиатора и от там тече и съответно излиза пара в студа. Разгледай добре тази кафяво-зеленикавата пластмаса, която се вижда на снимката ти.
  4. В някоя тема се беше коментирало, че само JDM има с климатроник, така че нищо чудно наистина да е внесено от Япония
  5. В средата са само на моделите със спойлер. На останалите са отстрани.
  6. @rascal Много готина находка Мен ми е интересно преди фейслифта какъв е бил асортиментът от предлагани фабрично джанти.
  7. За 200 лв да си ги държат и да се прескачат с тях Моите за 120 ги бях спазарил в Русе...
  8. @emulsia Един колега продаваше разкошни джанти 15-ки, на които бях хвърлил око, но после реших, че не ми се дават пари да сменям тенекиените джанти на зимния ми комплект Дано не ги е продал все още, в случай, че ти харесат. Ето ти темата:
  9. Колеги, да повдигна темата. Моля, ако някой е правил въпросното упражнение със седалки от прелюд, да сподели. Благодаря.
  10. Имам си ги и аз същите вибрации с тенекиените джанти горе-долу между 115 и 120 км/ч
  11. По т. 3: И също https://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162574 По т. 5 имаше някъде из форума адекватно решение, но не мога да го изровя - ако някой колега се сети, нека помогне. A офтопик по т.4 - скандинавците са склонни към олигофренизъм като цяло Поздрави!
  12. Колега, коментирано е доста из форума по темата. Не е проблем да сложиш този размер, аз също зимните си ги търкалям на него. И подкрепям колегата pet71 да провериш изрично дота. Поздрави!
  13. Оригиналните също бяха на някакви тънки пари до колкото си спомням.
  14. P.S. Мислех да се консултирам с Маркони, но после се усетих, че е неделя и не върви да го занимавам
×
×
  • Създай нов...