Jump to content

samuraj

Фен
 • Мнения

  40
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно samuraj

 • Ранг
  Начинаещ
 1. Въпросче за Angel Eyes

  Съжалявам че ползвам темата на колегата но имам въпрос. Каква е разликата в ейнджъл айс фаровете между седан и хетчбек? По каталозите фаровете излизат еднакви. И понеже ейнджълите са с мигачи предполагам че разликата е в мигачите. Някакви мнения, някой да е пробвал да присажда от едни на други? Поздрави!
 2. Проблем с парното.

  Студ брат.... и се не трае.... Но не е както трябва..... Не ми харесва още, по-добре е но ..... Напролет още 2 пъти цялата процедура. И промивки яко...... Поздрави!
 3. Проблем с парното.

  Парното тръгна. След саното промивки яко с вода и компресор. Пълня с вода - издухвам с компресора. Действието помогна. Дано да е полезно и на други колеги. Благодаря на включилите се. Поздрави!
 4. Проблем с парното.

  Саното вече е в колата.... Очаквам подобрение. Ще информирам. Поздрави!
 5. Проблем с парното.

  Забравих да напиша Колата достига работна температура много бързо. Стрелката на температурата си отива близо до средата, а от духалките духа студено. След около 10 минути почва да подухва топличко по малко..... Ако работи повече от половин час горе доле се седи........ Най вероятно е радиатора, ако може с този препатрат да се оправи и да не се разглобява ще е супер..... Поздрави!
 6. Проблем с парното.

  Колега полицай, благодаря за съвета. Ще го пробвам това със Саното.... Приятел ми е вносител на Сано та знам къде да отида. Знаеш ли точно какъв препарат да взема, колко време да го оставяда действа и с едно накисване става ли работата или да повторя процедурата? И така и не разбрах тая 5та генерация има ли филтър на парното или няма. Едни викат няма а по каталозите излиза филтър. Поздрави!
 7. Колеги стана студено. И вънка и вътре.... Нещо парното не се справя. Свалих жабката месинговите маркучи единия врял другия не толкоз. Духа перката та се кине. От къде да почвам..... или на майстор да я карам. Съвети? Колата е в София. Поздрави!
 8. HR-V с бавна скорост

  Сивик 4х4 също има.... Поздрави!
 9. И двете не работят. Това с буксата не занм, карах колата на майстор жичкаджия и той ми каза че е прозвънил всичко и е ок. Та за това си мисля че следващата стъпка трябва да е датчик...... Не знам, продължавам да мисля че е най добре някой който се е сблъсквал с подобен проблем да я погледне. Тест на чека както каза колега не съм правил, а и не мисля че ще мога сам да се справя. Ти къде се намираш евентуално да и хвърлиш едно око......... Пусмни ми един тел да ти звънна..... Поздрави!
 10. Захранване до датчика идва, напръсках с контакт клинър и отново не ще да отлепи........ Стигам до датчика. Той е на ред......... Идея от къде мога да закупя? Колата е 5 генерация, D15 B2 мотор, кутията е автомат.... Някой по-напреднал дали може да каже датчиците на ръчката и автомата дали са еднакви? Поздрави!
 11. Някой знае ли на кои крачета е захранването на датчика в скоростната кутия. Някаква схема на ел инсталацията да има? Поздрави!
 12. Благодаря за отговорите колеги...... Първо и най-лесно ще пробвам с контактния спрей..... Ма за чека - ми той си свети перманентно откакто карам колата вече пета година..... на газ. Но ще пробвам и това. А ако не се справя сам някой сервиз в София да препоръчате? Поздрави!
 13. Някой кабел най вероятно е прекъснат, нещо схема ако има като инфо - ще съм благодарен. А и сервиз в София, към който да се обърна за ремонт също ще е от полза. Но без километраж не ми се кара....... Колата е с D15 B2 мотор и автомат кутия. Поздрави!
 14. Ами, оказаха се еднакви.Че даже и фаровете.Мигачите са различни.Дано на някой за в бъдеще му е от полза.Поздрави!
 15. А дали има значение дали е от хеч или седан?
×