Jump to content

илия

Фен
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно илия

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 22.07.1987

Profile Information

  • Кара
    HONDA CIVIC/CRV
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Панагюрище

Последни посетители

4506 профилни разглеждания
  1. Подарявам: задна дясна врата багажник(пета врата) стъкло(предна дясна врата) за Honda Civic 96-01г (англичанка) За контакти на ЛС или GSM 0878754173
  2. Здравейте, може ли някой да каже дали фар с оригинален ксенон може да се пригоди да се използва с обикновенна крушка ?
  3. Да пак има увеличение на оборотите, но е по-добре от предишното положение 1500об.+++ Отворите за захващане на стъпковото моторче към дросела са елипсовидни.Това позволява да се завърта по оста си,за да се направи настройка.
  4. Колегата Emich1 е написал решението на проблема.Стъпковия мотор не затваряше добре.След регулиране, оборотите по енерция при 120 км са + - 1100. Благдаря на всички.
  5. Оборотите са високи, при загрял двигател със скорост 30-40км.Все още не мога да намеря логика дори да е нормално това, за какво ще допринесе като цяло.
  6. Колата е Honda CRV 2ра генерация с ръчна скоростна кутия .Когато освободя от скорост в движение, оборотите на двигателя варират около 1500.След като спра те се нормализират .Направих диагностика на двигателя,но нямаше грешки.Почистих дросела,стъпковото моторче,регулирах хлабините на клапаните и вече не се сещам какво друго да направя.
  7. кори за врати от civic англичанка

    Подарени!
  8. В добро състояние !
  9. Какво Се Случи С Форума ?

    Новата визия е супер
  10. Проверих в магазин Хонда в Пловдив,цените наистина са много високи.Прегледах и някои онлаин магазини,там непредлагаха нищо за този модела!
  11. Здравейте на всички!Наскоро си купих Хонда ФМХ супермото 650 2006г.Предната маска и пластмасите по резервоара липсват.Има още доста забележки който искам да отстраня.Ще бъда много благодарен ако някои ме насочи каде да ги търса .
  12. ЧЕСТИТO И ОТ МЕН
  13. Хондааа аааа

    4естито колега
  14. Питане за Д14А2

    Потарси в търса4ката ,там има доста информация!
×