Jump to content

BG_SAMURAI

Фен
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About BG_SAMURAI

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 11/10/1990

Profile Information

 • Кара
  Honda CR V II 2003 2.0 i-vtec
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia
 1. BG_SAMURAI

  Повдигане на CRV 2

  По това което четох в темата тук малко по напред с 16 мм подложки ( 2 х 8 мм) от транспортна лента постигат резултат от 3, 4 см повдигане, не съм сигурен колко по твърд е материала на тези който си намерил но предполагам на 20 мм че спокойно ще постигнеш поне 4, 5 см. Имаше колега който е сложил ако не се бъркам 30 мм, ако има време нека сподели какъв резултат е постигнал точно. Прочети темата от начало внимателно.
 2. BG_SAMURAI

  Повдигане на CRV 2

  Да излизат скъпичко като се потъчат и болтове, аз ще пробвам по този начин, тъй като съм си поръчал и болтове, но ако не ми хареса ще правя метални. Мисля че на лазер ги правят, но да не излъжа не съм много сигурен. Мисля че с метални ще е много лесно поради липсата на фабрични болтове.
 3. BG_SAMURAI

  Повдигане на CRV 2

  Колеги ето и малко цени за подложките от полиацетат: Предни 30 мм - 61,00 Задни 30 мм - 52,00 Предни 25 мм - 52,00 Задни 25 мм - 43,00 Предни 20 мм - 44,50 Задни 20 мм - 35,00 Предни 15 мм - 35,50 Задни 15 мм - 26,50 Изработката става в рамките на 3 работни дни поради заетостта на машината. Чените са с ДДС. За поръчки може на лични. При интерес към по дебели ще се калкулират допълнително, надявам се да съм бил полезен.
 4. BG_SAMURAI

  Повдигане на CRV 2

  Спрямо другите пластмаси това е най здравата, високо износоустойчова, издържа и на удари, не поема вода като полиамида, транспортната лента все пак е гума и доста по бързо се амортизира. На тези само ще им сложа едни втулки от неръждаема тръба за да не се слескат след време. Металните подложки според мен са най добрия вариян понеже няма нужда да се сменят болтовете на тампоните при всяка тяхна смяна. Вече друг е въпроса че ние българите искаме от нищо да направим нещо ( никой не иска да дава пари за нищо). Имам вариян да си направя и метелни но ще ми излезнат по скъпо от болтовете който съм поръчал. Да видя как ще стане, пък може и метални да си направя.
 5. BG_SAMURAI

  Повдигане на CRV 2

  Във фирмата в която работя ми ги направиха на машина, но в понеделник най рано ще мога да дам цена в зависимост от дебелината на подложките.
 6. BG_SAMURAI

  Повдигане на CRV 2

  Здравейте колеги, направих си подложки от полиацетат на 30 мм предни и задни. Поръчах при стругар да ми направи болтове като от тампоните с дължина на 70 мм. Когато дойде време за монтажа ще направя снимки. Ето снимки на подложките.
×