Jump to content

BG_SAMURAI

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BG_SAMURAI

  1. Да се похваля и аз колеги. Повдигната отпред и отзад с подложки 5 см. Имам да слагам още някой втулки по задницата.
  2. А как се справихте с \ / това положение на болтовете, защото колото по дълги стават толкова повече се раздалечават и не можах да ти вкарам в отворите на купето?
  3. dinsdin - от къде се сдоби с такива болтове? Когато ходих в евроболт ми предложиха шилка на м12 такива въобще нямаха? Много ще съм благодарен, понеже имам подложки на 30 мм за отпред и отзад ама не намирам болтове.
  4. По това което четох в темата тук малко по напред с 16 мм подложки ( 2 х 8 мм) от транспортна лента постигат резултат от 3, 4 см повдигане, не съм сигурен колко по твърд е материала на тези който си намерил но предполагам на 20 мм че спокойно ще постигнеш поне 4, 5 см. Имаше колега който е сложил ако не се бъркам 30 мм, ако има време нека сподели какъв резултат е постигнал точно. Прочети темата от начало внимателно.
  5. Да излизат скъпичко като се потъчат и болтове, аз ще пробвам по този начин, тъй като съм си поръчал и болтове, но ако не ми хареса ще правя метални. Мисля че на лазер ги правят, но да не излъжа не съм много сигурен. Мисля че с метални ще е много лесно поради липсата на фабрични болтове.
  6. Колеги ето и малко цени за подложките от полиацетат: Предни 30 мм - 61,00 Задни 30 мм - 52,00 Предни 25 мм - 52,00 Задни 25 мм - 43,00 Предни 20 мм - 44,50 Задни 20 мм - 35,00 Предни 15 мм - 35,50 Задни 15 мм - 26,50 Изработката става в рамките на 3 работни дни поради заетостта на машината. Чените са с ДДС. За поръчки може на лични. При интерес към по дебели ще се калкулират допълнително, надявам се да съм бил полезен.
  7. Спрямо другите пластмаси това е най здравата, високо износоустойчова, издържа и на удари, не поема вода като полиамида, транспортната лента все пак е гума и доста по бързо се амортизира. На тези само ще им сложа едни втулки от неръждаема тръба за да не се слескат след време. Металните подложки според мен са най добрия вариян понеже няма нужда да се сменят болтовете на тампоните при всяка тяхна смяна. Вече друг е въпроса че ние българите искаме от нищо да направим нещо ( никой не иска да дава пари за нищо). Имам вариян да си направя и метелни но ще ми излезнат по скъпо от болтовете който съм поръчал. Да видя как ще стане, пък може и метални да си направя.
  8. Във фирмата в която работя ми ги направиха на машина, но в понеделник най рано ще мога да дам цена в зависимост от дебелината на подложките.
  9. Здравейте колеги, направих си подложки от полиацетат на 30 мм предни и задни. Поръчах при стругар да ми направи болтове като от тампоните с дължина на 70 мм. Когато дойде време за монтажа ще направя снимки. Ето снимки на подложките.
×
×
  • Създай нов...