Jump to content

adriancho

Фен
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About adriancho

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Accord Tourer 2.2 i-DTEC
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Bulgaria

Recent Profile Visitors

474 profile views
 1. Опитвал съм и не тръгва. Проблема го следя от почти година насам, затова сега писах тук да потърся дали някой се е сблъсквал с него. Пролетта не тръгва докато не се насили софтуерно чрез диагностика.
 2. Дори и с бутона за обдухване на предното стъкло не се задейства компресора, пробвал съм го и преди. А също така по тази логика (която според мен е напълно правилна и на нея разчитах преди) би трябвало и пролетта като се затопли да почне да работи.
 3. Здравейте, пиша в тази тема тъй като проблема е свързан с компресора на климатика на Акорд 2.2 i-DTEC. След като паднат ниски температури и компресора отказва да работи (не включва и изключва). При натискане на бутона A/C не реагира, въпреки че на екрана сменя ON/OFF. Миналата пролет закачихме колата с диагностика, човекът пусна проверка и ресет на системата, след това компресора заработи и не е спирал цяло лято. След като паднаха температурите есента продължи да работи, докато не дойде зимата и по-ниските температури когато спря отново. Около коледа (когато беше малко по-топло) направихме същата процедура по проверка и компресора отново тръгна. Сега след последните студове отново не работи. Ясно е, че пролетта отново ще трябва да форсираме старта му, но ми беше интересно дали някой се е сблъсквал с този проблем и решението му?
 4. Качил си се самия много загрял, дори и потен в колата, което още повече засилва конденза.
 5. Здравей, Аз мога да се включа с опит по втората точка, и то е, че няма какво да те притеснява. За мен е абсолютно нормално когато климатика е изключен и върти само въздуха вътре да има изпотяване. Когато АЦ е пуснат, той изсушава въздуха. А в сегашния сезон разликите между вътре и вън са големи и на мен също ми се запотяват прозорците когато въздуха стои вътре, колко - зависи от времето - дали е влажно навън, дали вали, пече и т.н. И това е на всички коли, които съм карал. Относно филтъра - с нашия кристален въздух според мен е хубаво да се сменя с маслото и веднъж между смяната (5к примерно). Също така и други хора са ми го препоръчвали и аз гледам по-често да го сменям него, че се притеснявам за въздуха особено в зимните месеци... Но не бих казал че той е причина да ти се запотяват стъклата.
 6. Имал е случки където светва ДПФ лампата, аз и затова пиша тук да проверя някой има ли да се е сблъсквал с подобен проблем. Човека беше изключително категоричен, а и в комбинация с това че по принцип е много опитен реших да му се доверя. Също така ми каза и за негов познат, който кара почти половин милион километра вече с ДПФ благодарение на редовно и качествено обслужване.
 7. Предполагам си е за дизел, човека се занимава с Хонди от много години и е наясно с това
 8. Не съм сигурен защото не видях тубата, но е взето от Хонда в рамките на деня. Ако това предлагат от там сигурно е то.
 9. Бих искал да попитам за мнения и впечатления относно следното масло: https://www.ato24.de/de/castrol-edge-professional-h-c2-0w-30-honda-1-l.html Бях поръчал от него но когато отидох в сервиза ми казаха че щяла да светне лампата за ДПФ от него. Човекът е доста наясно с принципа на работа на автомобила и много Хонди са му минали през ръцете, затова му се доверих да сложим масло което той препоръча, но все пак исках да попитам за впечатления и тук. Колата е Accord 2009 2.2 i-DTEC.
 10. Ако колата е запалена и не е вдигната ръчната спирачка също е една от причините да не работи бутона.
 11. Здравей, може ли да добавя към поръчката и: http://www.coxmotorparts.co.uk/genuine-honda-accord-tourer-drivers-wiper-blade20092015-p-649.html http://www.coxmotorparts.co.uk/genuine-honda-accord-tourer-passenger-wiper-blade20092015-p-650.html Благодаря!
 12. Здравей, бих желал да поръчам 6х Castrol Edge Professional H C2 0W-30 Honda 1 L https://www.ato24.de/en/castrol-edge-professional-h-c2-0w-30-honda-1-l.html 122лв, пускам ги по IBAN.
 13. Здравейте, може ли да ми препоръчате на лично съобщение (за да избегнем реклами) човек, който може да ремонтира моят заден спирачен апарат днес или утре (15,16) за София, или петък (17.11), за Пловдив. Усетих го, че е блокирал а ми предстои дълго пътуване и предпочитам да не карам повече от 100-150км преди да бъде ремонтиран, защото накладки отзад са сменяни тази година. Благодаря предварително!
 14. Благодаря на всички! Тази седмица ако ми остане време ще проверя на място Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
 • Create New...