Jump to content

Jordy71

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Jordy71

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord 2.2 i DTEC 2009
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Bonn

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте ! Еми смениха го компресора напълни ха системата с инертен газ и сега като смъкна до край градусите в купето става точно хладилник. По идея майстора ми каза че може да си поиграе да го от ремонтира ма тук час работа струва 60 евро.....И пап няма гаранция. Достави ми нов и с монтажа 600 кинта - напълно нормално. А мен ми е и разход на фирмата така че вместо да ги дам на финанцамт си оправих колата .....дано да върви безпроблемно......Утре отивам да видя един американски акорд бензинка за жена ми .....хич не съм фен на бензина ма немат дизели след 2015 ......
  2. Ми то хубаво да не се бара ма тя вообще не охлажда....грам.....Септември се каня да слез на към Франция и Испания ...Ще се гътнем там без клима омбре...))))) . А и жена ми е севернячка ......като стане над 25 градуса и почва се вайка...,,о топло, о ужас....,,)))
  3. Както казах много съм невеж по отношение на автомобилите. Дори чистачки те си сам не сменям)))) . Тоест тезически грамотен съм , но не в сферата на авто агрегати. Затова ще изчакам мнени ето на монтьора когато я отвори и ще пиша. Благодаря ви за отговорите . По кода намерих компресора и ако се наложи ще купувам нема как. Мерси и ще пиша .
  4. Много ти благодаря за изчерпателния отговор. За съжаление аз съм многоневеж в това отношение. В края на тази седмица ще отида отново в сервиза и ще помоля да ми дадат отговор и ще пиша. По идея монтьорът е мой познат - добър специалист и много коректен човек. Слага системата на някакъв уред и ми каза .....компрестрът ти е заминал но ще погледна по обстойно другата седмица. А иначе трицифренна -ок но да го има на пазара. Че без климатик лошо а и няма си оставя прекрасната Хонда заради това. Влюбих се в нея ))))). Верно ))) Надеждна , комфортна и супер икономична най главното. Аз карам по 4000 -6000 км на месец
  5. Добър вечер! На горепосочената Акорд 8 2.2 i DTEC 150 к.с. , изгоря климакомпресорът. Никъде в интернет не намерих точно за този дизелов мотор. Само за бензинови!Ще бъда благодарен за съв ети и помощ!
  6. Благодаря на всчки изчерпателните отговори . Много от тях ми бяха полезни . Получих изчерпателна информация и се ориентирах у ъм закупуване - разбира се нов . В Кьолн има сервиз на Хонда ще го сменя там. Парите не са от значение автомобила е фирмен. По добре отколкото да ги дам на финанцамт . А за 30 процента дизели .....хмммм.....навярно аз с ъм се объркал. Но се се замислих и констатирах-от 20 човека приятели колеги и съседи а най тесен кръг ....18 дизела и 2 бензина . И то и 2 та американски - Чероки и Мустанг. 18 дизела .
  7. Ами както казах не съм спеуиалист. Най вече не са така икономични . Карам по 3.- 4 хиляди километра в месеу чувства се разликата. Карал съм само един бензинов агрегат отдавна . Почти не помня вече как беше като динамика . Беше уникално здрав мотор . А6 2.4 . Но и как дърпаше висоуооктанов бензин. А и дизела ч същите коне е много по динамичен. От него седнах на А6 2.5 tdi 179 p.s .....разликата се чувстваше. Иначе нищо колега. Въобще от това което прочетох и сам изпробвах последните месеци - хонда лошанс няма....
  8. Здравейте ! Може би е неуместен въпрос , но тъй като темата е DPF живо ме интересува цената на новия , откъде може да бъде закупен оригинален. В немските сайтове намерих много противоречива информация и огромна разлика в цените. За мен е немислимо да го премахна , при контрола на автобан тукашните полицаи имат уреди и мерят понякога емисиите газове. Открият ли рче съм го махнал 2 бона глоба и ми свалят веднага номерата . Тука се побъоказа на тема дизел и екология. И имат право разбипа се над 70 процента от колите са дизелови . Ако всеки махне PDF не ми се мисли как ще дишаме
  9. Здравейте ! Живея от години , по точно 12 в Германия . Казано честно не съм маниак на тема автомобили ,години наред купувах и карах само немски основно BMW. Последното беше 520 d 2012 . Няма да описвам премеждията и разочарованието си от тва повярвайте ми меко казано .....дърво-позор за немската автоиндустрия. Посъветван от приятел автомонтьор купих Акорд 2.2 i dtec 2009 на 180 000 км . Сега е на 230 000 . Няма такава кола! Това е уникален автомобил! Ставам доживотен фен на хонда! Жалко , че няма да има повече Евро - модели и още ди ще лови мотори. Следя жадно новости за Хонда Акорд . 10 - та е невероятна но за съжаление само седан и бензинови агрегати. Тайно си мечтая да видя това съвърешенство като комби с един 180 к.с. мотор.
×
×
  • Създай нов...