Jump to content

Inkar

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Inkar

  1. Сам ли я полира или в сервиз?
  2. За 6-те грешки, да. Но моментът със задържане на съединителя в градски условия по светофарите, трудно се контролира. Повечето хора го държат натиснат, докато светне зелено.
  3. И на мен ми се е случвало, но намерих някакъв "универсален кейс" и само прехвърлих платката. Стига бутоните да съвпадат, вършат работа.
  4. В какво се изразява разликата в качеството на различните видове (марки) антифриз? Как избирате?
  5. На Bardahl всички продукти са много качествени, аз на тях добавките ползвам. За течност за чистачки в момента съм със една, която се казва "Starline WOMAN", има много приятен аромат, които се усеща в купето https://mototechnica.bg/technost-za-chistachki-starline-22c-woman-1l.html
  6. Безиностанциите са едно на ръка, ама за по-голяма икономия от значение е да си държиш и колата в кондиция, за да няма свръхразход. Според мен, освен за качествен бензин и редовната подмяна на масло и технически прегледи, са си важни и добавките, които слагаш на колата.
  7. Може ли да споделиш колко ти излезна общо,покупката и след това стандартните неща за "доуправяне"?
  8. Мисля, че колкото си го посочва стандартно производителя.
  9. Аз онлайн няколко пъти вече поръчвам от https://mototechnica.bg/ и смея да ги препоръчам. Всичко е идвало много бързо, даже с ароматизаторчета подарък . Може и по телефона да се консултира когато избираш, отделят ти внимание.
  10. Мarkony, eто тук прочетох http://motoclub.bg/yaponskite-masla-eneos-veche-sa-v-balgariya/ "JX Nippon Oil & Energy си партнира с автомобилни производители като Toyota, Honda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Daimler и GM, което е най-доброто доказателство за високо качество и технологичност на маслата. Всички нови мотоциклети, произведени в Япония от Honda и Yamaha излизат от завода с масла ENEOS."
  11. За Eneos и аз чувам предимно добри впечатления. Освен това, до колкото знам фабрично излизащите японски коли винаги били с Eneos. В като цена, в момента най-ниски като търся ми изкачат в мототехникабг https://mototechnica.bg/masla-eneos/ . Единсвеното, което ме възпира да пробвам и аз е това, че до сега винаги в колата ми е било Castrol и не знам дали би било проблем да се сипе този път различно. В смисъл, нали все пак има някакви остатъци от предното дори и когато го източат и все ще има някакво смесване. Или тези остатъци са прекалено малко и не пречи? Или по-добре да си карам пак с Castrol?
  12. Пастирането само на ръка ли? Без инструмент да полира?
  13. За мен, най-добри крушки правят OSRAM. От там нататък вече предпочитания за разновидностите.
  14. Защо да се прави разлика между това дали е за мъж или за жена. То е според темперамента, не според пола.
  15. Зареждам от големи бензиностанции - предимно Шел или ОМВ.
  16. По въпроса сулфатизация/десулфатизация знам, че е важно да се провеждат периодично пълни цикли на зареждане/разреждане , за да не се натрупват отлагания, които после да го повредят трайно.
  17. Здравейте. Ще сменям масло. До сега ползваните са били Castrol Edge / Magnetic (5W-40). Сега се колебая дали отново да е такова или да пробвам Eneos, за който казват, че се отразяват добре на всички японски коли. Има ли нещо, което да трябва да съобразя или мога спокойно да пробвам този път с Eneos? -- Vasko56, понеже точно масла гледам в момента - Това твоето го виждам и по-изгодно, за 31 лв.
×
×
  • Създай нов...