Jump to content

Dakota

Фен
 • Мнения

  43
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

9 Neutral

Относно Dakota

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 15.01.1980

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2.2/2006/ I CDTI/N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

146 профилни разглеждания
 1. Шум при подаване на газ

  Всичко казано от Emicha е вярно, но може да започнеш от най-лесната диагностика - тампони на двигател. На друга марка кола, заради тампон на двигателя смених съединителя поради същата пречина. П.С. Пиши какво си остановил и с каквото можем ще помагаме, а темата ще е полезна и на други колеги.
 2. Шум при подаване на газ

  Опиши каква е колата (марка, модел, година на производство и вид гориво е), тоест - дизел, бензин, газ, ток или на водород.
 3. Шум при подаване на газ

  Колега, поне ни дай повече информация, иначе трябва да хвърляме боб за да кажем какво и има или няма.
 4. led крушки

  Адаптерите за ксенона нестават за лед крушки. С по-голям диаметър са, а и като дължина са различни и за това не могат да се фокусират. Иначе на самата кутия има картинки как да се поставят крушките. Вади се гривната и се закача на пружинката на рефлектора, след това нанизваш вентилатора на гумения маншон, така че да остане отвън за да може да се охлажда и нанизваш крушката в рефлектора докато щракне адаптера. За тези колеги, които искат да си поставят лед крушки и се чудят дали светят силно и дали дават добър фокус, казвам следното: Изпробвал съм лед крушките и на дълги и на къси, но не могат да се фокусират и това е. Светлината е наистина силна, но не е фокусирана. Първата вечер, когато ги сложиш на късите светлини, хората които бяха спрели на светофара пред мен си разместваха огледалата защото ги заслепявах, а си представете да карам на дълги през нощта и да се наложи да се разминем в някой тесен участък.
 5. Имаше случай, в който колегата установи, че потропването идва от масичката в багажника.
 6. Сигорен ли си, че не е от тампон - HM-DAMP1
 7. Ето и темата която търсиш. Колегата ( Markony ) се е постарал доста, а на него му имам пълно доверие.
 8. Навигация на Honda CR-V II (2005г)

  Най-често ги записват върху сервизната книга или залепват лепенка с кода в джапката. Търси кода на картонче с размера и формата на дебитна карта, както го е споменал колегата ( zmiata29 ).
 9. Избор на Honda CR-V II

  Моята е италианка. Няма ръжда, външни и вътрешни забележки, освен споменатия съединител и маховик.
 10. Избор на Honda CR-V II

  Винаги съм предпочитал дизела, за това си има много причини. Всички поколения на CR-V си имат и плюсове и минуси, но като цяло Хонда CR-V е много здрав, надежден, удобен и „пригоден“ за условията в България. За да се убедиш провери други марки SUV автомобили, колко им е разхода, продажната цена, обем на багажния сектор и проблеми (дефекти) при модела. За две години с CR-V 2-ра генерация 2,2 дизел, съм сменил съединител и демфер на 180 000 км., това ми е единствения „проблем“. Както всеки един от колегите във форума си има предпочитание към бензиновите или дизеловите двигатели, така съм и аз към дизеловия агрегат. П.С. Марката и модела са важни, а не вида гориво.
 11. И според мен имаш електрически проблем. Можеш да се насочиш към динамо-регулатор, а също и някоя оптяжна ролка.
 12. А фреона проверяван ли е ?
 13. Покупка

  На дизела има индикация за къси и дълги светлини
×