Jump to content

Dakota

Фен
 • Мнения

  48
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

9 Neutral

Относно Dakota

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 15.01.1980

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 2.2/2006/ I CDTI/N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Последни посетители

180 профилни разглеждания
 1. Dakota

  Пукане във волана.

  На 100% е от лагера на амортисьора. Смени лагера или ще счупуш и пружина, а това винаги става във завой.
 2. Dakota

  Странно тропане

  Провери си кардана(карета) и тампаните на мотора. Успех и пиши каква е развръзката!
 3. Dakota

  Не пали при дъждовно време

  И за мен е от капачката на делкото, при руските машини това им беше основния проблем. спукана капачка или счупена прожина или бушон на палеца на делкото.
 4. Dakota

  приплъзване на съединителя

  Имаше тема точно за проблема с преплъзване на съединителя. Та там се установи, че в интервал от 160 000 до 190 000 съединителя трябва да се смени, поради симптомите описани по-горе в темата!
 5. Dakota

  Въпроси за три проблема

  Имаш въздух в охладителната система, или е от гарнитура на главата (смуче въздух) или не е обезвъздушена (има въздушен джоб). Това е за което се сещам за охладителната система. Успех!
 6. Dakota

  Шум при подаване на газ

  Всичко казано от Emicha е вярно, но може да започнеш от най-лесната диагностика - тампони на двигател. На друга марка кола, заради тампон на двигателя смених съединителя поради същата пречина. П.С. Пиши какво си остановил и с каквото можем ще помагаме, а темата ще е полезна и на други колеги.
 7. Dakota

  Шум при подаване на газ

  Опиши каква е колата (марка, модел, година на производство и вид гориво е), тоест - дизел, бензин, газ, ток или на водород.
 8. Dakota

  Шум при подаване на газ

  Колега, поне ни дай повече информация, иначе трябва да хвърляме боб за да кажем какво и има или няма.
 9. Dakota

  led крушки

  Адаптерите за ксенона нестават за лед крушки. С по-голям диаметър са, а и като дължина са различни и за това не могат да се фокусират. Иначе на самата кутия има картинки как да се поставят крушките. Вади се гривната и се закача на пружинката на рефлектора, след това нанизваш вентилатора на гумения маншон, така че да остане отвън за да може да се охлажда и нанизваш крушката в рефлектора докато щракне адаптера. За тези колеги, които искат да си поставят лед крушки и се чудят дали светят силно и дали дават добър фокус, казвам следното: Изпробвал съм лед крушките и на дълги и на къси, но не могат да се фокусират и това е. Светлината е наистина силна, но не е фокусирана. Първата вечер, когато ги сложиш на късите светлини, хората които бяха спрели на светофара пред мен си разместваха огледалата защото ги заслепявах, а си представете да карам на дълги през нощта и да се наложи да се разминем в някой тесен участък.
 10. Имаше случай, в който колегата установи, че потропването идва от масичката в багажника.
 11. Сигорен ли си, че не е от тампон - HM-DAMP1
 12. Ето и темата която търсиш. Колегата ( Markony ) се е постарал доста, а на него му имам пълно доверие.
 13. Dakota

  Навигация на Honda CR-V II (2005г)

  Най-често ги записват върху сервизната книга или залепват лепенка с кода в джапката. Търси кода на картонче с размера и формата на дебитна карта, както го е споменал колегата ( zmiata29 ).
×