Jump to content

niko_ni

Фен
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About niko_ni

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  HONDA C-RV R20А2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Габрoво

Recent Profile Visitors

252 profile views
 1. Здравейте ! Какво мислите за тези разклонители за да се прикачи модула: Нещо не ми се запоява по предпазителите.Използвали ли сте ги?
 2. И при мен е така .Розовее и притрепва ,но ще карам до последния лумен.
 3. Опитай сам да я натегнеш. Между седалките в купето минават жилата.
 4. Усещам лека разлика в + при превключването на АТ след пълна смяна на маслото ! Препоръчвам на всички при възможност да сменят ,не да доливат.
 5. Аз рециклирах рейка. Причината беше потропването при малка скорост на лош път отдясно около вътрешния накрайник.Не съм имал засичане или теглене на волана. Диагностицирането само при вдигната предница освободена от товар.Търси луфт в краищата където са накрайниците...ако има значи е на пари. Нова е около 2800. Втора ръка само с късмет и проба , ако е свършила собствената . Може да окаже ,че и тази от втората ръка е за ремонт и парите на вятъра. Остава достъпния вариант рециклиране на оригиналната. Тотал250- 300 лв +Труд+нови вътрешен и външен накрайник/Така и така се разглобява/ +Стенд и сходимост =550 + Доволен съм защото колата лепне в завой като нова ./Смених и амортисьорите с Каяба защото мисля ,че са първопричина за разбиване на предниците./Ако успея и да отуча жената да върти волана на място ще е супер.
 6. За съжаление да . На крик при удар на гумата имаше лек аксиален луфт.Мислих си ,че ще е вътрешния накрайник.На подемник като хванах през маншона ябълката и разклатих ми се стъжни....И е правено преди не както трябва.Подбора на материал за втулка и направата на сглобка не е за всеки.Друг е въпроса за офроуд качествата на ср-в.Има ли усилено окачване и ЗАЩО толкова бързо се разбиват оригиналните !!
 7. Jaccomo -Познай какво излезе при мен? И от мене едно пффф,да им........абсолютно същата история! А два странни случая говорят за хроничен проблем и слабо място на модела.
 8. Колега кажи как разбраха,че е рейка pls. !? За 9 год. кола ми се струва слабо вероятно дори и за нашите пътища.Защо да не е вътрешния накрайник например !
 9. niko_ni

  Тракане

  Колега лятото ми изгоря намотката в ел магнитния съединител на климатика.Преди това ТРАКАШЕ малко 1-2 седмици и не обърнах веднага внимание от заетост. Каква е била първопричината/беше опечена / и кое следствие не разбрах.Предполагам биене от лагери .Накрая взе да прегрява ,замириса и приятел ме натовари и репатрира.
 10. И накрая монтирай сам :
 11. за съжаление има такива предпоставки.Тези болтове в комплекта /виж снимка 3 на Markony / ще ръждясат за няколко зими . Ще ги сменя с имбусни + федершайби да не саморазвият.
 12. Писах до сайта който си упоменал по-горе автокори ....на промоция 189 лв.Изглежда нямаха и незнайно защо ме прехвърлиха на авто бим . Обади друг втори дилър ,който каза ,че са на промоция за 142 лв !Нищо специално не съм правил -късмет или за юридически лица цената е друга !
 13. И аз вече съм притежател на кора/ламарина/. Същата е като на снимките на колегата .Изглежда стабилно и тежи по-вече отколкото очаквах.Най вече съм щастлив от цената Монтажа ще го мисля уикенда.Не мисля ,че трябва да се слага изолация.Дано да не повиши шума и вибрациите
 14. Колега ,натискай смело! Автомата е много добре програмиран по-мое мнение.Приспособява се бързо и към стила ти на каране.При изпреварваме 5000 + задължително. Едсинствено ме дразни когато започна да спускам след билото докато се пренастрои и отпусне .Затова на превала вземам засилка още на равното. Тази кола ме направи фен на автоматичните скорости.
 15. Да ,нямат за съжаление .Мисля ,че е необходима за да не влиза мръсотия /сняг ,сол ,вода и т н /Не е толкова голяма опасността за удар по картера на пътя. Мисля да си сложа такава. Тази румънската излиза най достъпна от нет=а ,но ако има и други производители ..... Обща доставка -за съм . И без това Русе е на един Дунав от румънските куриери.
×