Jump to content

tedonsa

Фен
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно tedonsa

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Сивик 6
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

2113 профилни разглеждания
  1. Здравейте, знаете ли дали фаровете на европейските модели CR-V 4- та генерация 2012-2014( с лупите) са взаимодаменяеми със фаровете ( без лупи) на моделите от САЩ и Канада. Мисълта ми е на автомобил от щатите или канада да се монтират фарове с лупи от европейският вариант. Дали захващането е едно и също, на пръв поглед хормата ще пасне.
  2. Точно 😁 Колега, не се опитвам да петня обявата или да злепоставям някого. Просто споделям видяното за да го имат предвид хората,които не са от София и се чудят дали да ходят да я гледат или не. Ако на мен,преди време, някой ми беше споделил такава информация, нямаше да бия път залудо до Ямбол 😁.
  3. Ясно, аз натисках тези за дистроника и за лент асистънса отстрани на волана 😁
  4. Така и аз предположих, но защо не се изключва при натискане на бутоните?
  5. Здравейте, пробвах един Акорд 8 и му светеха в зелено постоянно това АCC и до него още нещо незапомних какво. При натискане на бутоните дистроник и другия под него който е за това АCC нищо те си продължаваха да светят на таблото не се изключваха. Не съм карал на дълго просто няколко пресеки градско. Мисълта ми е дали има проблем с тях щом светят постоянно?
  6. Здравейте и аз съм ходил при Слави от Ямвол преди година и малко. Дигнах се от София да гледам едно CR-V Ex, защото цената ме поблазни и на снимките изглеждаше прилично. Естественно първо му звъннах да разкаже за колата туй онуй, и най - вече да то питам за седалките защото видно бяха претапицирани. Човека ме убеждаваше че са си оригинални бла бла. Въпреки всичко отидах на място. Нито беше учтив нито нищо , 100% бяха претапицирани, и колата беше леш от вътре нищо общо със снимките. Общо взето докарва милионници Днес ходих да гледам една във Враждебна на 14900 с фул екстри+ дистроник и АСС итн що годе прилична, ако не държиш всичко вътре да е перфектно. Махагона беше матирал и седалките захабени, волана напръскан но си личи. И каза че няма да свали лев 😁
  7. Причината поради която питам е абсолютно същата, и точно защото оборотите са ми твърде високи на сегашния автомобил се интересувам от скоростите. А като разход при тази скорост, какво може да споделиш и при градско шофиране как се движат цифрите:)
  8. Да сигурно са различни, затова съм посочил двата варианта за да мога да сравня мнения от единя и другия мотор.А има ли го това заключване на 5тата скорост, както е при ЦРВ 3( един вид играе роля на 6 скорост и оборотите падат с още 300-400)? Или автоматите нямат нищо общо на ЦРВ и Акорда?
  9. Здравейте, можете ли да ми кажете за бензиновия Акорд (2.0 или2,4) с автоматични скорости, колко всъщност са тези скорости (5 или 6 на брой) и с какви обороти примерно сте когато карате на 120-130км/ч.
  10. И така след цял ден чудене се реших да рискувам , отивам с капарото обаче някой ме изпреварил 😁
  11. Много наподобява моя случай 😁точно в момента на потегляне вибрацията е най - усезаема .
  12. Точно скъпия ремонт ме плаши , а май няма как да го хвана дали е тоя хидротраф или не.
  13. Ами чак скача не, но е видимо мърдането на подвижната и част нагоре и надолу( поклащане). Продавача казва, че всички бензинки били така и ръчките😁 и че било от тампон на двгто или на кутията. На паркинг го има но е мн по незабележимо .Все едно падат оборотите на двигателя , такова е тресенето .
  14. Вибрацията я има на място и докато потегли, след потегляне всичко е гладко и е ок. Но на място си вибрира , щората от зад мърда нагоре и надолу от вибрацията 😁
  15. Здравейте, изчел съм доста , но никъде не открих конкретна информация и затова поствам темата. Гледах едно ЦРВ 3 бензин , автомат и ми направи впечатление че като превкличиш на директна без да тръгва и се усеща едно вибриранехна цялата кола. Притеснява ме да не е въпросния хидротраф , но това което пише за него тук е , че проблема с него се проявява при движение с ниска скорост. А в този случай след потегляне вибрация няма всичко е ок. Единствено на място се усеща. Предположения какво може да е? Гледам колата за евентуална покупка , нов внос е.
×
×
  • Създай нов...