Jump to content

urquattro

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно urquattro

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord VI F18B2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

742 профилни разглеждания
  1. ceco_accord, Започвам да се ориентирам, благодаря. Аз не съм в България и затова не ги намирам лесно тези втулки. Преди малко видях, че има много обяви в ОЛХ, видях ги в Маргел, но няма как да взема с доставка до мен, затова погледнах в eBay, намират се и вероятно ще поръчам един комплект за да стоят в колата и според времето на пътуването ще се види как ще пътувам за България, с летните си гуми с които е в момента или ще и купя нови зимни гуми за тези джанти от Волво и с преходните втулки ще я прибера по живо по здраво. Аз си ги сменям както казваш с крика и ми е лесно. На другите ми три коли е лесно, всички са само с оригинални комплекти и няма главоболия
  2. Благодаря за детайлното обяснение колега. Надявам се да няма проблеми, все пак тези джанти ще се ползват само със зимни гуми. Ще търся метални втулки, ако не намеря ще взема пластмасови. Гледах вече в eBay и забелязвам, че масово се продават пластмасови. Колата все още не е в България и затова ще се опитам да я докарам преди м. Ноември за да не слагам зимни гуми от тук (Задължителни за преминаване през Австрия от 1 Ноември), ако ползволяват обстоятелствата с ограниченията за пътуване. От голям към малък размер ли трябва да са тези втулки? За първи път ще ми е ползването на въпросните втулки и затова си нямам представа от тази материя.
  3. Благодаря за отговора колега. Бях се притеснил, че няма да станат с тези отклонения. В конкретния случай преходните втулки трябва да са с размер 67,1 към 64,1 , ако се ориентирам правилно!
  4. Здравейте колеги. Бих искал до попитам в темата на колегата за съвместимостта на джанти от Волво. Имам Хонда Акорд 6 F18B2 със оригинални джанти 15' и заводски размер гуми 195/60/15. След като я купих започнах да търся втори комплект джанти, но така и не намерих оригинални от Хонда. Като попаднах на темата на колегата и прочетох, че са съвместими започнах да се оглеждам за такива от Волво. Появиха се такива със същия размер 4х114,3 и с гуми 195/60/15 от Волво В40 '01, които ще заменя със зимни гуми. Сега се заглеждам в параметрите и виждам, че има разлики в данните и затова искам да се допитам то вас.. Притеснява ме това, ЕТ и Center Bore се различават осезаемо. Хонда 6JJx15 ET60 4x114,3 Center Bore: 64,1 S1A-560C 5 Spoke Rim, Волво 6Jx15 ET44 4x114,3 Center Bore: 67,1 30618288 Stellar 10 Spoke Rim. Имам ли причина за притеснение от тази разлика? Благодаря Ви предварително.
  5. Стелките се оказаха с грешно публикувана цена на сайта. Днес се обадиха от фирмата да се извинят и отненихме поръчката. Цената вече е коригирана в сайта им.
  6. Колега, благодаря за линка. Аз търсех гумени стелки за Акорд 6 и там намерих такива на супер оферта -95% от цената и поръчах и за другата ми кола и те с -95%. Надявам се да са ок.
×
×
  • Създай нов...