Jump to content

Gomes

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Gomes

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2.4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

1423 профилни разглеждания
  1. Явно е проблем да притежаваш сравнително рядка кола, която не се чупи :-)) не намирам нищо по сайтовете за коли на части.
  2. Здравейте колеги, имам проблем с охладителя на автоматична скоростна кутия на хонда акорд 2,4 2010 година. предполагам че от различните химикали по пътищата полагани при зимни условия (особено в Германия) е корозирал и протече. Попитах за цена в Бултрако но времето за доставка е два месеца и струва 1000 лв. Принципно желая да поставям само оригинални части, но този охладител е просто една U образна тръба с ламели по нея. Може ли да ме посъветвате къде могат да ми изработят такава или принципно подобен модел - ако е от София би било по удобно. Благодаря!
  3. Здравей Чавдаре, бих искал да поръчам следното двигателно масло: Линк:https://www.ato24.de/en/castrol-edge-professional-h-0w-20-honda-1-l.html Вид и количество: Castrol Edge Professional H 0W-20 Honda : 1L x 6 Стойност на поръчката: (13.05*6)*0,95*1,9675 =146.35 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - Лично в ТЦ Боила
  4. Здравейте колеги, искам да изкажа адмирации към работата и отношението на Бранко. След дълго лутане по темата - "Дзен и изкуството на настройване на газова уредба", успях да се срещна с точният човек. Единственият негативизъм е че трябваше да измина 100 000 км преди да разбера че автомобилът ми може да се движи по един много по-добър начин.
  5. Здравейте , Аз също смятах че имам този проблем и се надявах да прочета и разбера повече преди да се насоча към сервиз. Автомобилът ми е Хонда Акорд 2.4 автоматик 2010 година. Подобни почуквания се появиха на около 90 хил. километра - в момента около 100 хил. Интерсното за мен в случая е че те бяха доста изразени през летния сезон и напълно липсват в дадения момент. Дали някой от вас има сходно поведение на рейката при по-ниски температури ?
×
×
  • Създай нов...