Jump to content

swartalf

Фен
  • Мнения

    236
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от swartalf

  1. Влиза стюардесата в пилотската кабина. Капитана: - Как е отзад? Стюардесата: - Абе отначало боли, ама после се свиква...
  2. Къде е вързан подгрева на изпарителя? Ако е на тройник след термостата, махни го от там и го премести на тънкия маркуч подгряващ смукателния колектор - макар че не знам при 147-к версията имаше ли такова.
  3. Размер 205/55 Р16, ДОТ 3811, оставащ грайфер около половин сантиметър. Най-добре вижте снимките. Цена - 80 лева за двете. Намират се в София. Телефон за връзка - 0884 290 262.
  4. Моето мнение е, че за това което е правено по колата цената е направо ниска. Единствената ми критика е, че няма подлакътници. Ако имам път покрай Шумен определено бих искал да я видя, макар и без да я купувам!
  5. Имаше тема по тоз въпрос, разрови да видиш цените. Грубо ориентировъчно втора ръка са по 40тина лева, като можеш да го премериш преди това с мултицет дали работи. А иначе грешките ще ги прочетеш много лесно с кламера - така и ще разбереш кой датчик не ти работи (ако е от датчик) или какъвто е там проблема.
  6. Не съм сигурен кое поколение се водеше - май бяха от '95-та до '99-та. Нещо такова: На моето ЦРВ се опитвах да сложа прозрачни лексанови стрелки с подсветка със светодиод за да ги накарам да светят, но така и не успях. Иначе стрелките ги имам подготвени от Ксантия - подрязани по дължина за да пасват, но нещо подсветката така и не успях да я измъдря така, че да светнат. Ако имаш мерак да се занимаваш мога да ти ги подаря...
  7. Пичове проходима кола е прежалената кола... Казвам го като човек чиято професия е била 3 години да кара тежък офроуд в цяла Европа и Турция по планините.
  8. Ами вариант е цялото табло, но си е разход. Иначе стрелките се махат много лесно с вилица, аз на моето ги бях свалял поне два три пъти.
  9. Спокойно можеш да сложиш плака от сивик и да си я изтриеш дотам, че да свети бяло - еднакви са с CRV-то.
  10. Аз от 40-50к километра съм с BSM и единствените проблеми дето имах бяха от некадърни настройки. Накрая ми писна, купих си кабел и си я настроих сам, оттогава съм много доволен. Това което се убедих е, че не е толкова важна марката, колкото кадърния монтаж и настройки после.
  11. Привет, и аз съм от София и умиргам за каква да е щора за багажника, за да не гледа мало и голямо какво таралянкам там. Къде ти е удобно да се видим? Поздрави ПП - И какво пиеш за да черпя ако взема щората
  12. Като вариант, не може ли да се навърти една резба на ябълката и да се навие една гайка, вместо пластмасовата шапчица ?
  13. Нещо от сорта на тия уй@вини ли са?
  14. Върви си девойка през селото, насреща й се задава трактор. Трактористът: – Привет, Галя! Откъде се задаваш такава доволна? – Ходих до града, на пазар! – И какво си купи? – Жартиери си купих… – Покажи! Галя си повдига полата. Трактористът изпада от трактора, а самият трактор продължава сам. Повдига Галя рамене и продължава нататък. Насреща й се задава агронома: – Привет, Галя! Откъде идваш? – От града, ходих на пазар! – Какво си купи? – Ами… жартиери си купих! – Покажи ! – Неее… Показах на тракториста, а той падна от трактора… – Нищо! Аз съм човек с образование. Учил съм се в града. В общежитие съм живял. Какво ли не съм видял… Повдига си Галя полата, а агрономът изцъклил очи изпаднал в безсъзнание… А Галя си продължава по пътя. Насреща й се задава пияния ковач: – Здрасти Галюня, откъде идваш толкова щастлива? – Ходих до града , на пазар, купих си жартиери, но няма да ти ги покажа, понеже трактористът и агрономомът вече се търкалят от впечатления… – Добре бе, Галюня, аз бачкам в ковачницата с коне, какво ли не съм видял. Покажи ми! Галя си запрята полата, ковачът изтрезнял веднага, леко залитнал, и се изчервил: – Мамка му! Как можеш да си толкова тъпа, Галя! Тази хуйня се закопчава за чорапите, а не за устните!…
  15. Ако не искаш скоро да изглеждаш ей така, по-добре го смени:
  16. Ми значи ако няма драми си заслужава и още как. Автоматът доколкото знам е доста здрав и безпроблемен, само да знаеш, че се обслужва с "хондьово" масло, не с Дексрон. Но за чорбите и обслужването вероятно си проверил вече.
  17. Нещо съмнително евтина ми се струва... Да няма драма с разпределителния вал, или там с каквото имаха?
  18. Божинов отишъл на дискотека и си поръчал едно малко. Донесли му коте.
  19. Продавам 40-минутна касетка с всички песни пускани някога по Радио 1 Рок
  20. Ми аз вкъщи съм с климатици, засега на минус 20 се доказаха че вършат работа. Обаче както каза един пич - климатиците са бедняшкия избор - комфорта е на ниско ниво. Айде тези са тихи и не се чуват, но въздушната струя си остава. Правилния избор е термопомпа с цикъл вода-вода и радиатори в цялата къща, но инвестицията си е голяма.
  21. Моята с акумулатор в добро здраве запали от втория път без проблеми. Обаче в тия студове се чуват всякакви странни звуци, поскърцвания и потраквания сутрин. Интересно е че е уличница (нощува навън) и пак успява да загрее относително бързо - докато поостържа скрежа и е почнала да вдига стрелката. При мен сутринта в 7 по термометър беше минус 12.
  22. Решили да измислят нови гербове за държавите. САЩ - мушмула, защото капитализма колкото повче загнива по-сладък става. СССР - амурче - въоръжен но с гол гъз. България - хипопотам - до шията в лайна ама отворил огромна уста.
×
×
  • Създай нов...