Jump to content

psp

Фен
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно psp

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    honda civic d15z8
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Стара Загора

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители

2545 профилни разглеждания
  • jimi

  1. аз също имам 97г. d15z8 и на моята кола се чува такова пукане. В крайна сметка при теб какво се оказа и оправи ли се
  2. Вярно е. Не е научна фантастика а факт.
  3. Аз имах същия проблем. Хонда Сивик д15з8. Спирачната ми течност бе сменена и в норми така че не бе от нея. Оказа се че преден десен спирачен апарат ми е задържал. След смяна на маркуча за спирачна течност към апарата задържането изчезна. След което забелязах че и лампата за ръчната ми повече не светна във време на движение. Проблема си го обяснявам че като се натисне спирачката и спирачната течност избута цилиндърчето, а всъщото време задържа, бавно отпуска и по късно се връща спирачната течност през това време датчика за нивото в казанчето отчита и от там светва лампата. При мен бе от това. Не се ангажирай с това мнение.
  4. Honda civic d15z8 114hp от октомври 2010г.
  5. бих си сменил сивика за b16a2 седан, който да е нов от завод в Япония или за Акорд 2.4 type S 2010г. по възможност служебна без ограничение на лимит за гориво и километри /май е в сферата на мечтите/
  6. Аз имах подобен проблем но само едното колело загряваше. Спирачния апарат задържаше. След сваляне на спирачния апарат се оказа че всичко е ок. и не е от него. Смених спирачния маркуч и всичко се оправи. /също след смяна на накладки, но аз с други не съм я карал тъй като ги смених след купуване на колата/
  7. Според мен по добрия избор е от Бултрако. Тези дизели по автокъщите на по 80-100 хил. километра нещо много ме съмнява. Аз също искам Акорд дизел, но подръжката мисля ще е по скъпа. Незнам как е с тези връщаните коли, но си мисля, че ако са сервизирани там би трябвало да са в добро техн. състояние и километрите да са реални.
  8. аз също карам д15з8 и си ме кефи. за разхода немога да кажа дали е по икономична от 1,4 защото още и се радвам ия настъпвам и не виждам много икономия. Колегата по горе е прав че с 4 човека на баир издъхва, но както други казват по малка предавка повече оборот и няма проблем. Иначе другия вариант 1.8 vti. Успех
  9. Здравейте от скоро съм собственик на Хонда сивик 97 1.5 114 кс. англичанка.Имах изгоряла крушка за осветление на бутона за задната светлина при мъгла и я смених.Въпросът ми е трябва ли да свети бутона за увеличаване и намаляне усветлението на таблото.
  10. psp

    Civic 6

    ако е англичанк има и в жабката, така че не вярвам ако е японка да няма
  11. вземай vtec и не се занимавай с глупости. аз си взех civic d15z8 1.5 114 hp отначало ме кефише многа ама сеге след два месеца нещо слабо ми се струва.така че скачай в яките vtec двигатели и не си прави експерименти с малки двигатели.
  12. моята англичанка и тя е така, но незнам дали е фабрично d15z8
  13. аз имах 13 и 18 . 18 окъсен кабел я оправихме а за другата ще трябва да търся датчик.затова си взех хонда все пак е интелигентна сама си прави диагностика.
×
×
  • Създай нов...