Jump to content

д15з8

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно д15з8

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Нова Загора
  1. Интересно каква грешка дава ... Колега, ако разбереш - споделиokне е боло грешка просто не съм закъчил датчика за въздуха и за това е светила лампата
  2. Интересно каква грешка дава ... Колега, ако разбереш - споделиok
  3. Защото нищо не са направили и а само ми кажи как па програмираха обд2 компНямам си напредстава как го направиха без клю4 но е факт колата си пали и върви.Процедурата беше следната:отидох с моя комп имото и антенката взеха имото и от другата кола след 40мин ги донесоха и компа палише с моя имобилайзер на другата кола след това ми направиха чип същия къто на другата кола и когато се прибрах колата ми запали без проблем но чек лампата свети постоянно незнам проблем ли е.Колата си ръботи без проблем.
  4. Нямам си напредстава как го направиха без клю4 но е факт колата си пали и върви.Процедурата беше следната:отидох с моя комп имото и антенката взеха имото и от другата кола след 40мин ги донесоха и компа палише с моя имобилайзер на другата кола след това ми направиха чип същия къто на другата кола и когато се прибрах колата ми запали без проблем но чек лампата свети постоянно незнам проблем ли е.Колата си ръботи без проблем.
  5. Да от имото беше програмираха ми компа и имото със софтоер от друга кола и наи накрая запали,но незная защо чека пак свети постоянно.Някой ако може да помага.
  6. Да казаха ми че са го изолирали софтоерно.Наистина е от умото,пробвах ECUто на друга кола върти но не пали.
  7. някой да знае от къдемога да си намеря схема на инсталация на д15з8 и на д14а4
  8. ECUто е сменено като и инжекциона но ми загубиха оригиналния ключ уж ми изолираха имобилайзера но когато дам на контакт лампата за имото мига а лампата за чека старт свети постоянно.Смятам да пробвам ECU-то на друга кола да ръзбера дали е от имото .
  9. Моля някой ако знае читъв майстор на инсталации да помогне.Та да поясня малко за проблема имам Хонда Сивик д14а4 хеч японка,попадна ми двигател д15з8 англичанка и реших да го сменям.От там започнаха мъките.Нито една букса не пасваше и майстора ми реши да преправя буксите и да запази част и от моята инсталация,но се оказа неуспех.Стартера си върти помпата подкачва но нямам ток към дюзите и съответно не пали и майстора ми съобщи че неможе да се занимава повече.Някой аком оже да помогне ще съм много благодарен.По възможност да е окръга Сливен Стара Загора,но и по дълече да е няма проблем.Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...