Jump to content

martins

Фен
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Neutral

About martins

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/04/1979

Contact Methods

 • Skype
  martinsbg79
 • Website URL
  https://pnp-plast.com/

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic Ep1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив
 • Интереси
  Уеб дизайн и разработка.

Recent Profile Visitors

5898 profile views
 1. Джантата е от Хонда Акорд 6-та генерация /произведен в Европа/ 1998-2002 г. 15 цола 6J, 4x114.3. Няма удари или заварки. Има нужда от освежаване. Забележките се виждат на снимката. Цена 50 лв. Намира се в гр. Пловдив. Тел.: 0895656060
 2. Благодаря колега. Годината не е решаващия фактор при избора на автомобила за мен. Проблема е че като цяло няма голямо предлагане и много трудно ще открия запазен екземпляр. Имаше един много запазен Стрийм Фейслифт, но за жалост това с 6+1 места не ме устройва. Поздрави!
 3. Благодаря за отговора. Проверих талона на подобен автомобил и се оказа че се води 6 места. За жалост няма да могат да пътуват 1 възрастен с 2 деца в детски кошчета на втория ред.
 4. Здравейте колеги. Предстои ми закупуване на Honda Stream и ме интересува колко места има на 2-рия ред седалки (колко на брой са коланите, 2 или 3)? Благодаря!
 5. Капачката е спукана. Намира се в Пловдив. Ето и снимки:
 6. Здравейте колеги. Някой може ли да сподели дали е имал като моя проблем. При включен климатик и работа на мотора на празен ход /след като е достигнал работна температура/ се чува шум - тракане. Става въпрос за EP1 с мотор D14Z6. Благодаря!
 7. Свали си "Honda ESM Accord 1998". Поздрави!
 8. При мен проблема се реши след смяна на моторчетата. Старото моторче е в ляво на снимката а в дясно е новото. Вътре имаше сериозен нагар, както се вижда и на снимката. Преди да отворя машинките установих че идва напрежение до всяка машинка но те работеха когато си искат. След това направих проба на самото моторче с подаване на напрежение. Моторчето имаше сила при първите 1-2 пъти след което спираше да върти при минимално натоварване. В началото си мислех да търся машинки на старо, но след като видях какво е състоянието на моите и реших да си поръчам нови макар и от Корея. Поръчах от тези http://www.ebay.co.uk/itm/12500RPM-9mm-Round-Flat-Shaft-Auto-Motor-Door-Lock-Mirror-FC280PC-FC-280-8-16V-/251884178622?hash=item3aa5778cbe:g:HbAAAOSw34FVCTtk и ги смених. След подмяната определено работят много по-добре, а и самият звук при отключване/заключване е доста по-силен. Подмяната на моторчето отнема по няколко минути за всяка машинка (без разглобяването на кората и демонтажа на машинката естествено). Само при монтажа на всяка букса трябваше да се обърнат кабелите + и - (към моторчето), тъй като въртяха на обратно. Поздрави!
 9. Конектора се намира под жабката. Има една пластмаса която са маха и там ще видиш 2 конектора (има вероятност да са закачени и да не висят така че огледай), единия 2-пина другия 5-пина. 2-пиновия е за самодиагностика. Като се замости и се даде на контакт "chek" лампата на таблото започва да мига в определени комбинации като по този начин се разчитат грешките по мотора (ако има такива). 5-пиновия е за диагностика на мотора и всичко останало. Буксата / интерфейса съм си го правил аз, софтуера е руска разработка. Иначе се чете с "Honda HDS" (дилърския софтуер и оригиналния интерфейс). Не става с ELM адаптера (поне аз преди години не успях да се свържа), като се продават и преходни кабели от Honda 5-пин букса към 16-пин OBD2. Като хардуер АКУ-то е на Bosch, а като софтуер си е на Хонда. Сензорите по мотора също са на Bosch. Няма проблем да я закачим и да сравним данните от двата мотора. Поздрави!
 10. Относно по-забавената реакция на MAP сензора, ако наистина е така както са ти казали от сервиза много вероятно е проблема да е в него. Ето един "скрийншот", от времето когато търсех проблема в прекъсването при определени обороти. На него се вижда реакцията на MAP-a спрямо TPS. Ако имаш пък към Пловдив няма проблем да я закачим да видим какво показват датчиците и да сменим МАП сензорите за проба евентуално.
×