Jump to content

Gencho

Фен
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Neutral

About Gencho

 • Rank
  потребител
 • Birthday 01/01/1982

Contact Methods

 • Skype
  Gencho.velev.82
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  CR-V 4 / Cvic 9 FK2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Berchtesgaden , Пловдив

Recent Profile Visitors

6465 profile views
 1. Имам Сивик 9-та ( 1.8 ) и ЦРВ 4-та (2.2 diesel автомат ). Също живея в Германия. Та наблюдениятами са следните: Щом си едър и искаш и на дълъг път да караш то Сивика не е твоята кола . Ще ти е неудобно при слизане и качване . Място зад шофьора няма много . При каране на магистрала е шумна и над 130 км/ч става нестабилна. Обмислям замяната на Сивика със Акорд 8-ма бензин. Авенсиса ми изглежда по добър избор (място във колата и возията при дълго пътуване) Поздрави.
 2. Я дайте инфо как се държи колата вече 4 години след поставянето на газ. Нещо се замислям да газифицирам сивика
 3. Аз карам 2.2 (2013г.) Моята лампа никога не е светвала. Даже и при смяна на маслото . Бях се притеснил за това и след тест на компютър се оказа, че всичко е наред. Лампата светна при теста . Но след това не свети пак даже и при смяна на маслото.
 4. Ако колата се кара при влажен климат започват АБС сензорите да умират. Цена 300 лева. При слагането на по-широки и по-големи гуми лагерите заминават също (лагер главина 300 лева)
 5. Слави колата е на профила ми. Ама е с оранжево табло
 6. много ли си стар ? Ако така се събирате и за напред ще дойда да ви видя към края ма месеца.Поздрави на всички.
 7. Аз моята верига когато я смених ( за мое успокоение ) ми казаха от юби-ко , че веригата е била добре. Но плъзгачите имали текстолит по който се плъзга веригата и е започнал да се кърти. Последствия : веригата започва да се търка по мястото където няма вече текстолит и започва да се драска по желязо и някой ден може да се закачи или скъса фатално.Мен ме кефи дизела и лятото съм решил ако мога ЦРВ 3 пак дизел. Тази тема ме кефи защото доказва , че мотора е надежден което е важно за мен !
 8. И аз имам от тези мераци ама цената е голяма около 1000 евро. Има фирма в София която е представител на ВЕБАСТО за България.Успех и пиши какво е развитието !
 9. За таблото може да се реши проблема аз съм решил да го сменя с такова от Екзекутив и ще е ок
 10. Не разбирам защо на старите коли данъка пада и е малък. Ужас .Пример (България) женами караше Пунто 97г.55кс. данък около 18 лева. аз Сивик 97г.127кс. данък около 120 лева .Пример (Германия) Акорда 2.2 дизел 04г.140кс. данък 355 евро. Преди месец закупих Голф 3 за бащами да го сваля от ладата и докато дойде време да пътува за БГ го регистрирах и се возя. Доиде едно писмо за данъка Голф 3 1.8 93г. 75кс. данък 272 евро а аз го купих 150 Ето за това като сметнеш по-добре карай с парите за данък от 4 години един сивик 2000 г .
 11. Не може да го слагате при БМВ 3 , Мерцедес С и др. Колата е от по-горния клас.А за това , че държи цена мен ме кефи (ще продам моята с по-малка загуба когато му дойде времето ) майтап Поради това , че се предлага за продан по-малко и разходите за подръжка са по-малки от БМВ , Мерцедес , ФВ и др си мисля че ще остане винаги разлика в цената както е сега .
 12. За екстрите може да си ги е поръчал. Защото моята е спорт и има премиум саунд , подгряване на седалките , барчето с малкото капаче и други .Ще намериш друга иска търсене. Като цяло колата е добра и мисля , че няма какво да те изненада само да е читава а не маскирана.
 13. prosqka - Това знам , че става когато си отива съединителя . По-нагоре виж поста над теб за инфо колко струва. И при мен е така .Ето оригинално масло пак за 140-150 лева (не знам колко ще е доставянето) http://www.ebay.de/itm/Honda-HFE-C2-0W-30-Motorenol-Motorol-1-ltr-/160868263816?pt=Autopflege_Wartung&hash=item25747ee788 На мен ми харесва как работо колата с него.Сега да попитам има ли от някъде да видя за схемата на оригинален парктроник. Моят зимата започна да си работи когато иска и сега спря . Утре ще го проверяват и ако мога да знам кое каде е та да дам жокер на алармаджйте . Белким да се оправи иначе ми предлагат за 140 лева да ми монтират нов.
 14. Другата среща на 27-ми съм там ! дано да дойдете повече хора за да се видим.
×
×
 • Create New...