Jump to content

xemys

Фен
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно xemys

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  sivik
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  габрово
 1. 9-та генерация мнения

  Ами няма какво да си го представям и при мен го има, но според мен е незначително и не се заслушвам чак толкова, че да ме дразни. Незнам, може би при нафтата тъй като е малко по-гъста като консистенция, плискането да е по-шумно при теб. Карал съм два пъти дизелова 9ка и не ми е правило впечатление, а повярвай ми, има доста по-големи инженерни недоразумения при доста по-скъпи автомобили, а това не мисля, че е недоразумение, а компромис, функционална задна седалка или тих резервоар. Относно дневните километражи А и В и двата имат три опции за нулирането им, ръчно, автоматично при всяко зареждане на гориво, автоматично при всяко стартиране на мотора, аз лично съм си оставил А-то на ръчно, В-то на всяко зареждане, тъй като винаги зареждам до пълно и лесно се следи разход за един резервоар. Опциите се избират в менюто на колата, дано да съм бил полезен. Поздрави! Имаш ли идея как се прави, защото влизах в настройките на компютъра и не видях как да го направя да се нулира автоматично или при пълен резервоар. Попаднах на 1 интересно видео което много ми хареса и сигурно след като ми падне гаранцията ще си монтирам и аз Видеото го изгледах,но не ми стана ясно приложение ли е или нещо друго и от къде се тегли
 2. 9-та генерация мнения

  Много благодаря.Сега остава да отида до колата,защото по спомени кода беше 4 цифров.Дано аз да съм се объркал....Да сега погледнах-5 са цифрите.А какво ще кажете ако зареждам акумулатора без да махам клеймите.Има ли някаква опасност?
 3. 9-та генерация мнения

  Колеги,и аз съм с хонда сивик от юни.Предстои ми заряд на акумулатора,та въпроса ми е :кода го знам,но какъв е реда на вкарване?В книгата пише-вкарайте кода,но не пише как.Предварително Ви благодаря,хондата е огън за сега,да чукам на дърво.
 4. Г.И

  Мерси,колега.Докато чаках някой да се включи с мнения,вече поставих BRC в преставителството в София.Разбрахме се за гаранционното и след гаранционно обслужване,цени на филтри и всички останали неща.По ме интересуваше мнението Ви за така наречения омаслител.Дали е така необходим.Правих запитване в ланди-ренцо,фобос та даже и първоначално в брц го калкулираха в цената.Вкрайна сметка не ми го поставиха.Та в такъв ред на мисли исках консултация с Вас.На мен лично това ми е 4 автомобил на газ, и в общи линии съм запознат какво да гледам и търся,но на такъв нов не всеки ден се слага и затова запитах във форума,след което останах изненадах и разочарован в известен смисъл.
 5. Г.И

  Еее,не е истина-3000 прегледа и нито един отговор.Идвам от друг форум,където до един час след запитването,можеш да получиш доста задоволителни отговори. Не знам какво става с вас колеги хондажии.
 6. Г.И

  Някой слагал ли е Г.И BRC на Хонда Сивик 9 серия?Някакви препоръки,мнения-приемам всякакви.За какво да внимавам?Рентабилно ли е.
 7. 9-та генерация мнения

  Mного благодаря.За съжаление или не, вече съм я капарилал.И аз усетих някяква липса на мощност.Надявам се да свикна или да се нагодя,защото не са евтини автомобили.
 8. 9-та генерация мнения

  Спрял съм се на този автомобил,но не са ли малко слабички хонда сивик 9 серия с тези 100 коня?Имам в предвид ускорение и от там разход на гориво.
×