Jump to content

tsurko

Фен
  • Мнения

    327
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от tsurko

  1. Здравейте колеги, чудно ми е някой правил ли е тази манипулация на англичанка? Ако да, може ли да сподели малко повече инфо, а именно: 1. От къде си купи веждите и колко струва една ориентировъчно? Видях из интернет, че се продават нови за 100-на лева, но читави ли са, не са ли - никаква идея. 2. Колко струва труда, визирам рязане, заваряване и т.н.? Това сигурно ще варира според града, но все пак. 3. Колко дълготраен беше ефектът? Да уточня - примерно на моята вежд се появи едно балонче, отидох на бояджия, кълняха са че ще я оправят без да сменят веждата. След 2 месеца стана лудница пак. 4. И може би най-важното - струва ли си подя**** тази манипулация на 20 годишна кола? Моите са тръгнали и 2те, като особено едната е доста зле. Не ми се ще да си купувам нова кола точно сега и се чудя какво да правя. Предварително благодаря на отзовалите се!
  2. Като регистрирах моята кола (КАТ Велико Търново) имаше и лепенки и драскотини (калник и броня). Според мен не би трябвало да се заядат, освен ако под 'за боя' не визираш, че са различен цвят. Аз на твое място бих пробвал да мина така.
  3. http://dnes.dir.bg/news/mvr-gonka-honda-kocherinovo-15390249?nt=4 - Още една статия по темата. Дано собственикът е имал застраховка.
  4. До колкото съм запознат, type S e с 2 врати, с някои есктериорни (а може би и интериорни) разлики, може би по-твърдо окачване (не съм 100% сигурен за това. Двигателят е пак 1.8, като на другия civic.И да вметна нещо - не очаквай точно тук някой да ти каже "Вземи си Тойота/Ауди/и особено БМВ, вместо Хондата". Все пак сме сектанти
  5. tsurko

    Зов за помощ.

    Да повдигнем малко темата.
  6. Нещо хубаво може да излезе от тук: http://www.autoblog.com/2013/05/21/mclaren-pondering-honda-powered-911-killer/
  7. @Веси,ако разбрах правилно - проблемът е, че някой е получил писмо, което уж си написала ти, а реално това не е вярно, така ли?За съжаление пощенската услуга далеч не е сигурна и с известна доза старание всеки може да изпрати писмо от името на някой друг. Така че дори и да имаш поща в gmail или yahoo, това по никакъв начин не те застрахова. Обвинението на г-на/г-жата от въпросното министерство са абсолютно неоснователни - по аналогичен начин можеш сама да си пратиш фалшив спам от неговия адрес и да го обвиняваш после.Като решение на проблема мога да ти предложа да си подписваш писмата с PGP ключ, за да удостоверяваш, че наистина са написани от теб. На кратко това означава следното: Генерираш си 2 ключа (това са просто файлове) - частен и публичен. Частния си го пазиш като очите, публичния се публикува в нещо като регистър. Когато изпращаш писмо, то се 'подписва' чрез частния ключ. Получателя чрез публичния ти ключ може да верифицира, че наистина писмото е написано от теб. За съжаление обаче това изисква известна компютърна грамотност от страна на получателя (а видимо въпросните хора нямат такава) и дори и да им обясниш всичко това, има възможност да не те разберат или повярват.
  8. Поздрави за PIKap, коойто профуча покрай мен в неделя на "магистрала" Хемус, посока София
  9. Континентал-а и Бриджстоун-а например бяха по-скъпи. Не помня точно с колко, но ще да е било поне 20лв на гума.
  10. Аз направих вече един сезон с Dunlop Fastresponse. Не съм рацер, но чат пат понастъпвам по пътища със завойчета. На сухо и мокро са ОК, влизал съм и в локви на магистралата - също ОК. Като шум, според мен са тихи (особено в сравнение със зимните ми - Ultragrip8). Може би са с една идея по-меки от предните ми гуми (Kumho KU31) - просвирват малко повече тук-там.P.S. Не съм карал с премиум марки летни гуми (Континентал, Бриджстоун, Мишлен и т.н.).
  11. Мяркал съм в София едно такова. Никаква идея колко струва.
  12. Изгежда сме съседи Нещо недолюбват колите в този квартал... Първо се мъчиха да ми свалят предния номер, после преди Коледа ми свиха чистачките и оня ден ми източиха бензина. Според мен 'Дианабад - спокоен квартал' е нищо повече от мит.Иначе конкретно по твоя проблем - не знам какво да ти кажа. Забелязал съм, че около нас някои много се дразнят като спираш по тротоарите, но само вдигат чистачки. Изглежда си уцелил някакви идиоти...
  13. Ако не е тайна, за кой квартал на София става дума?
  14. Благодаря ви за инфото, значи нямам никакви драми. Капака го оправих още на място. За щастие са пипали внимателно и няма никакви щети по колата.
  15. И аз така смятах, но ей на - случи се Как да е... не исках толкова да се оплаквам, колкото да разбера само дали може да са прецакали неще по пътя до бензина.
  16. Здравейте колеги,не знам дали темата е за тук или за технически... по-скоро ми се струва като offtopic, затова я плясвам тук.Та по темата - снощи са ми източили бензина от колата (сивик 6-та, англичанка). Бензина, псуването - майната му, това е ясно. Питането ми е - може ли да е станал някой сакатлък, за който да трябва да се погрижа? Мислех, че между отвора на резервоара и самия резервоар има филтър, цедка и т.н. - значи ли, че вече са унищожени и трябва да предприема нещо? Смятам, че бензина е източен от там, защото ламарината, която покрива капачката стърчеше (не беше затворена напълно). Което ме навежда на мисълта, че са я натиснали с нещо, отворили са я, правили са каквото са правили, капачката обратно, че даже и са затворили ламаринения капак частично (Културна работа).
  17. Абе случва се,но е малко зор докато намериш такива сервизи. Особено ако е на метода проба-грешка.
  18. Браво, много ми хареса! Май сте взаимствали 1-2 идеи от други ваши колеги в Германия Пожелавам ви да ги задминете по успехи и популярност!
  19. Честито за колата. Изглежда много добре - отличен коледен подаръкСамо да добавя, че Омбре вече са до БАН, а не в Дружба: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=12278И да - не са оторизиран сервиз, но работят много добре.
  20. @EmZvr, Благодаря! @Veseliq Точно така и стана... Констатирах липсата вечерта, като реших да измия стъклото. За щастие не успях да го надера.Иначе чистачките бяха за смяна, но все забравях размера, като съм в някой магазин. Явно човека ме е съжалил и е решил да ме принуди по-бързо да си купя нови (Теория, която ми разви един приятел).
  21. Тази тема стана като място за изливане на мъка и неволи :)Да допълня - някой хубавец ми е свил чистачките. Няма да коментирам абсурдността на това деяние, но може ли да помоля някой колега със сивик англичанка да ми каже какви бяха размерите на чистачките? Върти ми се нещо от сорта на 48 и 52, но не съм сигурен.
  22. А след тази процедура машинката за регулиране на фарове (врътките до рефлектора и лостчето в купето) работят ли?
  23. Браво на момчето, с бележката. Наистина звучи невероятно. Иначе, въпрос по конкретния казус - защо не написахте един протокол и да си вземеш парите от застрахователя му?И по темата, че да не съм тотално офтопик: И според мен дрането на коли не е решение. Това си е чиста форма саморазправа. И аз съм изпадал в подобна ситуация. Преди имах подземен гараж и един образ беше запушил изхода. Няма да коментирам наглостта на това решение. По-криво ми стана, че звъннах на 112 и ми казаха, че не могат да направят нищо - да търся паркинги и гаражи (за София става дума). Звъня там - някаква женица доволно ми се накара и каза, че понеже е след 21ч и нямало паяци няма какво да направят. Тъпака след час и нещо си мръдна колата все пак. Доста се бях ядосал, но не му вандалих колата. За сметка на това след седмица-две някой го беше забърсал доста лошо
  24. tsurko

    Варна-Троян

    Хехе, да Ако си минал през Ловеч - смени си GPS-a. Според bgmaps разликата в разстоянието межу главния път и 'през селата' беше около 7км. Според мен не си заслужава .
×
×
  • Създай нов...