Jump to content

honda-fiat

Фен
  • Мнения

    103
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно honda-fiat

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 15.02.1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    пловдив

Последни посетители

3228 профилни разглеждания
  1. турбо маняци няма ли?За инфо>>> http://www.ebay.co.uk/itm/96-00-HONDA-CIVIC-1-8-VTI-MB6-CAT-BACK-CATBACK-EXHAUST-EX8112-/400310985466
  2. още се продава добавям и заместител на катализатора от неръждаема стомана Ф60.
  3. Генерацията вече е свалена от колата.Може да се монтира и на Д серия,кой както иска
  4. Здравейте колеги,продавам генерация на 60мм от неръждавейка чисто нова на една седмица TOYOSPORTS за сивик англичанка B seria може да се види и чуе в Пловдив,цена 550лв тел.0899984383
  5. Извинявай сайта проработи има една снимка,а датчици към уредите има ли и колко милиметра са уредите
  6. саита със снимките не работи,ако може едни реални снимки имам интерес.
  7. Здравейте днес сутринта ми блокира алтернатора на Б16А2 дали е съвместимо с Д серия мотори и кои,Да пишат само хора където знаят.
  8. А някой може ли да снима плочката за Д15б2 каква е
  9. първата и третата са на къси втрората снимка е на дълги
  10. Лупите са от тук http://www.proparts.bg/category/4/bi-ksenonovi-sistemi-s-lupi-i-retrofit-komplekti.html наитина са MORIMOTO MINI GEN 2 D2S.А за процедурата един ден,питолет за топъл въздух,сваля се бронята и гредата зад нея.После фара като се свали се нагрява и с широка отверка или ножовка ширика 4см се разлепя стъклото внимателно,маха се рефлекторната подложка за да стане кристален на болчета е също такава подложка има и на мигача,лесно се закрепят лупите тъй като са с цокъл за H4 и после пак с пистолета се затваря фара.Скоро ще кача снимки как светят.
  11. Здравейте,както повечето с англичанки знаят че нямат хубави фарове.Та и аз през последните дни в дъжда ми писна да се кьора и си взех лупи за вграждане.За един ден бях готов.Несъм ги полирал защото на пролет ще бъдат пръснати с лак.Пробих още една дупка за захващане на гредата на която лежи бронята защото се държи на по 2 болта от двете страни и сега вече не се клати стана бетон.
×
×
  • Създай нов...