Jump to content

erchi

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно erchi

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 11.05.1988

Profile Information

  • Кара
    Honda CRX D16Z5
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Търговище

Contact Methods

  • Skype
    pifa_pr0_bike
  1. дратле моита хонда црх 124кс имаше такъв разход 12-100кми се оказа от натегнати клапани отворих проверих с пластинките колко са натегнати бяха до краи натегнати наи малката пластинка не влизаше,регулирах ги както трябва с размер които го дават за този двигатели след това покарах 600-700км и сега разхода ми е 9.2 градско от 12 на 9.2 смъкна а ако отворя и да я припасна клапаните щото няма как да нямат някав нагар при положение че сум я каралс натегнати клапани,още ще ми падне разхода,защото 1 фр има црх 124кс и му гори с норм. каране градско8.5-8.7 това е което мога да кажя колега.но може и сондата да прави висок разход затова замери си я и ако е добре виж си клапанчетата защото тоя разход малко е висок 12-100.
  2. Въпросът ми е поправимо ли е това или трябва да сменям диференциала. Казаха ми, че имало някъв чоп, които се износвал и на стругар можело да се направи и смени. Интересува ме и колко струват 2 синхронизатора, защото 2-3 скорост на високи обороти ми прехъркват, благодаря предварително.
  3. на 0.5 колко кончета тряя стане щото искам само леко да я бутна и да си е ежедневка.
  4. колеги някои знае ли стоков мотор на crx D16Z5 издържа ли на турбо и на колко бара трябва да е че да не стане фал,ако издържя колко коня се качват.
  5. момчета моля ви не превръщаите темата в базик много искам да си решя проблема с разхода на гориво.
  6. pikaso906 гумичките ясно че компресията може от тях да е по-ниска но мириса на сорово гориво и по високия ми разход на гориво мисля че няма да има фаида от смяна на гумичките,пък и съм чувал че из наште магазини гумичките са ментета и трябва да поръчвам от др страна.
  7. дам аз ако сваля главата ще я преоборудвам,но най-вече искам да си докарам разхода на гориво в нормата.
  8. колеги възможно ли е от по ниската компресия да имам по висок разход на гориво,градско с около 2л-на 100км,през ауспуха намирисва леко на сурово гориво.
  9. има ли вероятност както така не ми свети чека,да има пак някои датчик които не работи и от там да е всичко.вече нз ко да напрая смених датчика за налягане набутах се с него щото пак си мирише на сурово гориво от ауспуха
  10. като дам на контакт свети и ако изчакам малко да нагнети помпата след това угасва,след като запаля си е огаснала
  11. а на кое викате чек на таблото оранжевата или зад жабката кадето е лампата за грешките в компютара която мига червено ако има грешка?
  12. еми аз смених датчика които е за налягане на входящ въздух тои се намира на смукателите под инджекцията в дясно,ти за кои ми приказваш и каде е тои?
×
×
  • Създай нов...