Jump to content

` `

Фен
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66 Neutral

About ` `

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Пол
  Не казвам
 • Място
  Марс
 1. Volkswagen Typ 147 "Fridolin":D/>
 2. Няма какво да кажа, освен да пусна и останалите снимки на Хондата, правени са в Осака. А, сега новата задачка:
 3. Ако не сте измислили някакъв нов начин за търсене по изображение в гугъл, признавам колегата Милен за сериозен познавач на марките и моделите :thumbs1:/>. А сега слагам една за скоростно разпознаване?
 4. Доообре! Знам, че пак ще я познаеш, но този път е двойна ала бала- зелената и жълтата???
 5. Браво на колегата. Сега да видим дали ще се затрудните със следващото ми предложение:
 6. `  `

  Виц на деня

  Стоят си българин и японец, и водят някакъв разговор. По едно време, японецът пита: - Искаш ли да ти покажа нещо японско? - Давай! Японецът го пребил и му вика: - Това е карате. ... След малко пак: - Искаш ли да ти покажа още нещо японско? Вече колебливо: - Ми, давай?! Японецът пак го пребил и вика: - Те, това е джудо. След малко нашият го попитал: - Искаш ли аз, да ти покажа нещо японско? Японецът, възхитен: - Давай!!! Българина го отма'ал през главата с нещо тежко. Японецът след малко се надигнал окървавен и пита: - Какво беше това??? - Полуоска от хонда!!!
 7. Няма ли кой да се пробва и да познае автомобила. Е с гугъл не става `щото е снимка....
 8. Uploaded with ImageShack.us ???
 9. В първият си пост съм написал "технически изправна бутилка" може би трябваше да добавя и колонка за да стане по-ясно. На мен също са ми напълвали бутилката в целият и обем, но прекъсвача и много преди това беше започнал да щрака. Ако при бутилка 40 литра, газаджията закачи пистолета и тя се напълни на 40 литра без никакъв симптом, че се минава максимално допустимото ниво, значи бутилката има сериозен проблем. Извън България никога бутилката ми не е препълвана, обикновено изключва точно на допустимото ниво или с литър два по-рано.
 10. Технически изправна газова бутилка от който и вид да е, не може да бъде напълнена (или поне не би трябвало!!!) до горе! Проблема не е в летните температури, а в свойствата на течностите! При деформация на бутилката в следствие на удар течността не се свива и ако обема е на 100% зает от втечнен пропан бутан металната обшивка се разкъсва. За това всички бутилки за газ се пълнят на две трети от обема си, не зависимо зима ли е или лято.
 11. На пръв поглед не е нищо особено, най-добре си задай въпроса във форума на СЕТКОМ със сигурност ще получиш точен и компетентен съвет.
 12. Колега, замислял ли си се как се формира цената на автомобил втора употреба и как модел от високият клас какъвто е и Галанта и Акорда (ако не бройм Леджънт) могат да струват по 3~4К лева. Търговеца има едни 500 лева печалба, разход за докарване, лустросване, за наема на автокъщата, нещо за заплата на момчето което работи при него и накрая ще стигнеш до извода, че тези автомобили са взети за най-много 1000 евро. Няма на земята германец или италианец даже, който да ти продаде читав автомобил от този клас и на тази цена. На кратко казано, тези автомобили идват от морги. Ако това ти е бюджета съвета ми е да се насочиш към по-нисък клас автомобил- Джаз, Сивик, Колт или каквато малка кола си харесваш. Желая ти успех в избора.
 13. `  `

  Зов за помощ.

  http://www.help-marti.info/
×
×
 • Create New...