Jump to content

memfis

Фен
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно memfis

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Civic EJ9
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Монтана/София

Последни посетители

2690 профилни разглеждания
  • AzSum

  1. Надявам се проблема с шума при теб да не се окаже подобен на описания 🤞. Ще се радвам да споделиш когато има развитие.
  2. Колега успя ли да провериш дали твоето CR-V попада в техническия бюлетин?
  3. Намерих статията с теста от горното видео: https://teknikensvarld.se/nyheter/konsument/honda-cr-v-4wd-system-is-not-working-again-163708/ и в коментарите под нея има информацията и номера на рама, които подлежат на ъпдейт. Копирам за да имаме и тук информацията от TBS-a: В последствие намерих друга тема тук във форума в която се коментира същия проблем. Има колега писал мейл до honda и отново копиран същия бюлетин. Има ли някой с дизелово CR-V 4ген. 2013/2014г., който иска да провери дали номера на рамата му попада в горния списък?
  4. Здравейте, В тема от стария 4x4 раздел колегата @Prodi проделя следното: Питането ми е към него след като вече е направил процедурата и към останалите: имате ли информация този ъпдейт за кои модификации/двигатели от тази генерация CR-V е приложим? Дали е съвместим с 2.2 i-dtec (тъй като доколкото виждам той е с R20) двигателя и дали все още се предлага от Бултрако? Има ли други сред вас, които са ходили за такъв ъпдейт и какви са им впечатленията преди и след него? Предварително благодаря на включилите се в дискусията.
  5. В крайна сметка си сложил китайско при Кобрата? Каква марка е точно имаш ли представа и някакви забележки към него? Мерси.
  6. Коментираните цени по-горе са само за стъклото или са с включен монтаж, понеже на мен ми обявяват сходни цени само за стъклото. Отделно 48-67лв. за монтаж и ако се наложи смяна на някаква лайсна още 67-75лв.
  7. Не се бях сетил да проверя по парт. номерата. Браво! Моето излиза 73111-S03-G00, т.е. трябва да са еднакви, като колата е EJ.
  8. Мерси! Ако има и друг с мнение по въпроса и жалае, нека се включи. Ще бъде от полза и на други потребители.
  9. Здравейте, някой има ли представа дали има разлика в челните съкла на Civic 6 генерация хечбек преди и след фейслифта? Дали са взаимозаменяеми? Мерси.
  10. Здравейте, Продавам 2бр. Dunlop SP Sport 9000Размер: 195/50/15Грайфер: 5-6мм.ДОТ: 1109Цена: 90лв. Намират се в: София/МонтанаTeл.: 0886635123 или на ЛС
×
×
  • Създай нов...