bu12tras 0 #1 Публикувано 1 Декември, 2015 Здравейте бъдещи колеги, след дълго лутане и тестване на какви ли не автомобили се спрях на HONDA CR-V , хареса ми стращно много ,нещо като лИбоф от пръв поглед. Ще се кара 80% само градско, насочил съм се към бензинов мотор , досега съм карал само дизели но ми писна ( оставих печката на жена ми ), предпочитам да е автоматик , но не намирам много мнения за тази скоростна кутия на хонда ,няма да се разсърдя и на ръчни скорости. Поне на този етап не мисля да слагам газов инжекцион ще се кара на бензин. Мислех да е 2005-2006г но първо виждам ,че няма почти такава бензин и второ май няма да ми се събере в бюджета ( 10хил лв ) ,затова ще е първа фаза 2003-2004. Ще загубя ли много без VSA системата ,има ли разлика зимно време на сняг ?Засега успях да се спра на няколко обяви , бих желал мнението ви , ако някой ги е гледал все пак ?! http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21448290021917419&slink=bjfqwohttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21448731647084562&slink=bjdi6i Тези двете най-много ми харесаха.А и тези са другите 2 които набелязах: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21448807928875652&slink=bjdi6i http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21444835326930266&slink=bjdi6i Предварително ви благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #2 Отговорено 2 Декември, 2015 Ами по картинка не се избира и трудно се преценява. Но на пръв поглед, всичките 4 коли са голи като пушки,демек - най-ниското оборудване. Нямат круиз контрол,нямат мулти волан,а и VSA нямат - то за тези години при бензиновите не се и слагаха, но по обявите джамбазите масово лъжат че има. Така и на посочените от теб обяви лъжат. Иначе с VSA система си е за предпочитане и ще изгубиш. От автоматика всички са доволни и несъздава проблеми, поне не се чуват никакви оплаквания. Но макар и да не съм карал тази конфигурация - 2000 к.мотор/бензин/автомат, мисля че ще е много спряла. Не мислиш за газ,но при условие 80% градско, да не ти се види скъпичко -естествено и пробега е важен. Описал си "пречките",но ги погледни и пробвай и тях - пък после ще говорим. Накрая, гледай хубаво,пробвай няколко,прочети тук има доста теми и тогава скачай. Успех. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #3 Отговорено 2 Декември, 2015 Да е спряла, не е, върви си доволно, ама и си гори доволно Автоматика е последното, от което може да очакваш проблеми. VSA/TCS не е хубаво, че няма, и моята няма. Нямам представа, как се държи колата на сняг, обаче в аквапланинг VSA-то се справя чудесно, пробвано с 9-ката на съпругата ми. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bu12tras 0 #4 Отговорено 2 Декември, 2015 Колега Emicha , съгласен съм с теб но 2005-2006 с екстрите които изброи има само една и тя е доста над бюджета ми http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21447359476573113&slink=bjlq5vЗа разхода на бензин не ме притеснява ,минавам средно окло 10-15км дневно и два пъти в месеца излизам извън града по излети, отделно съм спокоен шофьор мина времето на тежкия крак.Ще продължавам да търся не бързам с покупката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 2 Декември, 2015 1-3 и 4 изглеждат добре, автоматика въпреки че има кофти снимки вдъхва доста надежда, трябва да се види задължително. На Емича му е лесно да изброява екстри, ама ако ставаше дума за дизел тогава лесно, всеки дръзнал да помисли за феислифтова бензинка с изброените екстри, или трябва да е роден под щастлива звезда или след дълго търсене да се откаже от намеренията си за пакета екстри, цените им са доста стряскащи за 10 годишни коли а и както казах лошото е че ги няма като предлагане. Ти щом ще караш в града за кво ти VSA и круиз Тази феислифтовата която си показал не заслужава дори внимание толкова нагласена кола ще да е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bu12tras 0 #6 Отговорено 2 Декември, 2015 Адаш ,има и такива . Имам един колега с такава точно, фейс, 2006, бензин с всичките екстри на 90хил истински км и от няколко месеца ме лъже ще я продавам няма да я продавам и онзи ден му изкрах парите на масата и се дръпна. Не знам за какво му е, той я държи в гараж прави и по 3-4хил км на година , през повечето време е в чужбина,но не иска да я дава Иначе тези дни мисля да отскоча до Труд да я видя тази с автомата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #7 Отговорено 2 Декември, 2015 То че има има, преди година когато дин дин си купи неговата излезе тука една в пловдив на 50 000 км купена от бултрако чистак нова човек, за 17-18 х.лв по спомен беше, а другите по салоните бяха макс 14, и тая се продаде на същия ден Някои е платил много ама поне знае какво е купил Та има ги не че ги няма ама иска много време и наи вече късмет да попаднеш на свясна такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bu12tras 0 #8 Отговорено 2 Декември, 2015 Така е но нещо започва да не ми се чака Нямам търпение да се кача на хондичка . Като стана въпрос тази американка ли е http://www.cars.bg/c1407387 ,поне на пръв поглед ми се вижда много юркана според салона вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #9 Отговорено 2 Декември, 2015 Ако имаше 2.4 американка и аз щях да си зема такава. Ако не се бъркам К24 двигателят е 160 коня, не 147. Иначе едно момче rangchev успя да си земе фейслифт бензин за немного пари, ама голям филм А пък Restless е с фейслифт автомат. Абе изскачат, ама ако не си на зор почакай, аз бях на зор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #10 Отговорено 2 Декември, 2015 .........На Емича му е лесно да изброява екстри, ама ако ставаше дума за дизел тогава лесно....... .........Ти щом ще караш в града за кво ти VSA и круиз ....... Не бе Слави, не ми е лесно , ама подмятам само за да няма после теми от рода : "Как да си монтирам допълнително автопилот", "Мога ли да си монтирам VSA система ,свалена от друга кола" и така нататък . Има го и момента, че при първоначалната еуфория, тези неща се подминават с лека ръка и всеки си вика "абе аз мога и без тях", но после като види какво оборудване имат 5/6 години по-стари и по-евтини трошки от това което си е купил човека ,го хваща яд и почва да побългарява. Вярно че за другарите от Хонда, думата "Екстра" е доста чужда, защото тук всяко диодче, крушцица, бутонче се смята за някаква "супер екстра" , но за елементарните неща поне трябва да се обръща повече внимание. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bu12tras 0 #11 Отговорено 2 Декември, 2015 Не издържах днес и ходих да гледам тази с автоматика, но на живо изглежда доста по зле , за съжаление...Иначе обикаляйки в следващите няколко салона се натъкнах на нещо което много ми хареса макар и дизел http://www.cars.bg/c1181910 добър външен вид , салона също е доста запазен , тези дни пак ще ида с мой човек автомонтьор да си каже и той мнението и да видим дали ще има сделка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
c1ick 4 #12 Отговорено 12 Декември, 2015 Колега, знам какво ти е, защото преди 2 години и аз минах по тоя път. Свестен екземпляр тук не намерих, затова поръчах и ми я докараха от Германия, но цената с докарването излезе около 17000 лв, когато тук бяха по 14-15 хил. Не съжалявам за високата цена, естествено, защото колата се оказа много запазена и безпроблемна. Така че ако толкова много си се навил на бензинов фейслифт 2-ро поколение, по-добре ще е да отидеш да си докараш или да възложиш на някого да го свърши вместо теб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #13 Отговорено 13 Декември, 2015 Да споделя от днес за автокъща "Баев" Русе бул Липник 123 Продават няколко Хонди CRV,HRV,Civic. Няколко пъти ходя там с клиенти да избирам кола и хващам доста проблеми и потулени неща.Като ме види да вадя Хонда скенера получава инфаркт,вдига панаири и т.н. Днес ходих да гледам едно Харви,много прилично на външен вид.Казах на клиента каво да огледа и ,че ще отида само ако има нужда да се чете компа.Естетвено имало проблем и ме викнаха.Колата беше с измислена система е-гас на 100 години,но това няма значение.Чека е светил,даже един от работниците потвърди ,че е дошла с проблем от Италия.Исках само да погледна грешките и да преценим колко е сериозен проблема,а след това да гледам задно кардани и т.н.Оня като дигна един скандал...той не ги копувал Хондите с куфар и компютър като мен и нищо не съм разбирал.Харвито беше на 300к километра с мазен ауспух и пресечено масло.Утре ще излезе в карса на 6 бона.На фактура беше 500 евро Чека вече не светеше ама самичък си бил угаснал....посмяхме си и си тръгнахме.Клиента видимо беше бесен как може да има такива смешници видимо неграмотни... Не купувайте от там! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #14 Отговорено 13 Декември, 2015 Поддържам всичко казано от Емича и Краси. Екстрите са си екстри зимата е невероятно с VSA и таблото e по красиво ..... А разходът най добър 14, най тежък 16,5 градско и тнт. Миналата година взех такава ръчка бензин. 10 месеца на бензин и после на газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Makc 18 #15 Отговорено 15 Януари, 2016 Здравейте колеги, Гледам от два дни една обявка, някой има ли поглед, ходил ли е на място да види? На снимки изглежда доста добре, но съм от Русе и в предвид прогнозите за следващите дни, не мисля че ще се вдигна дотам. http://www.cars.bg/c1468140 А някой случайно да знае нещо за автокъщата- от къде ги внасят колите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kume 1 #16 Отговорено 28 Март, 2016 Здравей Макс, Аз също търся CR-V. Обявата много ми хареса и вчера ходих да видя CR-V-то. Отидох с нагласата да я огледам, тествам и да я взимам. Но на место нещата изглеждаха по-различно - колата е минимум на 200 000 км. (да не казвам 300 000 км.). Много е захабен интериора, което не се вижда на снимките, а волана прилича на "маркуч". Тази кола е от Италия. Все пак това е мое лично мнение и ако все още си навит - разходи се и я виж. Поздрави, Деян 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове