Madwand 0 #1 Публикувано 27 Ноември, 2015 Здравейте , колеги ! Имам въпрос към вас , някой може ли да ми каже на колко хиляди километра се смазват клапаните на Хонда ЦРВ генерацията от 2003-та до 2006та , тоест предпоследната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #2 Отговорено 28 Ноември, 2015 Не на колко хиляди, а задължително на 1-ви Април всяка година. :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
YPetkov 1 #3 Отговорено 28 Ноември, 2015 Аз си ги мажа всяка събота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #4 Отговорено 28 Ноември, 2015 Всяка събота, 'щото ползваш обикновена грес. Аз съм като Емича (предполагам), ползвам спрей на Wurth @Madwand, леко си се объркАл, 2 пъти. Клапаните не се смазват, а се регулират, ама не знам, през колко км. 2002-2006 е пред-пред-последното CR-V. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #5 Отговорено 28 Ноември, 2015 Аз доколкото знам, те постоянно са си мазни ама най-добре се смазват като ги удари бутало километрите са различни за всеки двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #6 Отговорено 28 Ноември, 2015 Не се смейте ве маймуни Колега от Разград.Нямата такава операция смазване на клапаните.Нямам идея от къде е възникнал тоя въпрос,така че моля да обясниш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madwand 0 #7 Отговорено 29 Ноември, 2015 Обърках се извинявам Ви се , колеги ! "регулират" Благодаря за отговорите все пак. Ако някой знае , моля да каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #8 Отговорено 29 Ноември, 2015 Проверка през 40 000 км. на бензин, 20 000 на газ. Реглаж ако има нужда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weskodilow 2 #9 Отговорено 30 Ноември, 2015 И доколкото съм прочел тук-там,след всяка смяна на маслото,както и почистване на маслената цедка в ляво до пистовия ремък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
foxcon 0 #10 Отговорено 30 Ноември, 2015 Здравейте , Търся някой колега от София който да ми покаже и регулира клапаните на хонда ЦРВ 1999г. - 147к.с. , че ми омръзна да се разправям със сервизи . Благодаря предварително . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #11 Отговорено 30 Ноември, 2015 (Редактирано) weskodilow - За коя точно цедка говориш? Какви хлабини се оставят с и без ГИ? Редактирано 30 Ноември, 2015 от freesoul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #12 Отговорено 30 Ноември, 2015 HPP- Бобката -0888725721 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madwand 0 #13 Отговорено 1 Декември, 2015 (Редактирано) Благодаря, за мнението "dindin" ! Ако някой има друго мнение , моля да сподели !Искам да попитам , дали се отваря главата на двигателя? Редактирано 1 Декември, 2015 от Madwand Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #14 Отговорено 1 Декември, 2015 Не ти харесва мнението му,ама е така както казва!Отваря се капака на клапаните,а главата се сваля ако нещо не ок. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #15 Отговорено 1 Декември, 2015 Може и без да се отваря капака, стига да владееш power of the dark side 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #16 Отговорено 1 Декември, 2015 (Редактирано) Може и ако е гинеколог-през ауспуха Редактирано 1 Декември, 2015 от policeman 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #17 Отговорено 1 Декември, 2015 Казах му на човека за капака бре, че ме пита на лично. Ай стига сте вилняли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #18 Отговорено 2 Декември, 2015 Що бре, най после се появи още някои с чувство за хумор в форма Още от началото на темата го усетих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #19 Отговорено 2 Декември, 2015 (Редактирано) По наклонения шрифт, подчертавката и големите букви ли? Шегаджия е, да Редактирано 2 Декември, 2015 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonyyolo 3 #20 Отговорено 2 Декември, 2015 Днес ще ходя да проверя хлабините на клапаните на моето CR-V профилактично, и ще питам през какъв пробег трябва да се регулират на газ и на бензин .Иначе някои ги смазват в събота, други се "омазват" ежедневно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonyyolo 3 #21 Отговорено 3 Декември, 2015 Проверка на хлабините на клапаните на CR-V препоръчително трябва да се извършва на 15к ако се кара на газ , това ми казаха в сервиза .Успех желая на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове