Jump to content

Madwand

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Madwand

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 10.10.1993

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2.0
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Разград
  • Интереси
    Да карам кола!!!

Contact Methods

  • Skype
    novakov2007

Последни посетители

1373 профилни разглеждания
  1. Благодаря, за мнението "dindin" ! Ако някой има друго мнение , моля да сподели ! Искам да попитам , дали се отваря главата на двигателя?
  2. Обърках се извинявам Ви се , колеги ! "регулират" Благодаря за отговорите все пак. Ако някой знае , моля да каже.
  3. Здравейте , колеги ! Имам въпрос към вас , някой може ли да ми каже на колко хиляди километра се смазват клапаните на Хонда ЦРВ генерацията от 2003-та до 2006та , тоест предпоследната.
  4. Добре , благодаря ! Ще пробвам ако не стане ще се обадя пак за помощ.
  5. Значи имам следният проблем : повече ми се случва на студен двигател , когато запалвам сутрин рано 7-8 часа и стартера пристъргва чува се някакъв много странен шум след това палене като поработи малко и като понавартя 10тина километра на следващото палене не стърже всичко е ок пали много добре. А самият двигател мърка просто взех я преди 2 месец някъде . Моля малко помощ !
  6. http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=12343 Ето тук пише за твоята хонда......
  7. Здрасти , колега ! Моя призив към теб е да отидеш в специализиран сервиз на Хонда някъде в България където ти е удобно или преди това по телефона да си поръчаш масла за задния диференциал и за скоростната кутия аз имам малко по нова джипка от твоята 2003 година с новото купе безнинка 2ка 150 и скоростната кутия събира мисля 1.8 литра а диференциала 1 литър нещо такова.. да не те объркам аз ходих във варна и след 1 седмица ще ходя пак да сменям маслата тези двете и едно моторче за климатроника... и също така и горивния филтър мисълта ми беше да не слагаш някви китайчета на хубава ти японка защото тази кола е толкова здрава колкото земята и няма да изчезне никога ако я поддържаш както трябва. Затова отиди и смени както трябва със сносни масла от хонда да ти поръчат както трябва може да е малко по-скъпо ама знаеш , че няма да укотиш двигателя или нещо такова... и не се притеснявай понеже някой казват , че в хонда одирали кожи и някви такива... вземат напълно нормално. И само да подчертая не съм никакъв рекламатор и т.н... на хонда сервизи нито имам нещо общо просто съм доволен от работата в Хонда сервиза
  8. Ти говориш за измиването на фаровете и на стъклата съответно предното и задното.. защото аз си взех преди 1 месец и половина + - .. ЦРВ 2003-та година от автокъща във Варна на аксаково и работиха само за измиване на прозореца 3те от 4 ... пръскалки тези долу на фаровете не работят не знам дали са се запушили нямам излишно време да ги видя , но ще ходя във варна на сервиз и тогава ще ги видят... Аз предполагам , че са се запушили или нещо са откачени кабелите. И все пак като го оправя ще ти кажа от какво е.
×
×
  • Създай нов...