koko__2002 32 #1 Публикувано 7 Юли, 2015 (Редактирано) Здравей те! Хайде да видим, някой ще каже ли за какво служи ръчката от ляво на волана на последната снимка от тази обява? http://www.autowereld.nl/honda/cr-v/2-0-uniek-nette-auto-12059106/foto.html Редактирано 7 Юли, 2015 от koko__2002 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #2 Отговорено 7 Юли, 2015 Катапулт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #3 Отговорено 7 Юли, 2015 EEEEEE Не така Краси ти ми беше надеждата да дадеш правилния отговор, а ти направо ме срази Имам свое мнение след като видях екстрите на колата, а именно, че има круиз контрол и си мисля, че е за това. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 7 Юли, 2015 Темпомат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #5 Отговорено 8 Юли, 2015 Може да е всичко, но не е заводски монтирано.Ако го е карала баба, предполагам и е куката за плетене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 8 Юли, 2015 Ако е темпомат как работи е бати, мен ми мяса на ръчна газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #7 Отговорено 8 Юли, 2015 Щом не щете да е катапулт, тогава втори опит - била е TAXI и това е помпата за надуване на сметката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #8 Отговорено 8 Юли, 2015 Смукач? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #9 Отговорено 8 Юли, 2015 Открих! Това е ръчката за перископа, с който се гледа над дигите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #10 Отговорено 8 Юли, 2015 (Редактирано) Собственика е заклет комарджия, това ръчка на покер машина която завърта дневния километраж. При четири 7-ци се отваря жабката и отвътре изскача гола мадама. Едновременно с това е монтиран и WC контейнер в седалката на шофера, който се изпразва , обикновено на магистрала с дърпане на ръчката. Редактирано 8 Юли, 2015 от HondaExplorer 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #11 Отговорено 8 Юли, 2015 Предлагам прозаично предположение - пригодена за инвалид... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #12 Отговорено 8 Юли, 2015 Точно така, правилната дума е "лостЧЕ". Това нещо прилича, както казаха по-горе, на игла за плетене, и може да задвижва единствено някой ел.ключ. Какво му трябва на един инвалид - най-често заместник на краката или ръцете. Аз не виждам, как това нещо, в тази кола, може да замести крак или ръка. Остава това да е някаква афтърмаркет електрическа прищявка на предишния собственик, или подобрение (ремонт) на заводска такава. Сега остава някой да се обади на продавача и да ни осветли ... евентуално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The Dirty Harry 5 #13 Отговорено 8 Юли, 2015 (Редактирано) Мисля, че това е лоста за управление на пневматичния клапан на локомотивна тромба - дърпаш го като лост на ротативка и всеки ти дава път ... Редактирано 8 Юли, 2015 от The Dirty Harry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #14 Отговорено 8 Юли, 2015 (Редактирано) Майтапчийска тема се е получила, но скоро видях същото лостче на едно СРВ- 2-ра генерация. И понеже ми стана любопитно какво е, питах и човека каза ,че това му е круиз-контрола, а точните думи му бяха " Ами това ми е авто-пилота". Забележка: СРВ-то беше с пернишка регистрация . п.п. Моля, колегата ако чете и пише тук, да не разбира погрешно написаното. Редактирано 8 Юли, 2015 от Emicha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #15 Отговорено 9 Юли, 2015 Аз не виждам как подобна ръчна газ би ме улеснила на магистралата? Каква е идеята да я дръпнеш и придържаш с двата най дълги пръста като с останалата част от китката държиш волана ли, щото ако ще я държа във въздуха вместо уморен крак ще имам уморена ръка. Ако мислим логически това "нещо" най-вероятно управлява жило, няма как да го измислят толкова сложно ако трябваше да управлява ключ, бутон или друго тик-так устройство. Мина ми през главата и вариант за ръчни чистачки, но якостта на огъване на лоста наистина е съмнителна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #16 Отговорено 9 Юли, 2015 Таа ръчка пуска водата от казанчето. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #17 Отговорено 13 Юли, 2015 ............ върху клапаните за да ги охлажда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
posstel 0 #18 Отговорено 17 Юли, 2015 Здравейте колеги!На някой да му се намира моторчето точно за това "тоалетно казанче"/Темпостат/? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове