boiskii 352 #81 Отговорено 16 Юли, 2015 Старозагорската е пълен боклук. Не се хабете за нея. Избила ръжда по веждите, скъсан кабел на ламбда сондата, пипали са и по таблото с лампите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #82 Отговорено 16 Юли, 2015 А тази що за цена има? http://www.cars.bg/c1247309 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 352 #83 Отговорено 16 Юли, 2015 Не съм ходил да я гледам, обаче оня ми прати снимки: Няма данни да е нещо много хубаво, но все пак си заслужава огледа. п.п. Аз в момента съм набарал нещо друго и действам по въпроса, пък ще видим дали ще стане. Не е Акорд, но е Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #84 Отговорено 16 Юли, 2015 Дай жикер? И аз искам такъв Акорд, но поради липса на добра оферта поглеждам и към Сивик 7 ;-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 352 #85 Отговорено 16 Юли, 2015 (Редактирано) Минах в другия раздел. http://www.mobile.bg/11436850756862392 Не можах да устоя на състоянието, въпреки, че никога не съм си падал по 2-вратките, но тази специално си струваше. Съмнявам се да намеря Акорд в подобно състояние през следващите 2г., иначе на драго сърце... Следващия път. Засега съм супер доволен от осичката - дълги скорости (100км/ч на 2500об., 120 на 3000 и 160 на 4000), достатъчна мощност, супер управление и стабилност. Успех в търсенето на каквото и да било! Някакъв неписан закон е да не намериш читаво от това, което търсиш поначало. Редактирано 16 Юли, 2015 от boiskii Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6024 #86 Отговорено 16 Юли, 2015 (Редактирано) Бравос! Готска е. Ето как някои хора си поддържат и гледат колите. Изглежда свежарка, нищо че е "само" на 210 месеца. Иначе вярно ти като онова чукче ,дето ходило до Египет и после се мъчило да обясни що е то крокодил - демек нищо общо с елена (и търсеното от теб), но да ти е жива и здрава, а и честита завист от околните. Знам мойта как я гледат и се чудят "като как така изглежда" кола от миналия век. Редактирано 16 Юли, 2015 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #87 Отговорено 17 Юли, 2015 Търсената от Вас обява е изтрита или не е активна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #88 Отговорено 17 Юли, 2015 Какво купи,дай да видим,че обявата я няма вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #89 Отговорено 17 Юли, 2015 Колегата е взел триврат сивик от края на 90те мисля че с икономичен V-tec. Да му е честит, успях да зърна снимките преди да падне обявата и наистина може да се каже че с тази кола е ходено само до супермаркета в неделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #90 Отговорено 17 Юли, 2015 Да, ще го чакаме да се похвали с снимки Наистина рядко запазена сивик 6 японка, то и това го изкуши да я вземе Направо като нова, с хубави джанти регната обслужена от хондаджия купена, а там знаете как е Все едно от мен да купиш ЦРВ хахах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 352 #91 Отговорено 17 Юли, 2015 Като я снимам ще я покажа в другия раздел. В момента приоритет са ми бумащината около прехвърлянето и техническото състояние (евентуални скрити дефекти). Иначе да, японски Сивик 6 98-ма 3 врати 1.5 VTEC икономик 114к.с., с климатик, фабрично аудио Pioneer, прилични летНи джанти с добри гуми, обслужена и регистрирана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове