zmiata29 181 #1 Публикувано 24 Август, 2014 Колеги, видях тема за измамници и рекох и аз да се включа!Става въпрос за веригата бензиностанции Лукойл!!Знам сега ще почнете - еее ти сега ли разбра, ми то отдавна се знае.........!Хора не мен ми е за нанейсти път и знам, просто тоя път беше фрапиращо.Обекта е на 298км на магистрала Тракия, на практика е последния(за сега)на лукойл преди Бургас.При едно и също каране с едни и същи обороти и скорост, до тази бензиностанция - колата харчеще 9/100 газ(пропанбутан), след зареждането там колата похарчи 14/100.Пуснах оплакване в сайта им сега чакам отговор.И това не е само на на този обект на веригата, обичайно колата харчи с близо 3/100 по малко от всяка друга бензиностанция - сравнено с обектите на лУКОЙЛ.И З М А М А 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 24 Август, 2014 е ти сега ли разбра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3 Отговорено 25 Август, 2014 Ако заредиш ГАЗ от ШЕЛ, колата ти може и 20/100 да изгори. Случвало ми се е 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Turios 7 #4 Отговорено 25 Август, 2014 На газ много се усеща измамата. Почти на всяка газаджийница ми случват такива случки. На бензин и нафта по малко но пропан бутана е ужас с лъженето нявсиакаде. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasIs7a 81 #5 Отговорено 28 Август, 2014 И аз така,онзи ден като пътувах към морето само ,че сипах на омв.Преди да стигна бензиностанцията колата ми като разход даде 8/100 газ ,на омв-то допълних уж и викам давай обаче по пътя колата започна да има едни прекъсвания от време на време и умря от към вървеж.На няма и 190км газовата изпилка че газ нямам а трябваше да имам за към още 50-60км.Дотътрих се до ромпетрола в Бургас сипах газ от там и изчезнаха и прекъсвания и липса на мощност и всичко си дойде както си му е реда,тъй че явно всички бензиностанции по Тракията (разбирайте последните) са еднакви 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 28 Август, 2014 Всички са измамници, просто на някои по-малко им личи. 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #7 Отговорено 27 Септември, 2014 На мен най-фрапиращото ми се случи на еко 20 лв 80 км. Това ми беше първото и последно зареждане там. А тази година на път за морето със седана с 4 човека на климатик не съм карал сповече от 120 колата от газпром дава винаги около 6/100. На връщнане цъкнахме от Лук-а и разхода отиде има няма 10 и малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #8 Отговорено 6 Октомври, 2014 Здравейте колеги,да се оплача и аз от лукойл.става въпрос как в 25л.бутилка ми събраха 26л.газ.Написах естествено оплакване и на другия ден ми се обажда управителя с едно увъртане,че помпата им била много силна и така нататък.Измамници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #9 Отговорено 7 Октомври, 2014 (Редактирано) Ти каза ли му, че ако не си коригират хипер мега-силната помпа и нескопосаните заучени оправдания, стоящи срещу умишлена КРАЖБА ще има последствия? Редактирано 7 Октомври, 2014 от pamo 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #10 Отговорено 8 Октомври, 2014 А нещо по въпроса, че вече толкова време барел петрол е около /и под/ 90$, а горивата ни ги продават, като барела да е 150$ Мръсни монополисти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5yo 2 #11 Отговорено 9 Октомври, 2014 (Редактирано) А нещо по въпроса, че вече толкова време барел петрол е около /и под/ 90$, а горивата ни ги продават, като барела да е 150$ Мръсни монополисти... Даааа и аз ги следя тия неща и мога да кажа, че след 2011, сега е най-ниската цена на бренд, задържала се толкова дълго време. По мои изчисления бензинът трябва да е към 2,20, макс 2.26. И дизелът някъде там +5ст(зимни добавки, потребление, дрън дрън). Но това е, докато си траем и си го преглъщаме. Може да погледнете тук: http://www.energy.eu/fuelprices/, за какво безочие става въпрос, не само от страна на Валентин Златев, а на всички компании в България. Гледайте най-долната таблица озаглавена "Diesel and Unleaded Fuel Price Components" и по-точно Excluding taxes, демек крайната цена на горивото без акциз и ддс, като тази крайна цена включва рафиниране, транспортиране, др разходи и печалба. Само в 6 от 27 страни е по-скъп бензинът и О, ЧУДО дизелът е 2-рият най-скъп в ЕС. Няма да коментирам с колко са по-скъпи, че почва да ми се гади. Още преди когато Валентин Златев се жалваше как Лукойл била на загуба, горивата в България далеч не бяха най-евтините в ЕС. А като добавим и контрабандата, която извършваха преди да имат всички измервателни уреди, не че сега е спряла де. Поне качеството да беше на ниво, каква и ще добавка да слагат, файда. Правиха и проверка за картелно споразумение, от която резултата бе да свалят достъпа на обикновени потребители до цените на едро в сайта на Лукойл, все едно, че точно пък от там си сверяват информацията отделните вериги. А за олиото, захарта Започвам да се чудя, дали не изпитваме някаква садо-мазо наклонност, а? Редактирано 9 Октомври, 2014 от 5yo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #12 Отговорено 13 Октомври, 2014 Ся ще кажат петрола евтин ма долара скъп над 1,50 Обаче лошото е че като скочи петрола ще кажат-ооооооооо има увеличение вдигаме бензина тва е като еблема на ситруен, все на горе върви на долу е с контра не ти излиза нивга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #13 Отговорено 13 Октомври, 2014 Какво да се очаква от компания, чието име звучи като запръжка за боб - лук с олио. И пак да кажа, щот хората са го казали - "Докато има балами, ще има и тарикати!". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #14 Отговорено 4 Ноември, 2014 76.79!? http://www.mediapool.bg/tsenite-na-petrola-se-srinaha-do-chetirigodishen-minimum-news226794.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #15 Отговорено 14 Ноември, 2014 74,21$ http://oil-price.net/ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #16 Отговорено 3 Декември, 2014 И аз зареждам на Лукойл,заради картата с отстъпка от 3 стотинки,но тези стотинки си ги взимат многократно.Колата ми даде разход близо 12 на 100 км извънградско след зареждане на излизане от Варна.Спирам да зареждам на Лукойл,но главният въпрос е от къде да си слагаме ГАЗ?Сега правя проби с Петрол..и на тях да им ............роднините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #17 Отговорено 3 Декември, 2014 Всички лъжат! И да картата закрепостява... След много опити, на много бензиностанции, буквално наред - вериги и "чеченски", резултата е: При възможност, почти две години зареждах от газтрейд на разклона за аерограта на 13-та колонка. При празна бутилка пълни до 20,3-20,5 литра от 27 литра общ обем. На фона на другите бензиностанции (и колонки на тази), беше добре. Вкл. съотношение литри/километри/вървеж. Он'ден се разсеях и за момент не гладах с едното око бензинджията, а с другото колонката и.... Преди да извикам да спре, напълни 25,5 литра и можеше още;–( Минах километри, колкото минавам с 20 литра... Та съвета е: проби, докато грешката е най-малка и след това, пак бъди внимателен - ВСИЧКИ ЛЪЖАТ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #18 Отговорено 3 Декември, 2014 Зареждам на същата колонка от 2 години и половина и разхода всеки път е 10-11 на жипката. Интересен факт ми казваш, ще взема да внимавам и аз за напред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #19 Отговорено 8 Декември, 2014 Карам на газ от три години и съветът ми е следния: За предпочитане са: Петрол, РомПетрол и Еко. (Понякога зареждам в нааай-безизвестните газ-станции и съм много доволен.) За избягване са: Всички останали известни бензин/газ-станции. Особено важно: НИКОГА не зареждайте газ в ШЕЛ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #20 Отговорено 20 Декември, 2014 с теч евтините горива ми излиза много скъпо 10лв газ х 0.99ст минавам 50км градско 1.5 моно.... преди минавах 80-90 за същите пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #21 Отговорено 21 Декември, 2014 Аз пък от както имам сивика, вече 3 години зареждам само на лукойл съм "супер" доволен ......разхода ми винаги е един и същ и резервоара ми винаги е 45 литра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #22 Отговорено 30 Декември, 2014 Аз пък съм изключително доволен от Лукойл ! Горивата са с добро качество,не е превъзходно,но според мен е в рамките на разумното.Зареждам основно газ от там,на седмица зареждам около 40 литра и бензин около 10 литра.След като паднаха горивата реших да си напълня type R-a ,който почива в гаража и отидох с 2 туби по 10 литра.Почнах да пълня аз...напълних ги почти до капачките (съвсем нови туби от минерална вода по 10 литра бройката) - гледам колонката 19,4ХХ литра.Това ми се е случвало и преди 5-6 месеца отнова с 2 туби.Но говоря само за една бензиностанция в Шумен,зареждам на 95 % от нея,не говоря като цяло за веригата. Преди съм зареждал газ от Еко от Шел и други вериги - просто за пробата. Нямам съм проблеми и това е,не усещам нито колата да върви по зле нито да ми бърка в разхода.Според мен хората са свикнали да си мислят ,че ги лъжат и като видят дори 0.5 литра отклонение почват да скимтят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #23 Отговорено 22 Юни, 2015 (Редактирано) Предполседното ми зареждане беше в Лукойл заради прословутата отстъпка от невероятните 3ст., ебати измамата, но нали съм лековерен (бях спрял да зареждам там, поради следната причина, беше на път в този миг и за това сипах там). 39.ХХл., 268км., по принцип минавам с тези литри от ОМВ със 70км отгоре, за бензин говоря. Всичко е зле в тая държава, от хората е, не е от друго. Дано доживеем до пенсия, да си вземем с жената селскостопански животни и да си копая градината... п.п. И всички да сме здрави и да не се налага да се ползват медикаменти и здравни услуги. Редактирано 22 Юни, 2015 от crown_bg 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове