МОШ 1633 #1 Публикувано 30 Юни, 2014 Моята съм я кръстил "Баба Яга" 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 30 Юни, 2014 Консервата 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 30 Юни, 2014 (Редактирано) Девствените консерви си тежат, и то доста! Казва се консервна кутия, ако позволиш ! Мош, ако колата ти носи име "Баба Яга", то двигателят трябва да си го кръстил "Метлата". Е нали тази Баба трябва нещо да я засили ? "Минка - допаминка" (хормон на щастието визирам) Не съм го мислил, сега ми хрумна в движение и от утре пак ще е е безименна - "Хондата", "Сивика"....Привързан съм към тъпите ламарини със стъкло, гарнирани с пластмаса и непосредствените усещания, които ми дава, но име не мога да и сложа. Ограничен съм. Консерва-тивен Редактирано 30 Юни, 2014 от pamo 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #4 Отговорено 30 Юни, 2014 (Редактирано) "Метлата" От баща ми съм прихванал,едната му кола се казваше Маруся,а другата се казва Жозе! пп. Почти съм сигурен,че 1/3 от съфорумниците са си кръстили колата! Редактирано 30 Юни, 2014 от МОШ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #5 Отговорено 30 Юни, 2014 От двете трети съм, демек кво да и кръщавам още! Кога върви, се обръщам с "дърт барутник, да и се ненадяваш", а кога не - "айде бе, моето момиче, що ме караш да псувам на металекс". Ама, разбираме се, корава девой... таковата... бабичка излезе, нали! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #6 Отговорено 30 Юни, 2014 Не си я кръстил,ама и говориш като на живо същество! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #7 Отговорено 1 Юли, 2014 Мойта е нежна женска.. "Хонделката" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #8 Отговорено 1 Юли, 2014 Моята е 6та хеч и за това и викам "Калинчо" 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #9 Отговорено 1 Юли, 2014 Зависи от настроението "Хондилака" - доста често , "бебчо бу" - като слуша (значи постоянно) , за повечето ми приятели тя за мен е "милото" , за баща ми е "каруцата" ахахахаОбщо взето доста имена има тая "палавница" 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #10 Отговорено 1 Юли, 2014 А моята като ме ядоса и викам,дърта бръмтия 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Artanis 102 #11 Отговорено 1 Юли, 2014 Хехехе моя е мъжкарче - Грозин го кръсти жената, като го видя за първи път и така си остана . Всички покрай мен вече го знаят и наричат Грозин , макар че ако питате мен си е сериозен красавец, е малко старичък вече, но красавец . 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Чавдарова 56 #12 Отговорено 1 Юли, 2014 Хаха интересна тема винаги - "Хондалината" 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan yosifov 8 #13 Отговорено 1 Юли, 2014 ФерHONDе! 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #14 Отговорено 1 Юли, 2014 (Редактирано) Сори колега,исках + ама пръстите са ми като кебапчета Редактирано 1 Юли, 2014 от МОШ 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #15 Отговорено 1 Юли, 2014 Моят е Хонделин(Хондьо), а моята му вика Хонделина 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #16 Отговорено 1 Юли, 2014 КурваТА, членувано 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #17 Отговорено 1 Юли, 2014 Евала за темата(когато гледах детското cars много мили ми станаха колиците )Хондела и казвам обикновеноа защото съм женен във Перник я наричам и Винкелина 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #18 Отговорено 1 Юли, 2014 Винкелина 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #19 Отговорено 1 Юли, 2014 Жабчето нали е 6 ген. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #20 Отговорено 1 Юли, 2014 моята съм е кръстил ''ники'' 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #21 Отговорено 1 Юли, 2014 МОШ, напиши името и на Прелюда 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wrofeel 349 #22 Отговорено 1 Юли, 2014 Скуби, мъ не е хондъ 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #23 Отговорено 1 Юли, 2014 (Редактирано) Казваше се,Баба Жаба Редактирано 1 Юли, 2014 от МОШ 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #24 Отговорено 3 Юли, 2014 И още нещо,преди десетина и повече години,баща ми имаше червено Рено 11,и аз му залепих две бели ленти по средата,и той го кръсти,Пожарната! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #25 Отговорено 3 Юли, 2014 Твоето виждане се е разминало с неговото, и всеки е направил своята асоциация за две ленти на червен фон, подобаваща реакция на разликата във възрастта.. Направо ти е сипал с големия черпак, погледнато отстрани! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 132 #26 Отговорено 3 Юли, 2014 На мойта и викаме Моркова,щот е оранжева. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #27 Отговорено 3 Юли, 2014 pamo, не с черпака,направо с кофата :D 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #28 Отговорено 7 Юли, 2014 На мойта и викам жабока или жабчо ,щото квато е зелена и с тез големите фарове точно на облещен жабок мяза.Обаче пред нея него казвам-само с мои хора-че дан са ядоса нещо и да се счупи! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mad_witch 37 #29 Отговорено 12 Юли, 2014 (Редактирано) Интересна темичка)"манекенката" или "метлата",защото за приятелите си съм "вещица":)и все ми казват "хайде,яхай метлата!" Редактирано 12 Юли, 2014 от nina_witch 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #30 Отговорено 13 Юли, 2014 Здравейте Аз моята Хонделка съм я кръстил Christl- Кристъл- на името на първата собственичка. Поздрави 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef_ 62 #31 Отговорено 13 Юли, 2014 "Параклиса"... същата аеродинамика, в общи линии... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #32 Отговорено 13 Юли, 2014 Изключително идейна асоциация! А липсата на аеродинамика винаги се компенсира от онова, което аеродинамичната кола няма... Сестрата кара HRV, кръстил съм я Амфибия 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
МОШ 1633 #33 Отговорено 13 Юли, 2014 (Редактирано) AAAAAAA Твоята не я кръстиш,само другите! Редактирано 13 Юли, 2014 от МОШ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #34 Отговорено 13 Юли, 2014 Ханде, Мона Лиза, Миличката ми, с две букви - EG 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #35 Отговорено 14 Юли, 2014 Уфф, добре! Признавам. По кръщелното е Джилда Пуйкова, но галено и викам Ефпраксия. Мацка, та дрънка. С единия шарнир и овършания багажник. Понякога прави глупости, заради които ме отбелязват във фейсбук страницата на КАТ. Аз пък редовно и отбелязвам гумите на страницата на Пътна инфраструктура. Гледам, че куп идиоти и тук-таме ръжда, са се отбелязали по ламарините й, но скоро ще я публикувам на страницата на едни приятели - пластични хирурзи, да оттагнат всички досадници и да я приведат в перфектен вид, за да не се срамува да застане до следващата, която, живот и здраве, идва с името си - Годзила. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #36 Отговорено 16 Юли, 2014 Моята подобаващо си носи името "Kermit" Като жабока от улица сезам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igniter 60 #37 Отговорено 23 Юли, 2014 Hondella 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #38 Отговорено 25 Юли, 2014 Изключително идейна асоциация! А липсата на аеродинамика винаги се компенсира от онова, което аеродинамичната кола няма... Сестрата кара HRV, кръстил съм я Амфибия Мхъм аеродинамика на тухла 4ка Моята й викам от време на време "паркетник" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Чавдарова 56 #39 Отговорено 25 Юли, 2014 Изключително идейна асоциация! А липсата на аеродинамика винаги се компенсира от онова, което аеродинамичната кола няма... Сестрата кара HRV, кръстил съм я Амфибия Мхъм аеродинамика на тухла 4ка Моята й викам от време на време "паркетник" Щом не е "мързела" бива 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #40 Отговорено 25 Юли, 2014 Е тя се кара сама почти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове