Jump to content
Guest dragorip

Сгоних се най-накрая

Recommended Posts

До 240 мога, после може, ама на 6-та ;), дето я нямам!

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4-5 старта с рибата от 60 и от 100 до към 180-190 припада от сивика :D

Това с коя от двете принцеси :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата неделя разстрелях един колт 1.8 двувалка от место и от летящ:) пича си мислеше че като съм 1.6 не може да върви рекса, но после му стана много гузно. разликите бяха в камиони:) По миналата неделя едно БМВ Е46 330Д с чип пича спомена че е 240 коня. От место му сложих 5 коли от летящ малко повече:)той си мислеше че от летящ ще ме бие щото бимата се засилвала много на горе а пък хондите на 180 спирали да вървят че той крал няколко хонди преди време, казах му че тия дето ги е карал са били 1.3 и затова така му сеструва:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

yajo кои е пича с е46 и от къде е ,че и на мен ми го предлагат

Редактирано от jivaka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пича е от Враца :) бимата нее кой знае какво:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес още един немец си изпати.Сарафово(летището)- Поморие, гордоста на БМВ 745д, 2010г, не можа да ме изпревари!На караулката на Поморие му подарих малко самочуствие с десен мигач и жест с ръката "мини бе",изпревари ме на забраненото.Подгоних го и до правата преди Ахелой не можа да ми избяга, после взе да изпреварва срещу колите, като ги принуждаваше да отбиват в банкета или да спират.Не го следвах и го оставих да не убие някого. На светофара в Съни застанахме един до друг! :lol:

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време се пусках с 1 авер - той с пежо 406 2.0 HDI 90 коня (стоково), аз с д14а4 (сток) - над 10 коли в моя полза. Миналата седмица той си чипоса колата и сложи интеркулер и на диното му даде 135 коня. Пуснахме се и повече от 1 кола на 400м не мога да му направя. На 600м се изравнява с мен :)

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

yojo кога и къде са събирате за гонки в Враца

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се запиша и аз най-накрая в тая тема.Така ситуацията е следната на един приеятел колегата като ми видя сивика 1.5 90 и вика абе то това варви ли? И аз много се подразних и ми изкочи от устата ам ай да видим колко вари. Само да кажа че той е с ауди а3 1.6 101 коня. Цялята работа 4-5 старта все до кам 160 -170. Резултата е абе то тава 90 коня ли е или се базикаш с мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям пост нищо неразбрах евала! "абе то тава 90 коня ли е или се базикаш с мен" да разбираме че си паднал?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази вечер Астра с надпис GSI (дали наистина е била не знам) ме срази ама то нормално 5 човека в колата, а пича с астрата беше сам. Пък и Акорда е тон и половина, както и да е направих си кефа нищо, че загубих. Накрая се поздравихме и всеки от където е дошъл. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5/6 ген. сивик ВТИ(генерация,колектори,филтър,чип) за замерване в края на седмицата? Може и рекс втек....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ПАк съм в джаза-Преди 30 мин с инфинити Фх 35(2 старта) със слаган суперчарджър 350 коня 2-е коли между нас в моя полза. :P :P

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям пост нищо неразбрах евала! "абе то тава 90 коня ли е или се базикаш с мен" да разбираме че си паднал?

Ами не колега не сам паднал просто човека неможа да повярва как тес 90 коня го разтреляха толкова брутално и то не 1 или 2 пъти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз се сгоних за сефте с мойта 6ца:)Преди малко на Красна Поляна един пич с Гоуф III и 75магарета по негови думи се изравнява с мен на светофара и ме подканва, аз се навих, и без това ми беше любопитно дали върви колицата че не съм я тествал (Д14А4сток).Аз бях с още 100 кила на съседната седалка а пича с гоуфа-сам.Та интересното беше , че бяхме наравно почти докрая(около100 на 2ра)и му дръпнах минималноПубликувано изображениеПубликувано изображение.Въпроса е дали това е възможно ако наистина е 75коня сток(по негови думи ,само генерация правена)?Аз съм с лоши (сравнително)15''гуми и възд.филтър за смяна , и кинитрон 100 в резервоараПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е кой знае кво да изпревариш голф.гти варват сравнително добре от сток моторите на по старите голфове.ако е бил samo75 коня,що си го дръпнал толкова малко.и що караш с кинитрон 100 като на капачката на резервоара ти пише,че колата се кара с 95 безоловен.вместо да сипваш бензин дето не е за твойта кола,що не си я понаправиш да върви,та да ги изтегляш с повечко голфовете

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е кой знае кво да изпревариш голф.гти варват сравнително добре от сток моторите на по старите голфове.ако е бил samo75 коня,що си го дръпнал толкова малко.

и що караш с кинитрон 100 като на капачката на резервоара ти пише,че колата се кара с 95 безоловен.вместо да сипваш бензин дето не е за твойта кола,що не си я понаправиш да върви,та да ги изтегляш с повечко голфовете

Колега, съгласен съм с теб, колата я имам от скоро и не съм имал време да почна да я правя, а бенза реших да е 100 за да видя дали има разлика,предполагам ,че колата няма да върви по-зле отколкото с 95Публикувано изображениеИначе и аз се учудих как стана номера с тоя голф , че не го дръпнах повече ако е бил само 75к.с., после като спрях да си видя налягането в гумите излезе , че са били доста зле, + това бях със 100кг пасажер до мен, предполагам ,че това е причината.Иначе в момента се чудя кое си заслужава повече-да почна да правя количката лека-полека или да си я карам така и да събирам пари за VTI или нещо с повече валове и кончетаПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе направил я е, ама на каква цена...иначе и в БГ има даже Д13ки дето са много напомпани.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе направил я е, ама на каква цена...иначе и в БГ има даже Д13ки дето са много напомпани.

Именно, заслужава ли си това, или примерно малко турбо, чета из форума че със стоковия мотор на 0.6 бара може да се кара, не знам кое би си заслужавало повече,знам само , че не искам да губя този прекрасен звук на мотора, може да е малък,но след 6к звучи приказноПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всяка Honda след 6к звучи приказно, особено ако има тва в подписа ми :D

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е възможно колега. Аз с д13 разстрелвам голф 3 90 коня, НО като се замисля самото купе на 6-та генерация е тежичко, а и ти си имал допълнителен товар, което си оказва голямо влияние на нашите малолитражки. Вече и гумите ти ако са ташак... Картинката става ясна. Иначе отговор на въпроса "дали или?" всеки търси постоянно :D Помисли си добре какво наистина искаш и по-важното - на каква цена, както каза chris_barnes, и действай.

Редактирано от Трънчо
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би това ще помогне за разстрела на гоуфовете. My linkПоне на първо време.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би това ще помогне за разстрела на гоуфовете. My link

Поне на първо време.

[/quote/

е тя си е 90кончета:), без катализатор и с по-голямо гърне, не знам колко е спортно, без кюнец е , но е по-голямо от стандартното, но според мен гоуфа беше поне 90-100 коня, отделно че ако бях сам и с гуми(да не говорим , че бяха едната на 1.9атм другата на 2 , а предните на 2.3)да не се хлъзгам като сменям предавка,щях да му скъсам шортите.А и явно и идват в повече 15ки на тая колица като че ли...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма какво да се чудиш,+100кг на това купе е адска разлика, сигурно 0-100 е 1сек. по слабо + 15ките още те забавят и поне при мен без настройка на аванса с 100 октана върви по зле отколкото с 95....

Редактирано от murdera
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма какво да се чудиш,+100кг на това купе е адска разлика, сигурно 0-100 е 1сек. по слабо + 15ките още те забавят и поне при мен без настройка на аванса с 100 октана върви по зле отколкото с 95....

и аз така мисля, даже се чудя дали да не сменя джантите с 14ки именно по тази причина, а аванса при диагностик ли се настройва?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти си с одб-2 и нямаш възможност да го настройваш от делкото,а не ти и трябва.Карай си с 95 и няма да имаш ядове :)

Редактирано от murdera
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти си с одб-2 и нямаш възможност да го настройваш от делкото,а не ти и трябва.Карай си с 95 и няма да имаш ядове :)

Това индекса на ECU-то ми ли е?Мерси за съвета, иначе:rolleyes::thumbs1: Тепърва навлизам в нещата и не са ми ясни особено:tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

светофарни гонки малко:Голф 3 ГТ ТДИ 110 коня и голфче ГТИ 115 коня :lol: :lol: :lol:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

но според мен гоуфа беше поне 90-100 коня,

...по вероятно да е бил 101кс щото ти с твоите 90 коня трябва да препарираш 90 кс. голф
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички Обд2 ли нямат възможност за допълнително предварение от делкото?Да не съм off с колегата respawn се пускахме, до към 150-160, няколко пъти, ама много му приплъзва съединителя... обаче си направихме веселото :lol: Редактирано от LAMER
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз с Прелюд 2.3втек.Днес-с един ленд круизер V8 дизел се заиграхме към Бургас.Настигах си го доволно вс.път ,но шапка му свалям на шоферчето с каква смелост го разклащаше в завоите ,все си мислех че ще го преобърне...Вчера едно пежо 206дизел с много тунинг по купето ,и по мотора сигурно щото много пушеше и през двата си аспуха ,реши че трябва да ме скъса...беше убит преди да включи в-тека миКире ,370 не мож удържа...Тоз маняк да не си купува след всяка гонка с теб по-бързи нисани?

Редактирано от M&M

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто съм мазохист обичам да се пускам с доста по бързи коли ;):P (просто пича има бая коли.)

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кире, има тука един помориец с 2 инфинити и една 370z да не си набарал него? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вечерта ще се събираме няколко коли да се погоним,ако някой има желание да се включи да ми пише на лично за час и мястото,че органите може да дебнат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше интересни стартове и доста коли :) Жалко,че бяхме само 3 хонди

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другият път пак :D Тоя сивия хеч много върви :cool: :cool: :rolleyes: :rolleyes: :blink:P.s. имам документиран старта с БМВто (но не знам колко се вижда) утре ще погледна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , днес след много разговори и спорове как хонда прелюд била тежка и мудна , специално 2.0 мотора...се пуснах макар и с нежелание да тормозя колата с приятел с неговото субару легаси 2.5 150 коня мисля че е модела 2000година.Резултата беше една кола хондата напред с което се приключиха много бързо бъдешите спорове :) Радвам се за марката че не предаде

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно приятелче по същия начин ми хвали точно същото субару голяма фурия било ама явно не е.Браво,добре си го тупнал.Аз мислех и аз да го пробвам нищо че съм по тежичъм ей така за спорта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...