Cyreon 200 #1 Публикувано 12 Октомври, 2013 Здравейте, колеги.Бях писал тук преди време и дойдох да се похваля. Взех си Хонда Акорд, 2009, бензин, 2000 куб.см, 156 к.с.. Никога не съм бил по-щастлив от избора си по отношение на колата. Финалният сблъсък беше между Хонда Акорд и Мазда 6, обаче щом съм тук знаете кой победи в схватката. Благодаря на всички, които ми даваха съвети и мнения в предишните ми постинги. Ще ви чета и пиша от тук нататък.Бъдете здрави и много безаварийни километри с японските ни красавици ! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #2 Отговорено 12 Октомври, 2013 Честита да ти е, 1 000 000 безаварийни км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #3 Отговорено 12 Октомври, 2013 Честита да ти е, 1 000 000 безаварийни км.Благодаря. Прекрасно е да усетиш 156 кончета, да ти гори 5 л /100 км при скорост 90-100 км/ч и никой да не ти вярва, а ти да си готов срещу бас от 200 кинта да им го демонстрираш И всичко това при безумно най-тихият двигател, който някога съм карал. Пфу, да не ме урочасат лоши очи дано ! 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #4 Отговорено 12 Октомври, 2013 Честито и много безаварийни. Снимки има ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R20 14 #5 Отговорено 13 Октомври, 2013 Честито колега,добър избор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #6 Отговорено 13 Октомври, 2013 Честито. Милиарди безаварийни километри :P п.п.. дай да я видим тая хубавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #7 Отговорено 13 Октомври, 2013 Прихванал си сектата и ти здраво колега.Много безаварийни ти пожелавам :P/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #8 Отговорено 13 Октомври, 2013 Meрси за пожеланията, момчета. И при вас да е така с машините ви.Снимки ще направя, иначе е същата като на аватара ми. 8-ма генерация.Междудругото, мога ли да поствам повече от 2 пъти за 24 часа ? Май защото съм нов имам ограничения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #9 Отговорено 13 Октомври, 2013 Трябва да направиш 50 поста. До тогава е по 2 на ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #10 Отговорено 13 Октомври, 2013 Този Акорд ми е един от най-хубавите модели на хонда! Честито колега и да те служи колата докато си жив и твойте деца и тяхните деца да пишат по този форум "ееее дядо ни ни остави този акорд" Поздрави п.п.а за мненията бързо ще ги направиш 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #11 Отговорено 13 Октомври, 2013 Честита! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #12 Отговорено 14 Октомври, 2013 (Редактирано) Честита машина! Много да се обичате и пазите взаимно А за горенето - нормално да не ти вярват. Не сравнявай моментен и среден разход. Ако имаш желание, можеш да пробваш сайтчето от сигнатурата ми да си пазиш разхода на колата и сервизната история Редактирано 14 Октомври, 2013 от Veseliq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #13 Отговорено 14 Октомври, 2013 ... п.п.а за мненията бързо ще ги направиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #14 Отговорено 14 Октомври, 2013 Честито колега! Да си ползваш колата със здраве, и да те радва дълги години по същия начин както те радва сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krugan1984 46 #15 Отговорено 14 Октомври, 2013 Честито колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #16 Отговорено 14 Октомври, 2013 Честито колега! Със здраве да си я караш:)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #17 Отговорено 14 Октомври, 2013 Честита машина! Много да се обичате и пазите взаимно А за горенето - нормално да не ти вярват. Не сравнявай моментен и среден разход. Ако имаш желание, можеш да пробваш сайтчето от сигнатурата ми да си пазиш разхода на колата и сервизната история Мерси за пожеланията. И да, правя разлика между моментен и среден разход. Точно за среден разход говоря, при това не само доверие на какво ми отчита компютъра, а реално колко литри съм и сложил на бензиностанцията спрямо изминатите километри. Заредих в Чехия и в Тимишоара на бензиностанцията отчете точно 5.0л/100 км (внесох си я от Германия). Може би им е по-хубав бензина от нашия, не знам. Дано и с нашия успея да ги правя тия икономии. Вие от коя бензиностанция зареждате или няма разлика ? Чувал съм от Ромпетрол са доволни колегите. Имаш невероятно тъпото ограничение от 2 мнение на 24 часа за нов потребител ... Можеш ли да обясниш какво те накара да вземеш Акорда спрямо Маздата ? Акорда беше по-скъпият вариант, повече ми хареса като екстри (моята е с навигация, 6 сд чейджър, парктроник с камера и хиляда други глезотии), повече и като дизайн ми допадна колата, освен това за Мазда чух някои не толкова добри отзиви за двигателя им, който междудругото е 1.8 л (бензин) и е 120 коня. Дори тук постнах тема, защото преди карах Мазда (323) и наистинами харесва като бранд, но не съжалявам засега с избора. Единственото, което исках, а не получих беше черна на цвят. Обаче нямаше черна с тия екстри и на тая цена. Освен това злите езици говорят, че черното се цапало доста, драскотините доста личат. Разубедиха ме за черно или по-скоро успокоиха, че си има и недостатъци този цвят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #18 Отговорено 14 Октомври, 2013 Г-дин Келеш разбирам математика да пресметна че за 50 мнения са му нужни на колегата 25дни=600часа=36000минути=2160000 секунди=ти сметни за стотните... Обаче ти му кажи честитките на човека виж каква хубава кола е взел,а не сега да му цапаме темата,дано ти да си купиш NSX И да ме повозиш... Поздрави ... п.п.а за мненията бързо ще ги направиш 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DreamBoy 13 #19 Отговорено 31 Октомври, 2013 Честита да ти е колега ,със здраве да си я караш,специално тази генерация на акорда много ми харесва.Много безаварийни километри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda77 2 #20 Отговорено 7 Ноември, 2013 Честита придобивка няма да ти пожелавам милион километра защото тези коли наистина ги минават ,и ти завиждам малко защото аз такава искам ама за сега не мога да си я позволя ще почакам някоя друга година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #21 Отговорено 7 Ноември, 2013 Благодаря на всички колеги за искрените пожелания.Междудругото, кой е вашият любим цвят или по-скоро кой цвят най-много отива на вашия модел ? Аз много бях навит за черна, но нямаше черна с екстрите, които исках и сега карам сив металик. Все повече взех да си харесвам цвета. :rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #22 Отговорено 7 Ноември, 2013 Честито и от мен и аз искам да сменям стария Сивик с някое по ново Акордче, ама дай да я видим вече тая красавица, само четем за нея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #23 Отговорено 7 Ноември, 2013 Честито и от мен и аз искам да сменям стария Сивик с някое по ново Акордче, ама дай да я видим вече тая красавица, само четем за нея!Добре, ето две снимки. Само тези имам.http://prikachi.com/...?nextid=6680488http://prikachi.com/...?nextid=6680494 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Voyager 26 #24 Отговорено 8 Ноември, 2013 Колега, цветът ти и много хубав. Ще започнеш да го харесваш все повече, когато видиш, че не се променя и ако две седмици не си мил колата. Моята 7-ца е тъмно кафяв перлен металик, който е един от най-хубавите цветове на Хонда, но е хубав само веднага след миене. В тая мръсотия, в която живеем направо ме е яд да си мия колата и да я спра на улицата. С черния цвят ще е същото. Първите години след като купих колата, я миех всяка седмица, но сега вече през две-три. По едно време жена ми караше една светло сива Джазка и тази кола се миеше сигурно в месеца по веднъж. Така, че светлите цветве са по-практични, а тъмните по-красиви. А...забравих за лятото - всеки път, когато се качвам лятото в моята кола е много, много интересно, още повече, че имам и черен кожен салон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове