palu 2 #1 Публикувано 18 Септември, 2013 Колеги, имам едно леко като почукване, когато въртя на място наляво - предполагам, че трябва да се рециклира рейката. Някой рециклирал ли е рейка, ако да - къде и колко струва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 18 Септември, 2013 На място?Не бързай, иди да я погледне "специалист"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palu 2 #3 Отговорено 20 Септември, 2013 на място имам в предвид, че паля двигателя и без да потеглям въртя кормилото, само така мога до го чуя това почукване, в движение когато е колата не се чува, предполагам че го има но е прекалено тихо да се чуе.ходих в сервиза на Хонда и там ми казаха, че е кормилната рейка и ще струва към 150 лв. да се рециклира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 20 Септември, 2013 Къде в Хонда си ходил , че са ти казали 150.00 лева ? Ако наистина си бил в официален сервиз и са ти обявили тази цена то тя е перфектна.Сподели къде точно си ходил ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 20 Септември, 2013 За 8ма генерация 150 кинта освен да му кажат да иде на кафе и тои докат си пие кафето де да пият по бира и да я върнат нема как .Бе тая кола да не е на 300к та отиде за реика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #6 Отговорено 20 Септември, 2013 Да не е някой накрайник или нещо по окачването. Къде гледаха колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtsokOld 18 #7 Отговорено 20 Септември, 2013 .....Бе тая кола да не е на 300к та отиде за реика?Какви 300к, тва си е болест на хонда още от седмицата!На 120к се разтропват. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #8 Отговорено 21 Септември, 2013 За 8ма генерация 150 кинта освен да му кажат да иде на кафе и тои докат си пие кафето де да пият по бира и да я върнат :lol:/>Ти направо взе, че позна .. Точно докато пие 1 кафе и ще му регулират луфта в U-образната втулка, рейката ще спре да чука и ще му вземат 150 лв. за рециклиране .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palu 2 #9 Отговорено 23 Септември, 2013 малко късно пиша, че бях извън града, бях в хонда представителството в пловдив, и там ми каза механика че имало лек луфт и затова така почуквало наляво, и това било от кормилната рейка, нямало проблем да се рециклира и да се оправи, отидох при русата мадама(незнам точно каква и е длъжността) и тя каза ремонта струва около 150 лв но трябва да оставиш колата за 1-2 дена понеже не ние рециклираме рейките.иначе колата е на 95 000 км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #10 Отговорено 27 Септември, 2013 Ще я покарат 2 дни и ще натегнат U буталото :rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
фен 11 0 #11 Отговорено 13 Април, 2015 малко късно пиша, че бях извън града, бях в хонда представителството в пловдив, и там ми каза механика че имало лек луфт и затова така почуквало наляво, и това било от кормилната рейка, нямало проблем да се рециклира и да се оправи, отидох при русата мадама(незнам точно каква и е длъжността) и тя каза ремонта струва около 150 лв но трябва да оставиш колата за 1-2 дена понеже не ние рециклираме рейките.иначе колата е на 95 000 км Колега извинявай в момента влязох във форума понеже ми се появи същия проблем със същата кола само че моята е на 134 000 км. Какво стана оправиха ли ти проблема ? Доволен ли си ? Аз съм от Бургас и ще ходя тука при нашият сервиз на Хонда, но вече ходих в сервиза на един познат и той ми каза че е това ама искам и тези от хонда да погледнат и ако е това искам все пак да знам как са нещата след такова рециклиране. Благодаря ти предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иван Ангелов 6 #12 Отговорено 22 Юни, 2016 Колеги, и при мен се появи потропване при навиване на дясно с малка скорост. Споделете какво се оказа в крайна сметка. Накрайник, рейка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #13 Отговорено 19 Юли, 2016 Да,моля някой,който се е справил с въпросния проблем,да сподели за какво иде реч. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyIPL 2 #14 Отговорено 23 Септември, 2016 Странна работа, в сервиза на Хонда в София - Бултрако ми обадиха 600 лева за рециклиране на рейка. Бивши техници в Хонда ми казаха, че могат да го направят за 250... На този фон, 150 ми се струва нереално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draid 8 #15 Отговорено 28 Октомври, 2016 На мен също ми казаха, че накрайника е тръгнал в Бултрако София и че рециклирането е 650лв. Аз за сега не съм открил проблеми които да усещам, така че нямам намерение да се занимавам (вече година я карам така). Знам, че в ТУ-София рециклират за около 400-450лв. Нова рейка струва около 2000. Силно се съмнявам, че за тази цена от 150лв ще свършат някаква работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijo99 8 #16 Отговорено 8 Ноември, 2016 Цената в Пловдив вярно е 150 лв. В офиса продавах едни неща на жената, която отговаря за сервиза в Пловдив и тя ми каза същата цена 150 лв --за рециклиране. Колата седи 2 дни там, пращали рейката някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #17 Отговорено 4 Януари, 2018 Здравейте, може ли да ми препоръчате къде да рециклирам електрическа рейка на сивик 8 ген? Когато купувах колата (преди около година и половина) ми казаха, че има лек луфт в рейката. Вече знаех, че това е проблем на този модел, но реших да изчакам малко с рециклирането, защото не усещах никакви проблеми във волана. Сега вече усещам съвсем леко потропване при рязко завъртане на волана на място, в движение всичко се усеща нормално. Благодаря предварително за всякакви насоки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #18 Отговорено 13 Януари, 2018 Тези 150лв според мен са или за техния труд - сваляне и качване на рейката или за някоя част по рейката само ако трябва да се смени. На мен ми казаха за някаква част , че е заминала , не помня коя беше , цената и беше към 200лв , но това е без труда им. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове