bobchoo 139 #1 Публикувано 26 Юли, 2013 Добро утро на всички колеги. Паркирам хондичката пред нас и поглеждам как някой "колегиално" ми е задигнал задния знак Honda от комбито... Потресен съм от професионално премахнатата емблема:ph34r:/>:ph34r:/> Сега вероятно трябва да си закупя нова или нова-стара. Някой да може да ме насочи от къде? http://i42.tinypic.com/644i0x.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #2 Отговорено 26 Юли, 2013 http://prodavalnik.com/cherveni-emblemi-za-honda-unikalni-15lv-za-1-broy-i23344291 Вземай тези и да се свърша , че са пуснати във всички групи във фейсбук ! 4 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #3 Отговорено 26 Юли, 2013 Имаш късмет, че поне не са ти надрали боята. Емблемата като ми я откраднаха си взех за 5 лв от магазин за авто аксесоари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #4 Отговорено 26 Юли, 2013 Sorry за офф-а ! Conti не се вълнувам от рейтинги ама ако можеш да ми обясниш на лични причината за отрицателния си вот ! Ако нямаш желание да помогнеш на някой поне не хейтвай. Емблемите за , които дадох линк не са мои и не ги продавам аз ... Дано колегата успее да си намери по бързо подходящата . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #5 Отговорено 26 Юли, 2013 Ако оригиналната ти емблема е сребрист знак - върху черна основа, имам една такава. Подарявам ти я. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ntpetkov 14 #6 Отговорено 26 Юли, 2013 (Редактирано) Мдаааа, колегата явно не знае за общите ни болежки на над 50% от колегите... И аз нямам емблеми и така си карам вече няколко месеца(също свалени профи), замислях се много пъти да си сложа нови - пак ще ги откраднат; да си сложа нова обаче да ги занитя/залепя допълнително - ще ми счупат емблемата или ще ми изкъртят колата - не си заслужава; да си направя 3д фолио - това май за сега си остана вариант, но пък се "живее" и без емблеми де ;)/>/> Редактирано 26 Юли, 2013 от Петко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #7 Отговорено 26 Юли, 2013 Е колеги благодаря все пак за съчувствието, олекна ми малко Да Петко не ми е позната кражбата на емблеми и други украшение от колите, малко детско ми се вижда. И все пак ако го хвана ще му направя емблема на челото с макетно ножче (затъпено) мамка му :dry:/> Пия си кафето и лягам да поспя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peterk 21 #8 Отговорено 26 Юли, 2013 И моята кола е без емблеми... Взех я без предна, а задната изчезна след като някакви тийнове се въртяха покрай колата. Не се впрягай толкова, че обикновенно тези дреболии ги взимат деца... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #9 Отговорено 26 Юли, 2013 Като гледам формата на багажника на аеродека, май емблемата ще е подобна (или същата) като на лифтбека т.е. няма да може да стане с някоя от масовите реплики. Емблемата има една издадена извивка отзад, която я прилепва плътно по вдлъбнатото място на багажника, където стои тя... ако някой ме разбра изобшо какво искам да кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #10 Отговорено 26 Юли, 2013 Моята също замина преди около година, много гадно е като слезеш пред блока и видиш задницата без емблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #11 Отговорено 26 Юли, 2013 Лошо колега И аз съм без задна емблема - падна, но не зная с какво да я залепя, някакъв съвет ти как се оправи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #12 Отговорено 26 Юли, 2013 Карайте без емблеми бе, това е цаката.Shave се води изчистването на колата от емблеми,антени и други такива дивотииАко слушате радио може да не махате чак антената,макар че аз бях минал на вътрешна на предното стъкло и беше екстра.Прелюда ми е 'обръснат' и адски ме кефи, само надписа PRELUDE отзад в пластмасата между стоповете ме издава ква кола карамХем няма шанс да ми се въртят скапаняци с идеята да гепят нещо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #13 Отговорено 26 Юли, 2013 То и моята предната я свиха точно преди Националната среща, също така професионално без драскотини и прочие, както и железните капачки на вентилите. И от няма и къде, да не ходя така на националната сложих фолио като на предния капак на мястото на емблемата. После си взех и предна, и задна да има но така и не съм сложил предната. Може би като мине лятото и поизчезнат келешите по улиците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1674 #14 Отговорено 26 Юли, 2013 (Редактирано) + 1 :)/>Моята я свиха преди месесец. Професионално! Без драскотини. За което им благодаря ;)/>Явно има някаква "акцийка" Редактирано 26 Юли, 2013 от emod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #15 Отговорено 29 Юли, 2013 Лошо колега И аз съм без задна емблема - падна, но не зная с какво да я залепя, някакъв съвет ти как се оправи? Карам си без емблема, все се заканвам, че ще си купя нова и ще я лепя, но все така остава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #16 Отговорено 29 Юли, 2013 Тия червените китайчета след няколко месеца стават РОЗАВИ .Най добрият вариант е или лъскава , като оригиналната или втора употреба оригинална . Аз ги подарявам постоянно , но и при мен се изчерпаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #17 Отговорено 29 Юли, 2013 Тия червените китайчета след няколко месеца стават РОЗАВИ .Най добрият вариант е или лъскава , като оригиналната или втора употреба оригинална . Аз ги подарявам постоянно , но и при мен се изчерпаха Няма проблем, аз чакам колегата Paradox да ми прати една барабар с отличителните знаци на форума. :P/>:P/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #18 Отговорено 4 Август, 2013 Емблема вече имам и ще я монтирам в края на сезона за да не зачезне пак :D/> Вече и с белезите на форума Ура! http://i44.tinypic.com/2wrd7xj.jpgА за крадците поздрав http://www.youtube.com/watch?v=3AgSuOb36wc Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #19 Отговорено 4 Август, 2013 Ммм да,колегата Zlatozator е прав.При теб емблемата не е права като повечето масови емблеми.На 99% процента са лапетии крадците,но не мога да се сетя причината,поради която ги крадът.Може би за спортаОнзи ден на люлките до нас намерих една шепа капачки за винтили,като две от тях бяха точно моитеЗавих си ги обратно,а другите седят резерва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuc-tec 19 #20 Отговорено 4 Август, 2013 Аз миналата седмица останах без задна чистачка: ( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #21 Отговорено 4 Август, 2013 На мен също ми бяха свили задната чистачка, а на бащата на приятелката ми жадна и предни. Хората са полудели, в четвъртък такова нещо ми се случи, че още немога да повярвам. Пак за кражба, и то от познат, нз кво става с тия хора чесно. Вече нищо не ги спира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TypeR 5 #22 Отговорено 5 Август, 2013 Кофти историй........стреляйте на месце 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuc-tec 19 #23 Отговорено 6 Август, 2013 Днес се събудих без винтили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzetzotz 70 #24 Отговорено 6 Август, 2013 Явно пак плъзнаха идиотите по улиците, като, че ли беше затихнало това. Миналата седмица си намерих колата през прозорец и CD но пък си имах огромен камък на шофьорската седалка... Трябваше да си го запазя за спомен и да му разбия главата на тъпанара който го е сторил, ако някой ден го разбера кой е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове