stanchevvv 67 #1 Публикувано 16 Май, 2013 (Редактирано) http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11353069063802861&f1=details&slink=2yy344Колеги някой запознат има ли с този модел. Понеже ми се струва доста ниска цена за това качество , подозирам зверски разходи по поддръжка и за гориво най-вече. Редактирано 16 Май, 2013 от stanchevvv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 16 Май, 2013 (Редактирано) Няма Хонда, която да гори "зверски много", но все пак са 6 гърла. Ако сложиш ГИ става повече от поносимо - има колеги от форума с такива. Провери дали има афтърмаркет части за окачване, но имай предвид, че най-трудно ще е намирането на разни специфични неща, които ги няма при другите коли. Ако например нещо по електроника се прецака, или трябва да оправяш нещо по скоростната кутия - не е масова кола, а оригиналните части и на най-ниския клас Хонда са скъпи. Редактирано 16 Май, 2013 от Veseliq 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
junker 29 #3 Отговорено 17 Май, 2013 Според Ауто дата, веднъж я гледах 9 извънградско )). Което пък не е много, ако сложиш читав ГИ и предвид 10 на сто газ на сегашната ми таратайка със смотан такъв. И помисли добре, за едно стопче пукнато да не обикаляш страната, и да го купиш на цената на Клио 1991 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #4 Отговорено 17 Май, 2013 Части има няма страшно , при мен има цяла здрава перфектна кола за части , но разхода е между 12-15 , преди да я вкарам в моргата я покарах и нещо не ме кефи разхода .Иначе като кола е страхотна , вървене , ВОЗИЯ , звука на мотора , всичко ми харесва в тая кола . 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #5 Отговорено 17 Май, 2013 (Редактирано) По каталог градско и дават 17, правете си сметка. Колата е мания, но ако човек търси икономична кола... това не е неговата. Иначе машината е... Една от любимите ми модели Хонда.Цената си е нормална, дори според някои е висока (за такива пари се намират S класи, а под тази сума дори се продават и A8-ци и 7-ци еквивалентни години на производство), такъв тип автомобили се обезценявай най-бързо, защото на вторичния пазар търсенето им е много слабо (разгледайте примерно в немското мобиле, там има прекрасни екземпляри по за 2000 евро които ей така стоят и няма кой да ги купи).PS: просто за протокола да спомена, това е една от бившите Хонди на Радосвет Радев (собственика на "Дарик Радио" и голям "Хонда фен"), той е първия и собственик на тази КА9-ка, купена чисто нова 1999 година от Бултрако за около 120-ина хиляди лева, до 2005/2006-а някъде караше този Леджънд и го смени с по-новия модел (KB1). Редактирано 17 Май, 2013 от ADH-Honda 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexandarB. 15 #6 Отговорено 17 Май, 2013 в града зависи от стила на каране но 14-16 е нормалноизвън града от 7.2-9.2 според стила на каранетака го дават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #7 Отговорено 17 Май, 2013 Акорда ми е 2.2 и харчи градско 14-16. Леджънда вероятно ще качи още 1-2 литра отгоре, така че без газ си за никъде. Нормално е при кола висок клас да са повече разходите за всичко - части, ремонти, данъци, застраховки. Всичко опира до джоба...А части има, не сме 90-та година. И колеги с морги има, а и да поръчаш можеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #8 Отговорено 17 Май, 2013 (Редактирано) Този ледженд ще гори повече от моята. Тоест над 12-13 градско при нормално каране. Иначе колата е мания, според мен един хубав ГИ ще ти пасне перфектно, а и ще караш страхотна кола Редактирано 17 Май, 2013 от PIKap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #9 Отговорено 21 Май, 2013 Според този сайт http://honda.testdrive.bg/modification/6225/Legend-III-KA9-3.5i24V205Hp.html 17 градско , 9.5 извън . 2-3 литра над градското на акорд . Но това си е нормално , при положение , че колата е като кораба майка и тежи почти 2 тона ... Смятай , че както е на 14г , като пуснеш климатика и се завреш в тапата на задръстването и кефа да пърдиш на кожена седалка ще ти отиде на 20 /100 газ . Обаче на дълъг път е незаменима голямата и мощна кола . Зависи за какво ще я ползваш и как си с парите . Най - лошото е , ако я чукнеш и трябва да сменяваш детайли , другото е лесно п.п. Ако слагаш газ най - добре да е течна фаза . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #10 Отговорено 23 Май, 2013 Само за протокола: Един приятел преди седмица си купи Legend 2007-ма 3.5 V-TEC SH AWD, градско в София от 17л/100км нагоре, извънградско София-Смолян 10,2лПредполагам ако се кара само на магистрала ще падне под 10л.В твоя случай колега със сигурност на магистрала ще е под 10л при скорост 140км/ч (като я газифицираш отиваш на 11газ) И ако решиш да я вземаш задължително каско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #11 Отговорено 23 Май, 2013 Смятай , че както е на 14г , като пуснеш климатика и се завреш в тапата на задръстването и кефа да пърдиш на кожена седалка ще ти отиде на 20 /100 газ . Само не рабрах как пърденето на кожена седалка допринася за вдигането на разхода ама то аз не разбирам от газови уредби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #12 Отговорено 23 Май, 2013 Хаха . Отговарям ти веднага - това е луксозна кола - кеф за повечето хора за каране . Има си кожен салон , климатроник ... С кеф да си пърдиш на кожения салон иначе казано . Обаче , заводско 17/100 . В София значи 18+ , от там отиваш на 20 газ както и да го гледаш . И по - малко да е , още по добре . Пак си зависи де . Като знам една и съща кола как дава разлика от 4-5 /100 софийско само от разликата в карането , а е 1.6 , та и за 3.2 няма да е зор . Иначе извънградско 11 газ си е 5 нафта , така че , ако на човек му трябва кола за пътуване това е готино и не е скъпо . За тия пари има и баварци , и Е класи дизел , и фолксвагени ... Има избор . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #13 Отговорено 23 Май, 2013 Разбрах те просто ми стана смешно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didomucy 73 #14 Отговорено 1 Ноември, 2014 Здравейте колеги.Въпроса ми е имали някои в форума с honda legend 3,5?За да обменим инфо.От около месец съм собственник на такъв модел.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #15 Отговорено 1 Ноември, 2014 Питай колегата DJSprite във форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #16 Отговорено 5 Ноември, 2014 Има Да вземем да си отворим една тема освен... да събираме познанието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didomucy 73 #17 Отговорено 6 Ноември, 2014 Здрасти колега,нека го направим,аз съм нов в форума и с удоволствие бих дал път на съфорумците с по-голям стаж.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове