Jump to content

junker

Фен
  • Мнения

    423
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

29 Neutral

Относно junker

  • Ранг
    хайко
  • Рожден ден 22.05.1979

Profile Information

  • Кара
    Mazda 5; Peugeot 206.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Сливен
  • Интереси
    Горива, без ток (засега).

Contact Methods

  • Skype
    bgmg_ivanov

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги, от скоро- има- няма месец, вече съм на газ. На бутилката пише 35 дм3, а на Петрол- Нова Загора ми заредиха 37 литра от празна бутилка. Помислих че ме изгавриха. После където и да заредя, не зареждам по- малко от 30 литра, а има газ в бутилката и изминати около 300 км. пробег. Колата е Мазда 5 при около 100- 120 км/ч извънградско. Сега зареждам на една местна в Сливен- Ямбол- Геомекс и все едно и също. Сега се сещам че и на геомекса заредих празна- пълна и пак беше около 37 литра. Объркаха ми се представите за тая газ пропан- бутан! То верно, че и след като се прибрах от Украйна, на любимия ми "Омакс" метан станция в Ямбол вече ми зареждаха 13,8 кг, метан, при първо зарежданепреди 7 години в тез бутилки 11,8 кг. , и последни рекорди преди да замина преди две години от почти 13 кг.- говорим за една и съща станция.
  2. Колега, и аз бях в същото положение като теб! Не се филмирай с разделяне и др. Аз предпочетох да се напъна малко финансово (но съответно имах и тази възможност) и се насочих към Мазда 5. Не исках да изневерявам на японското, макар и с фордов мотор, което пък явно не те притеснява, щом предпочиташ Галакси-то. Сега маздите доста паднаха като цени. Все пак аз избирах много заради ръждата ; след като гледаха една кукла от Германия, която отдолу беше доста захапана, подминавах директно "австрийки", "германки" и даже "швейцарки". Взех си купувана и карана в БГ. Ако пък държиш на Хонда и мислиш да използваш "само половината пространство"- FR-V е също вариант, но пак е в по- горния ценови сегмент..., а и не е лесно да отстояваш индивидуалността на избора си с тези три седалки отпред. Аз не успях... Та те така, те- Мазда 5.
  3. Имам много останали 15- ки: 2 бр.- 195/65/15 2- 3 бр. 205/60/15 и/ или тия 1- 2бр. 185/65/15, като всички вече са почти за хвърляне/2-3-4 мм. грайфер/, но ако на някой сливналия му затрябват за нещо, да драсне едно лично. Цената е около подарък до 5-10 лв. на гума, зависи от зора.
  4. За триене, ще пускам нова, до тогава има части от климатика (без радиатор и компресор), седалки- почти подарък, десни врати- оборудвани, части от всички врати. Части по окачването вече няма (освен реактивните щанги и една две греди.), АБС помпа, задни АБС датчици контролери, задна вънншна дръжка, оказа се че имам и една лява вътрешна, които са идентични предна и аздна и др.
  5. Колеги имам много неща които са подарък или разни контролери и лостчета, на цена много близко до подаръка. След като от вкъщи братята роми ми отмъкнаха предния мост, всички шенкели и носачи, компресора за климатика, генерация, дискове и др., това което е останало буквално го подарявам или се отървам за 5- 10 лв. Питайте. П.П. Искам да се отърва от седалките- пасажерска и задна- в отлично състояние са, цената е много ниска, ще се споразумеем само да ги махна, моля.
  6. уп, преди да направя нова тема, че тази много остаря и повечето неща ги няма.
  7. Последен опит, вече нарязах една гума около Болград, но този размер не ми е много подходящ.... Възможна доставка на комплекта около 02- 03 май по релацията Гурково, В. Търново, Бяла, Русе. Възможен бартер за 205/60/15
  8. Аз лично приветсвам хората, които пускат жалби и "жалбички" за да се размърдва системата и да няма "изграждане на мнение", което води до изграждане на предразсъдъци. Описаната система в КАТ София не ми се нрави и на мен. Обикновено държавните администрации работят по ситеми, практики и обичай, допуснати от обслужващите. Поздрави от скрежасала Украйна, и аз вярвам че не минусите а плюсовете трябва да променят мнение.
×
×
  • Създай нов...