Jump to content

sfawbg1

Фен
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно sfawbg1

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic Aerodeck 1.4i S
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, колеги, Исках да попитам дали някой от Вас собственици на Хонда ФРВ знае дали има бутон за изключване на предните въздушни възглавници? Ясно е, че те се изключват с цел безопасност, ако се сложи бебешко кошче например и в тази връзка - от предните седалки всъщност засяга този бутон, ако го има? Благодаря, предварително!
  2. Здравей, колега, Въпросът ми за последния ред седалки е именно, защото имам намерение да го използвам често, но само половината от него. Шаран, по-скоро не. Галакси е вариант, но само след 2005-та. Не бих казал, че последният ред да не може да се раздели на две, не е козметична забележка - какво място остава за багаж? Съмнявам се да може да се вмъкне детска количка в оставащото пространство.
  3. Здравейте, Имам едно странно питане за Хонда Стрийм - някой пробвал ли се е да раздели третия ред седалки на две отделни? Това, освен грозния салон тип премрежват ми се очите, е единствената сериозна забележка, която обаче е достатъчна, за да не си купя тази кола. Благодаря!
  4. Причината е, че един вид имам и двете коли, но едната е много зле, но има добри фарове и исках да видя дали мога да ги сложа на другата. Явно няма да стане. Благодаря колеги.
  5. Явно ще трябва да приложа снимков материал, съдейки по коментарите явно съм объркал генерациите: Ето това е едната (1996 година): Ето я другата (1998-2001): Единствената разлика, която виждам аз, е че на първата снимка колата във фаровете има някакви пластмасови черти. Линията ми изглежда прекалено близка, за да мога да кажа със сигурност дали пасват или не.
  6. Гледах снимки колега и не можах да го преценя само от едни снимки. Преди да пускам тема, гледам първо да проуча няма ли подобна и да намеря отговора сам. Тъй като не постигнах успех с първите две, затова пуснах темата. От отговора ти съдя, че не са съвместими, така ли е?
  7. И колега какво според теб трябваше да направя, вместо да пусна тема?
  8. Здравейте, Някой знае ли дали фаровете на англичанките от 6-та и 7-ма генерация на Сивик са съвместими? Опитах се да намеря подобна тема във форума, но безуспешно. Благодаря.
  9. Работата е, че като разгледам новото лостче, което искам да сложа не виждам никъде някакъв друг вид захващане. Този винт, дето съм тръгнал да го развивам е за цялата конзола. В същото време зад конзолката на лостчето няма нищо друго, което да го спира - би следвало оттам да се дръпне и да излезне, ама не смея много, за да не го счупя.
  10. Здравейте, Опитавм се да си сменя лостчето за чистачките, защото го счупих без да искам. Премахнах пластмасовия капак, който е около волана и махнах двата винта, които видях на самото лостче. Само че не знам какво още трябва да направя, за да го махна - дърпам, ама нищо не мърда. Някой има ли идеи? Ето и малко снимки: http://prikachi.com/images.php?images/33/8694033R.jpg
  11. Не е ли нормално, ако я напънеш на загрял двигател до 5000 оборота все пак да изпуши бяло, ако е ок двигателя? He. С уточнението, че колата стои на едно място?
  12. Не е ли нормално, ако я напънеш на загрял двигател до 5000 оборота все пак да изпуши бяло, ако е ок двигателя?
  13. Колега, като направи промяната, какво направи с двете врътки за нагласяне на седалката? От страната на ръчната ли си стоят? Или ти си взел пасажерската (лява) седалка от колата с десен волан и си я сложил на шофьорската? Благодаря за уточнението.
  14. Благодапя за бързия отговор. А симптомите поне същите ли са - при загрял двигател, на 5-6 хиляди оборота почва да пуши синьо?
×
×
  • Създай нов...