Jump to content
Fir3

Най - ненадеждни двигатели

Recommended Posts

Тази сутрин докато си ровех из нета попаднах на една новинка която приятно ме изненада.http://fakti.bg/avto/57528-kolite-s-nai-nenadejdni-dvigateli?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, ние това си го знаем, не е голяма новина за нас. Въпросът е веднъж да се докоснеш до Хонда!

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и обратната страна: Honda прави най-надеждните двигатели или иначе казано, другата статия.

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и обратната страна: Honda прави най-надеждните двигатели или иначе казано, другата статия.

Съшото проучване и същатата статия ама с главата надолу, само дето хонда пак си остава номер 1 :plane::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заглавието е по как да кажа ...... сектантско :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е факт от години ... Та ауди казват , че 1л /1000км пробег разход на масло си е нормален ? :blink: Ягуар нормално да е в топ 5 . Та те правят коли за огромна сума пари и то не от вчера . Представям си физиономията на богатото човече като му гръмне на ягуара мотора на 300км от следващата среща :D А хонда си е хонда . Аз тук поне 10тина коли в компанията имам наблюдения . 2 хонди , голфове , пасати , стари мерцедеси , една корола 92ра . Само на японските още са ни девствени моторите :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък четох на първата статия коментарите и много се смях.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е факт от години ... Та ауди казват , че 1л /1000км пробег разход на масло си е нормален ? :blink:/> Ягуар нормално да е в топ 5 . Та те правят коли за огромна сума пари и то не от вчера . Представям си физиономията на богатото човече като му гръмне на ягуара мотора на 300км от следващата среща :D/> А хонда си е хонда . Аз тук поне 10тина коли в компанията имам наблюдения . 2 хонди , голфове , пасати , стари мерцедеси , една корола 92ра . Само на японските още са ни девствени моторите :D/>

Нещо си се объркал колега, Ягуар отдавна са Форд:)Слагат вече дори 2.0 Дизел от Мондео.Та наистина е изненада мястото което заемат в тази класация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ягуар отдавна не са това което бяха просто поддържаш по-скъпо мондео и в МП потъркват ръчици като видят некой клетник с такваз колица.Само HKR и HJ с аистинските Ягуари като за първия не е много ясно.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е факт от години ... Та ауди казват , че 1л /1000км пробег разход на масло си е нормален ? :blink:/>/>/> Ягуар нормално да е в топ 5 . Та те правят коли за огромна сума пари и то не от вчера . Представям си физиономията на богатото човече като му гръмне на ягуара мотора на 300км от следващата среща :D/>/>/> А хонда си е хонда . Аз тук поне 10тина коли в компанията имам наблюдения . 2 хонди , голфове , пасати , стари мерцедеси , една корола 92ра . Само на японските още са ни девствени моторите :D/>/>/>

Нещо си се объркал колега, Ягуар отдавна са Форд:)/>/>Слагат вече дори 2.0 Дизел от Мондео.Та наистина е изненада мястото което заемат в тази класация.
Те на форд дизелите / поне по - старите / са си друфно чупливи . Както и да е . Не вярвам да се рискува в такава кола с кофти мотор . Все едно да се каже , че хондите до 2000г са с кофти дизелови двигатели . :cool:/> Редактирано от barsi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак 2.0 да слагат - може, не знам на кой модел. Виждам, че 3.0 слагат, но пък Форд са голяма компания с много опит. Имат двигатели с дефекти, заради големите гами, които поддържат. Предполагам в Jaguar не се влагат случайни. Същото важи и за VAG, но като гледам за разлика от Ford/Jaguar, те са в дъното на класацията и то не с бюджетната си марка VW, а с Audi, дето е уж каймака :D Иначе да питам, какво им е на двигателите на Хонда след 2000-та година? :) Понеже според мен класацията включва даже модели от последните 5 години.

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5461751Сега ще се изредим всички сектанти! :D

Опа, откога сме обърнали пак мАторите с изпускателните колектори отпред?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все едно да се каже , че хондите до 2000г са с кофти дизелови двигатели . :cool:/>/>

Е кой смее да го каже това, като Хондите до 2000г. с дизелови мотори са най здравите :D (справка в нашия форум :) няма ни една тема, за сериозна повреда на такава Хонда) и най интересното в случая е, че тези мотори ги произвежда същата фирма, дето прави и най ненадеждните .. :lol:
  • Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че Хонда има ли до 2000-та година свой дизелов двигател? До колкото се сещам те са на Исудзо и на Ровър? Вярно, е че после i-CTDi стана двигател на годината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...